Şimdi Ara

çinden saat getirip satsam ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum ahalisi herkese günaydın.aliexpressten vs yerlerden bayadır alışveriş yapıyorum ingilizcem iyidir konuşurum ederim.Geçen gün bi saat aldım ve burdaki 100-150 liralık calvin kleinlere taş çıkarır cinsten.Ve saati 40 liraya aldım içindeki küçük kadranların mekanizmaları dahi çalışıyor.Şimdi geçen bu saati almadan önce bi saat araştırmasına çıktım.Özellikle bu küçük esnaflara gittim tezgahçılara.En kötüsü saate 15-20 diyor.Ve saatlerde orjinal değil.Gerçi o fiyata orjinal olmazdı zaten .Ama hani yani saatlerde öyle abartılcak kadar güzel değildi.Şimdi bende diyorumki yurtdışından dediğim gibi saat getiriyim.20 ye sattığı saati ben 3 liraya bulurum .Getirsem burda satsam banada cep harçlığı çıkartabilirmiyim acaba.Getirip 10'a 15'e aldıklarından daha kaliletisini getirebilirim.Sadece saatte değil cüzdan vs bu tip şeyleri getirtebilirim.Korkum yok ingilizcem iyi sitelerden alışverişimde çok oldu.Bu sene lise sondayım artık üniversiteye geçicem.Pc'im eskidi onada harçlık biriktirmiş olurum hem.Sizcede işe yararmı.Letgoda-gittigidiyorda satılırmıki.Ayrıca şunuda yapabilirim Hani 20 ye sattığı dh'dekilere 5-10'a satabilirim.Bunun için 50 lira sermayem olması yeterli 15-20 saatle başlarım.Ne diyosunuz bimden su al sat olayını başka boyuta taşıyımmı ?

• çinden su alıp sat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SnopyzZ kullanıcısına yanıt
    Onların mafyası vardır. Bölge savaşlarının arasında kalabilirsin.
  • Üniversite başla öyle düşünürsün satma işini git ygs çalış

Ayrıca saatin linkini pm den beklerim bende daha yeni curren in saatini istedim inş mekanizmaları çalışıyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abijim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 liğa oluğ abim sana 10 liğa oluğ

• Güzel saatlerin varsa pm at ucuz olanları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternetten dolar alıp satmak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aga saatin ssini atabilir misin?

Bence yapılır eşe dosta da satarsın. Ticari tecrübende olur her şey 0 dan iyidir. Bende düşünüyorum o tarz işleri de insanlarla uğraşması falan sıkıntı biraz bizim insanımızın durumu malumunuz.

• yok hocam öyle tezgat açmak gibi değil ya internet üzerinden bahsediyorum.
  • Letgoda felan satabilirsin ama gittigidiyor tarzi sitelerde satacaksan 0 urunlere fatura kesmek zorundasin diyelim 10 tane saat sattin alicilarin hicbiri fatura sormadi fakat olduda birisi fatura nerde kardesim dedi eger sikayet edilirsin sattiklarin + ceza odersin

• Olabilir diyorum ben denemekten zarar gelmez.

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    buyur hocam saat bu 40 liraya aldım içindeki mekanizmada çalışır vaziyette 3
    atm su geçirmezz yani el yüz yıkama su sıçraması vs vs onlarda sıkıntı çıkarmaz.Malzemeside bayağı iyi bunun tarzında mekanizması çalışan saatler ucuz olan isteyn varsa hallederiz sıkıntı değil tahmin edemiyceğiniz kadar çok çeşit bulurum.
  • back2back kullanıcısına yanıt
    haha hadi ya .Kişi olarak açsam olmuyomu acaba.Yada sahibindende ne biliyim n11 de filanda olur.
  • SnopyzZ kullanıcısına yanıt
    Saatin ali linkini atsana bi bende bu markanın gri olanını alcaktım bu daha güzel bu markanın bütün saatleri nerdeyse 40 lira küçük olanları 30 lira

• Daha dün bu saate 350 lira para verdim. Koydu şuan. Tek tesellisi orjinal olması
     çinden saat getirip satsam ? çinden saat getirip satsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KhaZiggs -- 22 Ekim 2016; 11:41:54 >

• İnternetten satmak doğru karar yoksa yaşatmazlar

• 3 taneden fazlası mıydı neydi ticari şeye giriyor vergi vermen lazım

• KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Olsun ya senin için hangisi iyiyse onu almak daha iyi.Sonuçta sen takıcaksın.Benim attığım saate aslında çinde bi marka baya saatleri standları filan var.Senin saatide beğendim usta iyi günlerde kullan.Eğer aklına bişey takılırsa saat vs bana sorabilirsin istersen yardımcı olurum
  • öyle kolay mı la, senin o 40 liraya aldığın saati istanbul da ki toptancılar çin e gidip direk sahibiyle anlaşıp çok çok çok daha ucuza alıyorlar. ebay ve aliexpress den alacağın ürünler direk fabrika çıkışlı ürünler değil. senin gibi başkası satıyor onu da. eğer bu işe gireceksen direk fabrikasından alman lazım ki doğru düzgün kar edebilesin. ayrıca fatura kesmen lazım, bunun içinde başka bir masraf, vergileri var o ayrı masraf . dediğin işler o kadar kolay olsa herkes yapardı.
  • NamSalanAdam N kullanıcısına yanıt
    orası kolay.3 er 3 er söyleriz.Satıcılar zaten türkiyeyi tanımışlar.Telefonları filan üstüne mp4 yazıp sokuyolar.Yada ne biliyim iki parça halinde gönderiyo telefonu burdada adamları var sen gidip adama aliexpressten aldım yardımcı olurmusun diyosun adama o parçaları birleştirip teslim ediyo.İşler çok ilerlemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.