Şimdi Ara

Çin server'ından ufak tespitler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Lane'ler jungle'lara, jungle'ın lane'e gank attığından daha fazla gank atıyor. Mıçayım böyle işe. Ben avcıydım, ganker'dım, ne alaka şimdi? Siz hiç 2. buff alırken " has... rakip top,bot support veya mid oyuncusu NERDE LAN!?!?" diye panik oldunuz mu?

* Playz server'ı. İki dk rahat dur kaşınma bi safe oyna. Gank geliyorum bi itme işte. Sonrasında ben rakip bot lane'e gank gitmek isterken benim mid oyuncumun benden 3 saniye önce lane'e girerk hepsini korkutması ve gank ihtimalinin ortadan kalkması. Sonra benim ona chatten ing. sövmem. Sonra o sövdüğüm adamın kule altında bizim sup yardımı ile 2 rakip bot lane+jungler öldürmesi... Evet biz Türk'lerin bir atasözü var bu durum için. Yazamadım şimdi

* Rakip oyuncu kule altındadır, 200 canı kalmış. Dive atcam. 3iks hesap yapar: "la zaten smite 90 vuruyo, ben de bi q atarım 300 yazıyo üstünde, işte armordan %50 gitse 150 vurur. Tamam 240 etti rahatım. Diğer skilleri düz atağı saymadım bile"
    5 saniye sonra: Rakip oyuncu slain 3iks... ?????

* Nehirin Drake tarafındaki tekli çalı'da dönen pink ward savaşı sırasında harcanan parayı toplayan hayır kurumları Çin'deki köpeklere barınak yapcakmış.(Yemesinler diye)

* Jinx allah belanı versin. Jinx allah belanı versin, jinx allah belanı versin (40 kere yazcaktım, belki tutar)

* Lee'yi görmediğim oyun yok. YOK. Banlıyorum artık. ama başkaları banlamıyor sorun o.

* Xin zhao picklenmiyor, bilemediniz

Aklıma geldikçe eklicem

• Tr > all

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • High elodan bahsediyorsun değil mi hocam? Low her yerde lowdur çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

High elodan bahsediyorsun değil mi hocam? Low her yerde lowdur çünkü

elmas 3 şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

quote:

elmas 3 şu an

ping durumu tam olarak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3iks

quote:

elmas 3 şu an

Orada da challenger olursun artık Bir de iletişim konusunda sıkıntı olmuyor mu dil kaynaklı?

• Ping durumu ne hesabı trden taşıyacam ama westte aynı trde 60 ping alıyorum orda kac alırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'den oynayamazsınız. Ben Çin'de yaşadığım için burda oynuyorum. Ping normalde 30 civarı eğer oturduğunuz yere yakın server'da oynuyosanız(20 server var toplam)
  • Cinde dia3 birinin boylesi sorunlar yasamasi ilginc geldi okurken bronz sandim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.