Şimdi Ara

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
7
Favori
18.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baholi

Hocam biraz geç cevap veriyorum, kusura bakma o yüzden. 1-2 güne seni etiketleyerek paylaşmış olurum detayları.
    Yaw yok ne kusuru, sen ne zaman müsaitsen o zaman cevabi bekliyorum.. Birde 4.6 Ghz 2600K+16 GB Ram+SSD ile sürebileceğim ve Sifira en yakın darboğaz yaratacak ekran karti nedir sence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 22 Ekim 2019; 15:54:31 >
  • Merhabalar ilk defa bir işlemciyi fabrika çıkış hızının dışında kullanıyorum. 3700x ve asus c8h ile tüm çekirdekler 4.25 ghz ve 1.3v ile kullanıyorum. Sonuçları değerlendirebilirseniz ve hatalı bir kısmı varsa belirtirseniz sevinirim.

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: reoix

Merhabalar ilk defa bir işlemciyi fabrika çıkış hızının dışında kullanıyorum. 3700x ve asus c8h ile tüm çekirdekler 4.25 ghz ve 1.3v ile kullanıyorum. Sonuçları değerlendirebilirseniz ve hatalı bir kısmı varsa belirtirseniz sevinirim.

En güncel bios ile stock halde kullanmanızı öneririm, bu şekilde tekli çekirdek peformansı düştüğü gibi çok az bir çoklu çekirdek skoru artıyor.

• donda kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Tüm çekirdekler 4.25 ile oyunlarda performans artışı görmez miyim? Elimde test edecek bir oyun yok sadece bf1 oynuyorum onunda kendi içerisinde test aracı yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: reoix

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Tüm çekirdekler 4.25 ile oyunlarda performans artışı görmez miyim? Elimde test edecek bir oyun yok sadece bf1 oynuyorum onunda kendi içerisinde test aracı yok sanırım
    Oyun sırasında artış göreceğinizi düşünmüyorum hatta maksimum core clock olan 4.4'e ulaşamadığınız için düşüş bile olabilir aslında işlemciye yaptığınız şey overclock değil downclock. Auto halde yüksek voltaj vermesine rağmen şu zamana kadar auto'da kullanan ve problem yaşayan ( yandı,bozuldu vs. ) görmedim kendimde all auto olarak kullanıyorum. Sıcaklıklara göre kıyas edin hem auto hem şuanki ayarınızla ona göre karar verin derim.

• Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız
  • i7 7700K işlemciyi 4.8 O.C. olarak test eden varmı ?
    Sıcaklık değerleri ne oluyor onu merak ediyorum.
    Sıvı soğutucu aldım sanki faydasını göremedim çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baholi

Hocam biraz geç cevap veriyorum, kusura bakma o yüzden. 1-2 güne seni etiketleyerek paylaşmış olurum detayları.
    @Baholi Hocam hayat koşuşturmasindan unuttunuz sanırım, Müsait bir zamanda sizden gelecek bilgileri bekliyorum.. Kendi denemelerim çok saçma sonuçlar çikariyor, Nedense düzgün çalişan sistem benim yaptiğim o.clocktan sonra çoklu çekirdek skoru çok çok az artarken bu sefer tek çekirdek skoru eskisinde de geriye gitmeye başliyor hemde baya geriye gidiyor.. Sizden gelecek bilgilerle nerde neyi yanliş yaptiği daha net göreceğim.. Bi yerde bişeyi yanliş yapiyorum ama bilmiyorum.. Sağlikli bir şekilde 4.6 veya 4.7'e overclock edebilirsem bana yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 1 Kasım 2019; 21:7:13 >

• Phenom II x6 1090T . 3.6 Ghz single core uzun sürer diye yapmadım :)

Gigabyte Ga-a320m-h (R1.1) f41 bios
    Corsair vengeance lpx 8gb 3000mhz cl16 Single
    450w thermaltake litepower
    70 dereceyi gördü stok frekans ve stok soğutucu
    4 çekirdek 3.9mhz çalışmıs boost ile diğer ikisi 3.8mhz. oc imkanım yok zaten işimde olmaz.
    Gariban işi ama 2600lere kafa atmış
    Bu arada 12nm işlemci

İkinci el 7700k fiyatına komple herşeyiyle sıfır rx570 nitro dahil sistem topluyosun üstüne birde 7700k yı çoklu çekirdekte eziyosun. Ne acayip bi sektör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinTos1 -- 23 Kasım 2019; 5:32:38 >

• i5 9600KF Stock

https://store.donanimhaber.com/db/84/39/db8439979b634554fd6b837e2a3efb50.jpg

4.0 1.21v
    Puan olması gerekenden biraz düşük. Pc deki işler bitince sıfırdan temiz windows kurup yenileyince muhtemelen biraz daha yükselir.

• 3950x 4.3ghz all core

• Bu skorlar nereden siliniyor bilen varmı, 1 show yapiim dedim ama yazılımı kapatıp açsam'da eski skor orda görünyor, silmem lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Conar-XP

Bu skorlar nereden siliniyor bilen varmı, 1 show yapiim dedim ama yazılımı kapatıp açsam'da eski skor orda görünyor, silmem lazım.

UNLIMITED POWEEEEER

• Mevzu o değil'de yazılımı açtığım'da eski skorun orada duruyor olması, 1 yerde C:kullanıcılar/appdata klasöründen silinoyor demişler bendeki test portable olduğundan o klasörde cinebench ile alakalı 1 klasör yok o adreste silemiyorum, rar'dan yenisi çıkartmak'ta işe yaramıyor, programı ilk kapatırken kaydedeyim'mi diye sordu, et dedim artık eder şekilde kaldı.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.