Şimdi Ara

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
7
Favori
18.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ryzen 2300x 4ghz 1.365volt ile cinebench r20 de 1605 skor alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzen 1700 3.80ghz 3176 aldım, ama işlemci alev alev kendi macunu duruyor hala üstünde 3xxx serisi çıksada upgrade yapsak...

Diğer sistemi de zorlamak lazım 5.1ghzde stabil sorunsuz bitirir testi. 5.3ghz'de bf'de sorun yaşatmıyor cpu delidli zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-Dylan -- 1 Mayıs 2019; 21:21:18 >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemci,aynı hızda bende 3700 civarı puan alıyor.Sizdeki neden düşük acaba?Sıcaklık 79 derece gördü.Eski bir hava soğutma kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Aynı işlemci,aynı hızda bende 3700 civarı puan alıyor.Sizdeki neden düşük acaba?Sıcaklık 79 derece gördü.Eski bir hava soğutma kullanıyorum.
    Voltaj ne durumda hocam? Benim işlemciden yana bir sıkıntım var zaten çözemedim en son temiz kurulum yapacağım gibi. Sıcaklık olarak 90'nı görüyor.
  • quote:

3.7ghz stok voltaj stok fan ve macun var cpuda 93 derece 3489 gördüm en stabil ayar bu. Macunu değiştirmem gerek ve temizlemem gerek fanı da, bir 8-10 derece düşecektir bunları yapınca. 1700'e 1.30 voltaj verince 3.8ghzde 105 dereceleri görüyor cpu ama kapanmıyor
    1,275v 3.8 ghz kullanıyorum ben.ayarlar fotooğrafdaki gibi.

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız
  • quote:

1,275v 3.8 ghz kullanıyorum ben.ayarlar fotooğrafdaki gibi.

Aynı ayarları yapmama rağmen yine 3500 kusurlerde kaldı. Sistemi temizlemek için soktuğum de ve yeniden toparlarken CPU tam oturmadığı için anakarti yakmış bulunmaktayım 1500tl kaçtı bana... Umarım CPU da yanmamıştır kararma v.b şeyler yok

• Ryzen 2500x single ram 3000mHz . Single core 409 skor alıyorum. Skorlar fena değil sanırım. Stok voltaj kullanıyorum bu işlerden pek anlamam. 4.1 e çekince reset atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

9900k@5ghz 5341cb

Soğutucunuz nedir? Ve kaç V değerinde kullanıyorsunuz 5ghz için
  • lonely warrior kullanıcısına yanıt
    soğutucu h150i, 1.31v
  • s1Lv3r S kullanıcısına yanıt
    cinebench20 den maks kaç sıcaklık ile çıktınız bu değerlerde
  • İ7 8700

Geçmiş olsun, üzüldüm.Garanti kapsamında değişim/tamir olmuyor mu?
  • quote:

Geçmiş olsun, üzüldüm.Garanti kapsamında değişim/tamir olmuyor mu?
    Teşekkür ederim dostum, tamir olabilecek bir bölge değil olsa bile ne kadar stabil olacağı muamma çünkü cpu yerinin en kritik noktası diyebiliriz. Amazonla görüştüm bakalım iade alabileceklerini bu konuda yardımcı olabileceklerini söylediler ama net bir şey yok şuan için. :)

• 2700x 4.1 ghz 4170

arşivde buldum ramler 3000 mhz 32gb iken yapmış olmalıyım belki şimdi uğraşsam biraz daha iyi olur.
    Amazon çözer umarım,durduk yere başınız ağrımış.Tekrar geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bu sürüm, R15'den farklı olarak AVX komut setini kullanıyor, AVX'de normal kullanımdan daha fazla güç çeken birşey yinede doğru düzgün bir stabilitine göre(occt small, p95 small gibi) hafif bir test, bu testte bile sistem donduysa sistemleriniz hiç stabil değilmiş.
    Benim cpu prime 95 de stabil ama r20 acinca cakilio nasil olcak emin misin hocam bence r20 daha fazla kasio p95 e gore r20 de stabil olmasi icin daha faza voltaj gerekio

Benim gibi dusunen varmi diye yabanci forumlari arastirdim hatta biri soyle yazmis

I agree, r20 crashed after i had a 6hrs stable p95 run so i always check with r20 for stability

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Mayıs 2019; 0:48:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Kabul ediyorum 200GE ile Vega 56 hiç uymadı.

celeron gibi hissetmistir o vga ile ayni kasada olmaktan utanmistir.

• x5675 4.7 ghz
    ramden kaybediom ama iyi ramle 4.6ghz de 2300 alan var benim ram takoz 4.7 de bile 2100 anca verio :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Mayıs 2019; 8:49:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.