Şimdi Ara

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
7
Favori
18.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i7 7820x -------------------------->4188
  • Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız

gideri var daha
  • 8700K stok hız.

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız
  • Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız
  • Ryzen 2700x

• vamp kullanıcısına yanıt
    program program düşünme...windows hiçbir sürümünde amd yada ryzen için optimizasyon olmadığı için programlar yada oyunlar yeterince verimli çalışmıyor... microsoft un senelerdir intelle yakınlığı olduğunu biliyorum onun için amd ye yazılımsal destek tam verilmiyor...uzun bir süre de değişmez gibi, bence intel ile amd yarıştırmak gereksiz, tercih ettiğin ürün senin ihtiyaclarını görüyorsa yeterlidir. iyi forumlar
  • ismailpeker İ kullanıcısına yanıt
    Bu durum gorsellestirme programlarindan lumion da da yasaniyor. rx 580 ekrankarti gpu kullanimi render esnasinda düsük kaliyor ve dogal olarak gtx 1060 a yeniliyor kart. Ekran karti konusunda da bu boyle... yazilim destegi cok onemli... kozlar kimin elindeyse, o borusunu otturuyor. Amd bir yigit cengaver destek olmadan carpisiyor, buna ragmen tutunmaya calisiyor. Ben anlamiyorum ki bunlar hic mi para kazanmiyorda bu yazilim olaylarina saldirmiyor, yada yetmiyor mu nedir..... lumion icin youtube a rx 580 vs gtx 1060 lumion test yazin amd nin gpu kullanimina bakin, gerci hangi driver ile yapildigi belli degil fakat baska testlerde yok gibi... sen yazinca aklima geldi soyliyim dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mukarnas kullanıcısına yanıt
    izledim %100 e %16 kullanım olduğu halde rx 580 render süresi fena değildi...AMD genel desteği artırmak için birşeyler yapmalı hem intel hem nvidia kullanıcıları için faydalı bir gelişme olur...rekabet artıkça fiyatlarda dengelenir...
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    bır teslık var ya sızde yada bende.
    16-32 gb ram farkımı acaba böyle stok halde ıken yüksek puan almanıza sebeb oldu anlıyamadım.
    benım ram 3200 mhz cl 16 ve 16 gb dual.
    işlemcilerimiz aynı. fakat ben 4800 mhz de kullanmama rağmen sızın skorunuza yaklaşamıyorum 3583 de kalıyorum. ama bende kis ve arkada bırsuru ramden yıyen program acık. belkıde o yuzdendır. ben su testı bır daha yapayım sımdı bakalım kac çıkacak.

standart i7 8700 k 3780 puan almış burada.
    demek bende bır terslık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Mart 2019; 23:2:24 >

• AVX frekansı nedir bir araştır.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam araştırırım.

su sey degılmı ısıya ve voltaja gore cekırdek frekanslarını düşürme olayı degılmıydı.

benım tum cekırdekler 48 çarpanında manuel cpu ya voltaj verıldı.
    LLC de 6 da.
    avx ofset ıse kapalı 1 de degıl 3 de degıl.
    asus MCE kapalı
    syepstep kapalı
    cStates autoda.
    sureklı 4800 mhz de aynı voltaj ıle calısmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 11 Mart 2019; 23:12:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

bır teslık var ya sızde yada bende.
    16-32 gb ram farkımı acaba böyle stok halde ıken yüksek puan almanıza sebeb oldu anlıyamadım.
    benım ram 3200 mhz cl 16 ve 16 gb dual.
    işlemcilerimiz aynı. fakat ben 4800 mhz de kullanmama rağmen sızın skorunuza yaklaşamıyorum 3583 de kalıyorum. ama bende kis ve arkada bırsuru ramden yıyen program acık. belkıde o yuzdendır. ben su testı bır daha yapayım sımdı bakalım kac çıkacak.
    https://www.computerbase.de/2019-03/cinebench-r20-community-benchmarks/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

standart i7 8700 k 3780 puan almış burada.
    demek bende bır terslık var.
    sync all core açık sadece biosta onun dışında ek bir ayar yapmadım hatta undervolt yapıyorum -0.075 sıcaklıkları düşürmek için.

süper

gene denedeım 3618 su an ki skor.
    bir terslik var ama çözerim işallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 12 Mart 2019; 0:13:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

süper

gene denedeım 3618 su an ki skor.
    bir terslik var ama çözerim işallah.

Sizinde max sıcaklıklar çok iyi.

h115i kullanmama rağmen test sırasında benim sıcaklıklar 80 dereceye ulaşıyor. Tabi macun kaynaklı da olabilir benim bayadır yenilemedim.

coretemp programını test baya bıttıkten sonra açtım. skora etkı etmesın dıye. normalde benımde 80 lerde.
  • 4.6 oc ayarlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 20 Mart 2019; 23:45:25 >
    Hocam bende yıllardır bu forumda bunu anlatıyorum kimse bana inanmıyor. Ryzen gibi güçlü işlemciler ne oyunlarda ne programlarda hiç birşeyi desteklemiyor diye altını çize çize söyledim. hele o oyunlar Ryzen'lerin mimarisini verimli kullanmıyor bunu zaten biliyorum. AMD bunun için yatırımlar yapmıyor aynısı Radeon serisindede var. örnek veriyim bunun aynısı FX serisindede var yıllardır FX-8350 kullanıyorum işlemcinin gerçek performansını görmedim kullanan kimse görmedi ilk kullandığımda sanki Athlon 64 kullanıyormuşum gibi hissettim :) oyunlarda ne Ryzen'lerde ne FX'lerde çekirdeğin 1 tanesini bile doğru düzgün kullanımıyor yani verimli kullanamıyor neden optimize sıfır. intel'de en ince verimlilik optimize var olsada yinede intel almam çok pahalı bana 1 Ryzen yeter.
  • Şu programı indiriyim FX-8350 kaç puan alacak.
  • Bence fiyat/performans olarak iyi bir işlemci Ruzen işlemciler sadece aceleniz yoksa 3000 serisini beklemekte fayda var... yakın fiyatlara bi tık daha iyisini almış olursunuz. iyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bende onu bekliyorum Hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.