Şimdi Ara

Çinden (Alibabadan) dreambox alacaklar, okuyunuz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    7020 si almak istedim.araştırdım.paypalla ancak komisyonla kabul ettirdim.
    Satıcı 64 dolarda DHL kargo ücreti çıkardı.(Nerdeyse cihazın yarı fiyatı)toplam:210 usd ye maloldu.
    29 eylül günü siparrişi alibabadan verdim.paypalla ödedim.satıcı ile görüşmemizde kargoya 30 eylülde verecekti.
    milli bayramları varmış, o yüzden siparişi ekreken vermemi istedi.bende 29 nda verdim.
    daha sonra 30 nda kargoyu verdinmi diye sorduğumda , verdiğini söyledi banada trcking numarası verdi.
    DHL den o gün kontrol ettiğimde hiç bir sonuca ulaşamadım.
    01 Ekim günü DHL sorgulamasında satıcının kargoya böyle bir paket yollamak için başvurduğu bilgisini aldım.
    02 Ekim günü Kargo paketi satıcıdan teslim almış.
    Pazartesi yani 5 ekim günü İstanbula kargo geldi.
    Gümrüğe takıldı.
    Araya çok kişi soktum fakat kimse yardımcı olamadı. DHİ benden 150 TL ordino ücreti+ 80 TL ye yakın depo ücreti istedi.
    Gümrük masraflarıda belli değildi.
    Atladım yenibosnaya DHL ana binaya gittim.
    Yenibosnada DHL binasında muayane memuruyla bizzat görüştüm.Oda beni başka bir kişiye yönlendirdi.
    Adamdan Allah(C.C) razı olsun. işimi halletti, sen git paket adresine gelecek dedi.
    dün itibariyle (7 Ekim) de kargom adresime geldi.
    Akşam eve gittim dremaboxu taktım tv ye ama nafile.
    Ne yazılım atılıyor ne başka bişey.lcd ekranda sadece sarı ışık yanıyor .
    RS 232 le denedim, tuş kombinasyonlarını denedim. Ethernet denedim. Ama çalışmadı.
    Yani Cihaz bozuk geldi.

İşin garip tarafı 30 Eylülden beridir satıcı msn de çevrimdışı.

Yurtdışından malzeme alacaklar,
    Bu sıkıntıları çekmeye sizce değermi?

Kararınızı 2 kere düşünüp öyle verin .

Saygılar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mto -- 8 Ekim 2009; 12:25:16 >

• Acıkcasın onca gün beklemişiniz ve daha fazla para ödeyerek bozuk mal almışınız. Üzüldüm sizin adınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Acıkcasın onca gün beklemişiniz ve daha fazla para ödeyerek bozuk mal almışınız. Üzüldüm sizin adınıza

evet öyle dostum.

şimdi yaptıracak sağlam bi yer arıyorum.

bakalım tamire ne kadar para gidecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mto

Merhabalar,
    7020 si almak istedim.araştırdım.paypalla ancak komisyonla kabul ettirdim.
    Satıcı 64 dolarda DHL kargo ücreti çıkardı.(Nerdeyse cihazın yarı fiyatı)toplam:210 usd ye maloldu.
    29 eylül günü siparrişi alibabadan verdim.paypalla ödedim.satıcı ile görüşmemizde kargoya 30 eylülde verecekti.
    milli bayramları varmış, o yüzden siparişi ekreken vermemi istedi.bende 29 nda verdim.
    daha sonra 30 nda kargoyu verdinmi diye sorduğumda , verdiğini söyledi banada trcking numarası verdi.
    DHL den o gün kontrol ettiğimde hiç bir sonuca ulaşamadım.
    01 Ekim günü DHL sorgulamasında satıcının kargoya böyle bir paket yollamak için başvurduğu bilgisini aldım.
    02 Ekim günü Kargo paketi satıcıdan teslim almış.
    Pazartesi yani 5 ekim günü İstanbula kargo geldi.
    Gümrüğe takıldı.
    Araya çok kişi soktum fakat kimse yardımcı olamadı. DHİ benden 150 TL ordino ücreti+ 80 TL ye yakın depo ücreti istedi.
    Gümrük masraflarıda belli değildi.
    Atladım yenibosnaya DHL ana binaya gittim.
    Yenibosnada DHL binasında muayane memuruyla bizzat görüştüm.Oda beni başka bir kişiye yönlendirdi.
    Adamdan Allah(C.C) razı olsun. işimi halletti, sen git paket adresine gelecek dedi.
    dün itibariyle (7 Ekim) de kargom adresime geldi.
    Akşam eve gittim dremaboxu taktım tv ye ama nafile.
    Ne yazılım atılıyor ne başka bişey.lcd ekranda sadece sarı ışık yanıyor .
    RS 232 le denedim, tuş kombinasyonlarını denedim. Ethernet denedim. Ama çalışmadı.
    Yani Cihaz bozuk geldi.

