Bildirim
Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız (12. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Merak edip bendeki 12nm ile aynı hızlarda karşılaştırmak için test yaptım, tek kanal ram mi kullanıyorsunuz o kadar düşük olmaması lazım skorun.
Ben 2998 aldım 3.9 ghz de. -
anlamıyorumki nerde problem var 8x2 gskill rem var dual kit 3000mhzquote:
Orijinalden alıntı: Suppordle
Merak edip bendeki 12nm ile aynı hızlarda karşılaştırmak için test yaptım, tek kanal ram mi kullanıyorsunuz o kadar düşük olmaması lazım skorun.
Ben 2998 aldım 3.9 ghz de. -
Voltajı bir tık artırmayı deneyin. Bazen voltaj azlığı performansa etki edebiliyor. -
deneyip hemen ss belirtiyorumquote:
Voltajı bir tık artırmayı deneyin. Bazen voltaj azlığı performansa etki edebiliyor. -
-
Garip bir durum arka planda bir şeyler mi çalışıyor? Ben tekrar test ettim 1600 ü 3.9 da 3000 barajını geçti. Sizde muhakkak bir aksilik var bios vs güncel mi? -
son sürüm bios ramlar xpm 2933mhz de calısıyo sorunsuz :squote:
Garip bir durum arka planda bir şeyler mi çalışıyor? Ben tekrar test ettim 1600 ü 3.9 da 3000 barajını geçti. Sizde muhakkak bir aksilik var bios vs güncel mi? -
hocam bios kontrol ettim 7 gün once bios gelmiş ama akıllı fan geliştirm yazıyo bi farklılık olcagını sanmıyorum amaquote:
Duruma göre temiz bir kurulumda denersiniz eğer oyunlarda vs bir yavaşlık hissettiriyorsa. Fark çok fazla değil aslında. -
anti malware ile tarattım Windows ddefender ile geniş kapsam tyarattım trojen malware flan hiç bişey bulamadı sisteem temiz dir %99quote:
Duruma göre temiz bir kurulumda denersiniz eğer oyunlarda vs bir yavaşlık hissettiriyorsa. Fark çok fazla değil aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 14 Ocak 2020; 22:30:59 >
-
Şu an daha iyi görünüyor. Bir problem yok gibi. -
ne bilem hocam sizde r5 1600 3k goruyo diyosunuz r5 2600 geçer dedim ama yok gitmiyor dahaquote:
Şu an daha iyi görünüyor. Bir problem yok gibi. -
Hocam 12nm 1600 olduğu için 2600 ile kafa kafayalar o yüzden dedim gerisinde kalmamalı 100 200 puan kadar arada ufak farklar olabilir. -
ne bilem hocam 2-3 puan onunde olsa gene gam yemicemde iştequote:
Hocam 12nm 1600 olduğu için 2600 ile kafa kafayalar o yüzden dedim gerisinde kalmamalı 100 200 puan kadar arada ufak farklar olabilir. -
-
-
-
degrade etmişsin işlemciyi o kadar dedik yüksek voltaj vermeyin diye -
Aferin sağol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X