Şimdi Ara

çinden saat getirip satsam ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim dediğim şey saati 40 liraya alıp satmak değil.Saatçilerin abidik gubidik saatlere 20 heleki benim aldığım gibi çelik kordonluların mekanizması çalışmayanlarına 50 istiyolar.Bende diyorumki hani kaliteli saatler getiriyim üç beş tane onların aldıkları gibi değil harbi adam akıllı saatler getirim.Cep harçlığım çıksın.Senin dediğin olay çok farklı vergi zaten en kolayı yurt dışından ürün getirtirken üstüne gift yazdır bitti.
  • Skone moda rahat moda askeri ordu spor chronograph kuvars seyretmek erkek lüks su geçirmez analog kol saati erkek 7390
    http://s.aliexpress.com/I7VruU7f
    (from AliExpress Android)

Ürün bu beyler konu sahibi iki saattir görmemezlikten geliyor link istediğimi isteyen alabilir.

Ayrıca 2 saattir aramamın sebebi görselde siyah gördüm gibi 2 saattir aliden siyahını arıyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi koşucuysan zabıtadan kaçarım diyorsan bence olur. Kaçamazsan birde uyarılır ikide tüm karının 10-20 katı kadar ceza yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son Of Hades kullanıcısına yanıt
    hocam siyahiler gibi saatçi tezgahı açmıycam innternetten satıcam
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    ürünü isteyen alsın ben görmemezlikten gelmiyorum isteyene yardımda ederiz.Hakkımda sallama istersen ayrıca ürünü bu mağazadan almadım sipariş sayısına bakmadan ürün almam ürün 2 kişi sipariş vermiş benim aldığım mağazada 200 kişi alıştı.Alıcağınız ürün eğer çok ucuz yada çok bulunmaz değilse önceden başkasının sipariş verdiği ve bildirim bıraktığı mağazadan alın.Bu konuda tecrübeliyim.Daha önce gamepad siparişi vermiştim.Mocute diye 4-5 kişi almıştı çok ucuza buldum diye almıştım.Aldığım satıcı kargoda sürekli 5 gün içinde çıkıcak 5 gün içinde gelicek diyerek 3 ayda ürünü bana ulaştırdı.İsteyene yardım ederim her türlü benim için sıkıntı değil.
  • Zenci olmadığın sürece o sende öyle durmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bak ben şu linkini verdiğim saati tr'de bulamadım burdan aldım.
    saat

tr'de bu markanın eski modelleri 360 liraya satılıyor ve ben aldıgımda indirim vardı 40 dolara almıştım 130 liraya felan geldi bana. hatta aldıgımda direk satmayıda düşündüm 300-350 liraya sonra vazgeçtim. eğer istekliysen yaparım diyosan indirim kovala marka saatleri ucuza getir sat burda.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Oo hocam evet dediğin mantıklı.geçen bi mağazada inanılmaz indirim vardı shark'ta.Ozaman aklıma gelmeliydi.Aklıma yazdım bunu tamam.Aklımdaki diğer şeyde böyle benim aldığım skone gibi işte shark gibi ki shark çok kaliteli o tip şeyleri getirtmek.Heleki şu instagramdakilere hastayım ya.79.90 bileklikle vs diye satanların hepsi 15-20 liralık saatler isteyene linkini atarım.Benim getirticeğim saatler öyle tezgahçılarda ne bileyim türkiyede az buluncak kalitede ama ucuz saatler olucak.Aklımda var böyle bişey.Çıkıp çarşıdan vs yerlerden bulunmıycak instagramda filan o 79.90a bileklikle sattıkları saatleri ben 20 liraya satıcam.Kar' olarak 5-10 lira kazanıcam belki ama olsun böyle böyle bi bakmışsınız saatçi dükkanı açmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnopyzZ

Benim dediğim şey saati 40 liraya alıp satmak değil.Saatçilerin abidik gubidik saatlere 20 heleki benim aldığım gibi çelik kordonluların mekanizması çalışmayanlarına 50 istiyolar.Bende diyorumki hani kaliteli saatler getiriyim üç beş tane onların aldıkları gibi değil harbi adam akıllı saatler getirim.Cep harçlığım çıksın.Senin dediğin olay çok farklı vergi zaten en kolayı yurt dışından ürün getirtirken üstüne gift yazdır bitti.

hocam gift yazdır bitti gitti demekle olmuyor. sen ayda kaç saat satmayı düşünüyorsun ? ayda 2-3 saat satacaksan mantıklı dediğin ama ayda 15-20 saat satarım diyorsan 2.ay satamazsın bunu söyliyim bir kere. gümrük memurları salak değil ayrıca hocam neyin ne olduğunu çok rahat anlıyorlar :)

• hocam denendi satış olmuyor tedarikçi bulan gerek insnaların güveninii kazanman için çok zman harcamak gerekiyor
  • Software Developer kullanıcısına yanıt
    evet yanlız ben gümrük memurlarının bu işi okadarda önemsediğini sanmıyorum.Telefonu mp4 yazarak sokanlar var youtube'dan izleyebilirsiniz.Su zamana kadar 30 tane alışverişim oldu sıkıntım çıkmadı.Farklı mağazalardan 10-15 tane güzel türkiyede bulunmuycak saat getirtip satabiliri diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.