İşin garip tarafı 30 Eylülden beridir satıcı msn de çevrimdışı.

Yurtdışından malzeme alacaklar,
    Bu sıkıntıları çekmeye sizce değermi?

Kararınızı 2 kere düşünüp öyle verin .

Saygılar .

Geçmiş olsun! Bu şekilde mal gönderilmesine üzüldüm.

Çin'den 800 HD cihaz alan arkadaşlar var! Keşke denenmiş yerden sipariş verseydiniz...

• Geçmiş olsun...
    Yurtdışı alışverişin kötü yanları da bunlar. Yarı fiyatına almak güzel ancak bu riski herzaman göze almak gerekiyor.

Alibaba'dan aldığınız satıcının adını verin de bari başka biri yanmasın...
  • Evet arkadaşlar

dün akşam itibariyle sorunumu çözdüm.

karaköy de 2 yere gittim başka yerde 1 yere daha gittim biri 150-170 civarı diğeri ise 60-250 arası para istedi.flash attılar olmadı.beslemeye baktılar olmadı.cihaz kurcalandı yani.
    3-4 gün cihazı bırakmamı istediler.

bende hiçbirine bırakmadım

çengelköy de ddelektronik te muhittin adlı arkadaşım vardı.akşam 7,30 civarı ona götürdüm.cihazın power devresinin lehimlerinder sorun varmış .

birbuçuk saatte halletti.yazılım attım şimdi makineyi kullanıyorum.

arkadaş lehim hatalarının fabrikasyon hatası (merdiven altı imalat) olabileceğini veya düşmüş olabileceğini söyledi.

durum bundan ibaret arkadaşlar.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mto -- 9 Ekim 2009; 12:46:58 >
  • Sevindim hocam senin adına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun...
  • gecmiş olsun..+ hayırlı olsun
  • sorunun çözülmüş yine kardasın :))

neden dm800 değilde 7020 ?

ha 7020 ha dm500s

ayrıca bende dm800aldım ama dm500 ün performansı ona 5 basar tek +sı hd oluşu
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat1551

sorunun çözülmüş yine kardasın :))

neden dm800 değilde 7020 ?

ha 7020 ha dm500s

ayrıca bende dm800aldım ama dm500 ün performansı ona 5 basar tek +sı hd oluşu

hepinize tekrar teşekkürler arkadaşlar.

neden 800 değil. bana hd yayınlar lazım değil.sd yayınlar dada sorunlu dieye okudum buralarda.o yüzden.

Saygılar;
  • Geçmiş olsun, Önce senin adına üzüldüm sonra sevindim... güle güle kullan.
  • Hadi gözün aydın demek en doğrusu sanırım. Güle güle kullanın...
  • Bu gibi olaylarda tanıdık birilerini bulup cihazı göstermek büyük şans çünkü tanımadığın etmediği adamın cihaza ne yapacağı 10 liralık iş için 200 lira isteyip istemeyeceğini bilemiyoruz. Maalesef esnafımızın büyük çoğunluğunda müşteriyi yolmak bir ticaret anlayışı haline gelmiş çok yazık.
  • Dostum siparişi alipay hakkında bilgin varsa özelden msn adresini pm atar mısın bir kaç sorum olucak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.