Şimdi Ara

Cinemaximum'da çalışmış olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• haydaa hocam söylenir mi böyle şeyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim arkadas calisiyodu form istedi birinden verdiler oyle doldurdu ertesi hafta ise basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: berkguleryuz

benim arkadas calisiyodu form istedi birinden verdiler oyle doldurdu ertesi hafta ise basladi

Kimden istedi?
  • gise gorevlilerinden rica edersen yardimci olurlar

• berkguleryuz kullanıcısına yanıt
    Hocam ama kariyer.net'e falan baktım iş ilanı yok? Arkadaşına sorar mısın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gişeci kızdan form aldım 1 hafta sonra o gişeci kızla molaya çıktım.Okulların açıldığı zaman nefes alanı işe alıyorlar.Kapandığı zaman da sözleşme bitti görüşürüz diyorlar.Yaz aylarında 3-5 kişi idare ediyor eleman alımı yapmıyorlar.

Not: Çok rahat yerdi sezon başlasın da yine başvurcam.

• grinch1905 kullanıcısına yanıt
    Yani şimdi başvursam almazlar mı?
  • Büyük ihtimalle almazlar ama yine de başvur belki bu aralar işten çıkacak birisi vardır yerine seni alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: grinch1905

Büyük ihtimalle almazlar ama yine de başvur belki bu aralar işten çıkacak birisi vardır yerine seni alırlar.

Hocam internete bakıyorum kariyer.net'den falan. Cinemaximum ilanı yok. Sen başvurduğunda da böyle miydi?
    Bir de bilet alırken mi deyim iş başvurusu yapmak istiyorum diye?
  • Evet biletçiden isteyebilirsin.Kariyer.net te ilanları vardı MARS diye arat istersen şirketin adı böyleydi.

• quote:

Evet biletçiden isteyebilirsin.Kariyer.net te ilanları vardı MARS diye arat istersen şirketin adı böyleydi.

Hocam Anadolu yakasındayım. Yok hiç.http://www.kariyer.net/mars-cinema-group-is-ilanlari-c10061-p68/
  • Internetten başvurma şansın çok azalır, direk gişeden form iste yada insan kaynaklarını ara konuş.

• Kaldırmışlardır o zaman, çünkü ben 1 ay önce falan başvurdum Anadolu yakasındaki her yere dönüş olmayınca direk gitmiştim, çoğu eleman alımı yok dedi ama yine de form bıraktım.
  • quote:

Kaldırmışlardır o zaman, çünkü ben 1 ay önce falan başvurdum Anadolu yakasındaki her yere dönüş olmayınca direk gitmiştim, çoğu eleman alımı yok dedi ama yine de form bıraktım.

Döndüler mi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 25 Temmuz 2017; 18:42:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.