Şimdi Ara

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
303
Cevap
7
Favori
18.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız

anca bukadar yapa bildim stock soğutucu ile :(

boşta 38 41

oyunlarda 55 65

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 14 Ocak 2020; 1:45:47 >
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    Merak edip bendeki 12nm ile aynı hızlarda karşılaştırmak için test yaptım, tek kanal ram mi kullanıyorsunuz o kadar düşük olmaması lazım skorun.

Ben 2998 aldım 3.9 ghz de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Merak edip bendeki 12nm ile aynı hızlarda karşılaştırmak için test yaptım, tek kanal ram mi kullanıyorsunuz o kadar düşük olmaması lazım skorun.

Ben 2998 aldım 3.9 ghz de.
    anlamıyorumki nerde problem var 8x2 gskill rem var dual kit 3000mhz
    Voltajı bir tık artırmayı deneyin. Bazen voltaj azlığı performansa etki edebiliyor.
  • quote:

Voltajı bir tık artırmayı deneyin. Bazen voltaj azlığı performansa etki edebiliyor.
    deneyip hemen ss belirtiyorum
  • quote:

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız

değişen bişey olmadı galiba

3.9 1.275v vermiştim ilk ss de

bunda 1.288 verdim gene 3.9 da :(

7puan 7punadır :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 14 Ocak 2020; 21:7:22 >

Garip bir durum arka planda bir şeyler mi çalışıyor? Ben tekrar test ettim 1600 ü 3.9 da 3000 barajını geçti. Sizde muhakkak bir aksilik var bios vs güncel mi?
  • quote:

Garip bir durum arka planda bir şeyler mi çalışıyor? Ben tekrar test ettim 1600 ü 3.9 da 3000 barajını geçti. Sizde muhakkak bir aksilik var bios vs güncel mi?
    son sürüm bios ramlar xpm 2933mhz de calısıyo sorunsuz :s
  • quote:

hocam bios kontrol ettim 7 gün once bios gelmiş ama akıllı fan geliştirm yazıyo bi farklılık olcagını sanmıyorum ama
    Duruma göre temiz bir kurulumda denersiniz eğer oyunlarda vs bir yavaşlık hissettiriyorsa. Fark çok fazla değil aslında.
  • quote:

Duruma göre temiz bir kurulumda denersiniz eğer oyunlarda vs bir yavaşlık hissettiriyorsa. Fark çok fazla değil aslında.
    anti malware ile tarattım Windows ddefender ile geniş kapsam tyarattım trojen malware flan hiç bişey bulamadı sisteem temiz dir %99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 14 Ocak 2020; 22:30:59 >

Şu an daha iyi görünüyor. Bir problem yok gibi.
  • quote:

Şu an daha iyi görünüyor. Bir problem yok gibi.
    ne bilem hocam sizde r5 1600 3k goruyo diyosunuz r5 2600 geçer dedim ama yok gitmiyor daha
    Hocam 12nm 1600 olduğu için 2600 ile kafa kafayalar o yüzden dedim gerisinde kalmamalı 100 200 puan kadar arada ufak farklar olabilir.
  • quote:

Hocam 12nm 1600 olduğu için 2600 ile kafa kafayalar o yüzden dedim gerisinde kalmamalı 100 200 puan kadar arada ufak farklar olabilir.
    ne bilem hocam 2-3 puan onunde olsa gene gam yemicemde işte
  • ryzen 2700 4.1 ghz 1.4 voltaj ramler 3466 mhz 15 cl

• buda benim asrock B450m pro4 bios v3.9 anakart Ryzen 5 2600 4.1Ghz 1.36130v corsair 16gb DDR4 3266 tek kanal bellekler ile sonucum. üsteki 4Ghz yazan ryzen master ile bios'tan 4Ghz ayarlıyken kaldığım değer.

Cinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / SkorlarınızCinebench R20 Yayınlandı / CPU Benchmark / Skorlarınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VenomS -- 21 Ocak 2020; 12:58:58 >

• Bir kere gördüm birdahada göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• degrade etmişsin işlemciyi o kadar dedik yüksek voltaj vermeyin diye
  • Aferin sağol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.