|
Çin üretimi Audi'ler Almanya'yı karıştırdı: Yarı fiyatına Çinli Audi!
1 Mobil
-
-
Togg'un almayanda daha ucuzsa satılmasından daha komik
-
Orda ucuz diye övünen kitle ondanda komik:)
Bide şey var. Adamlar 100 yıl önce araba yapmaya başladı:))) biz hariç heryerde çok ucuz nasıl olacak:)) gürcistan ferrariyi üretiyor ondan çok ucuz :)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kendi ülkesinde pahalı, dışarıda ucuz diye sadece TOGG’a laf edenler baksın: Koskoca Audi bile Çin’de ürettiği arabayı kendi vatanı Almanya’da yarı fiyatına satılan ithal versiyonundan koruyamıyor!
Demek ki mevzu yerlilik veya millilik değilmiş küresel pazar rekabeti üretim maliyeti ve vergi dinamikleriymiş. Ama tabii serbest piyasa ekonomisini anlamaktansa her şeye "kendi vatandaşına kazık" etiketi yapıştırmak her zaman daha zahmetsiz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Almanya gidip orda çinlilere audı satarsa çinlilerde getirip almanlara satar.Kendileri gidip satarken sorum yok.Onlar getirince sorun oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef. -
Sıfır alaka osur osur ipe diz bir yanıt.
-
Asıl düşünmek daha zahmetsiz sen ve senin gibler için. Aynı araç değil ucuza satılan hatta gerçek audi bile değil audi kılıflı saic araç. Hangi alman üretimi audi almanyadan daha ucuz? Etiket yapıştırmak senin ve senin gibi düşünme zahmetinden kaçanların işidir. Neyse öcalan çıkınca dert edecek daha az şeyin olur rahatlarsın.
-
Senin topraklarında üretilen ne ucuz sana bi söylesene ???? Belliki çok ülkeden dışarı çıkmamışsın:)) bilsen söylemezdin ben söyliyim herşey sana daha pahalı:)) ne güzel söylemişsin
Demek ki mevzu yerlilik veya millilik değilmiş (evet değil) küresel pazar rekabeti (bu millet hariç )üretim maliyeti ve vergi dinamikleriymiş. Hepsi sadece bu millet hariç, bu arada ingilterede 8 li 288 gr. Ülker gofret .99 cent burda 201 tl :)) yeni belçikadan fıstık geldi tr. Üretim daha ucuz :) nakliye binip gitti bana bana ucuza geldi:) biriside yorumun altına apo yazmış :)) gerçekten özel bir arkdaş, metalika dinlemiyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Audi'nin isim haklarını sattığı, Çin'de SAIC markası tarafından tasarlanan ve üretilen, üzerinde Audi değil, AUDI yazan, halkaların bulunmadığı modeller.
Eğer araçlar gerçekten Audi platformunda üretiliyor olsaydı düşünülebilirdi, fakat bu şekilde piyasada satılan onlarca Çin markasından hiçbir farkı bulunmuyor. Hatta Avrupa'da satış ağı olmadığı için yedek parça, servis gibi konularda Jaecoo'dan falan daha geride kalıyor.
_____________________________ -
hacıyatmaz misali her şartta illa hükümeti savunacaksın. aferim sana. teflon tava gibisiniz maşallah.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
100 değildir o 100 olsa ağrıdan yerinde duramazdın. 150 yıldır. Daimler ilk dizel motorunu 1890larda yaptı.
1850lerde Almanya daimler gibi mühendisler yetiştirirken, 1850'de senin osmanlın ne yapıyordu yaaa seyyudi emmevı bremınho el mümmin!
Türkler o dönemde mühendis miydi?
1850 osmanlısında TÜRK halkı = eşşek yükü ile vergi ödeyen, cahil bırakılan, 13 14 yıl askerlik yapan köleydiler.
_____________________________ -
Hadi diyelim ki osmanlı hata yaptı? Ondan sonraki 100 yıl?? Kim tuttu kabineyi :))) nerde inovasyon :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android seyfi -- 20 Ağustos 2026; 18:46:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
normalde ismet paşanın taraftarı değilimdir ama o adamın da şansı örtülü darbe ile başa geldikten sonra ikinci dünya savaşı çıktı.
ismet kararsız idi. savaşa soksa mı sokmasa mı? bir yandan ruslara yanlıyor diğer yandan amerika'ya da göz kırpıyor. diğer yandan almanlara gerekli ham madde satıyordu.
bunun da cezasını işte amerika, yerine getireceği demokrat parti ile ödetti.
demokrat parti de ilk baş amerika'ya oynerken... para bitince, kaynak bulamayınca ruslara yanaşınca, demokrat partinin de ipini çektiler. yerine gelen dikta hükümet sonrasında yerini islamcı demokrat yani adalet partisinde bıraktı.
adalet partisini de Ecevit'in meşhur "bir gecede %200 zam" konuşması anlatır. senin gibi "el palavracı tayyibül müridi" vatandaşlar bunu ecevit sanki kendi hükümetini eleştiriyormuş gibi millete yedirmeye çalışıyorsunuz. millet derken saf tutmaya çalıştığınız kendi kesiminize.
bak işte aynı atanın izindesin bir yerde. osmanlın da Türk milletini bi-idrak bırakmak istedi... aynısını akpli islamcı cenah kendi cenahına onları bi-idrak bırakarak egemenliğini kurmak istiyor.
yani özetle: solcu değilim, ama bu ülkede 1938'den sonra kemalizm başa gelmedi. Ecevit ise bugünki liboş sola bakınca, bana şağcı gibi geliyor. keşke ecevit solu olaydı diyerek; özetimi bırakıyorum:
1938'den beridir kemalist bir rejim başta olmadı. sol rejim ise 1950 sonrası sadece bu ülkeyi 7 sene yönetebildi. Geri kalan 60 sene hep amerikancı islamcıların gölgesinde geçti.
biraz da kıssadan felsefe: hangi inavasyon?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 20 Ağustos 2026; 20:55:15 >_____________________________
-
Söyledim Çin i kimse tutamaz.Yakında 5 nm çip gelecek.SpaceX e rakipte geldi.Yeniden kullanıla bilen roket Dik bir şekilde indirdiler.Elon dan daha yumuşak indi hemde.
-
İstediğiniz kadar bahane uydurun yok servisler eksikmiş bilmem neymiş. Çin boğazımıza yapıştı canımızı alacaklar demiyor da yok ben olsam almazdım diyor.
|
Togg'un almayanda daha ucuzsa satılmasından daha komik
|
|
hacıyatmaz misali her şartta illa hükümeti savunacaksın. aferim sana. teflon tava gibisiniz maşallah. |
|
100 değildir o 100 olsa ağrıdan yerinde duramazdın. 150 yıldır. Daimler ilk dizel motorunu 1890larda yaptı. 1850lerde Almanya daimler gibi mühendisler yetiştirirken, 1850'de senin osmanlın ne yapıyordu yaaa seyyudi emmevı bremınho el mümmin! Türkler o dönemde mühendis miydi? 1850 osmanlısında TÜRK halkı = eşşek yükü ile vergi ödeyen, cahil bırakılan, 13 14 yıl askerlik yapan köleydiler. |
|
Orda ucuz diye övünen kitle ondanda komik:)
Bide şey var. Adamlar 100 yıl önce araba yapmaya başladı:))) biz hariç heryerde çok ucuz nasıl olacak:)) gürcistan ferrariyi üretiyor ondan çok ucuz :))) |
|
Asıl düşünmek daha zahmetsiz sen ve senin gibler için. Aynı araç değil ucuza satılan hatta gerçek audi bile değil audi kılıflı saic araç. Hangi alman üretimi audi almanyadan daha ucuz? Etiket yapıştırmak senin ve senin gibi düşünme zahmetinden kaçanların işidir. Neyse öcalan çıkınca dert edecek daha az şeyin olur rahatlarsın.
|
|
Sıfır alaka osur osur ipe diz bir yanıt.
|
|
Audi'nin isim haklarını sattığı, Çin'de SAIC markası tarafından tasarlanan ve üretilen, üzerinde Audi değil, AUDI yazan, halkaların bulunmadığı modeller. Eğer araçlar gerçekten Audi platformunda üretiliyor olsaydı düşünülebilirdi, fakat bu şekilde piyasada satılan onlarca Çin markasından hiçbir farkı bulunmuyor. Hatta Avrupa'da satış ağı olmadığı için yedek parça, servis gibi konularda Jaecoo'dan falan daha geride kalıyor. |
|
normalde ismet paşanın taraftarı değilimdir ama o adamın da şansı örtülü darbe ile başa geldikten sonra ikinci dünya savaşı çıktı. ismet kararsız idi. savaşa soksa mı sokmasa mı? bir yandan ruslara yanlıyor diğer yandan amerika'ya da göz kırpıyor. diğer yandan almanlara gerekli ham madde satıyordu. bunun da cezasını işte amerika, yerine getireceği demokrat parti ile ödetti. demokrat parti de ilk baş amerika'ya oynerken... para bitince, kaynak bulamayınca ruslara yanaşınca, demokrat partinin de ipini çektiler. yerine gelen dikta hükümet sonrasında yerini islamcı demokrat yani adalet partisinde bıraktı. adalet partisini de Ecevit'in meşhur "bir gecede %200 zam" konuşması anlatır. senin gibi "el palavracı tayyibül müridi" vatandaşlar bunu ecevit sanki kendi hükümetini eleştiriyormuş gibi millete yedirmeye çalışıyorsunuz. millet derken saf tutmaya çalıştığınız kendi kesiminize. bak işte aynı atanın izindesin bir yerde. osmanlın da Türk milletini bi-idrak bırakmak istedi... aynısını akpli islamcı cenah kendi cenahına onları bi-idrak bırakarak egemenliğini kurmak istiyor. yani özetle: solcu değilim, ama bu ülkede 1938'den sonra kemalizm başa gelmedi. Ecevit ise bugünki liboş sola bakınca, bana şağcı gibi geliyor. keşke ecevit solu olaydı diyerek; özetimi bırakıyorum: 1938'den beridir kemalist bir rejim başta olmadı. sol rejim ise 1950 sonrası sadece bu ülkeyi 7 sene yönetebildi. Geri kalan 60 sene hep amerikancı islamcıların gölgesinde geçti. biraz da kıssadan felsefe: hangi inavasyon? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt