Şimdi Ara

Çin menşeli akıllı saatleri kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 lira civarında ki ülkemizde incelemesi olmayan saatleri bu konu altında kıyaslayalım.

GV08

Aw08

u10

m26 Bu saatin incelemesini görmüştüm karşılaştırmak için bunu da ekledim.

zx-f1 Bu saat 150 lira civarı ama tasarımı güzel, alternatif olsun diye ekledim.

s12

M28 M 26'nın abisi sanırım.

RWATCH R5 @xdirectix adlı kullanıcı incelemesi

Hi Watch 2

u3

Türkçe incelemesi olan eklerse herkesin fikri olur veya bu cihazlardan birine sahip olanlar yorum yaparsa hepimiz için aydınlatıcı olur.

MARTİAN WATCHES NOTİFİER İNCELEMESİ@dephyr arkadaşımıza teşekkür ederim.

@xdirectix adlı arkadaşımızın katkısıyla r5 eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derniere -- 29 Şubat 2016; 23:57:55 >

• Merhaba arkadaşlar

Ben de RWATCH markasının R5 modelini aldım. 10-15 gündür kullanıyorum.

Detaylı inceleme ve resimlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_104354165/f_//tm.htm#104354165
  • Sanırım ilk mesajda r5 yok, ürünü aldığınız yeri ve fiyatını yazarsanız ilk mesaja ekleme yapayım bu şekilde uzun vadede güzel karşılaştırmalar çıkabilir. Bir ürünün çözünürlüğü nasıl, dıştan bakınca çok basit duruyor mu? Ürün gear2 replikası yazmışsın yani kötü bir kopya mı, iyi bir kopya mı sence nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Sanırım ilk mesajda r5 yok, ürünü aldığınız yeri ve fiyatını yazarsanız ilk mesaja ekleme yapayım bu şekilde uzun vadede güzel karşılaştırmalar çıkabilir. Bir ürünün çözünürlüğü nasıl, dıştan bakınca çok basit duruyor mu? Ürün gear2 replikası yazmışsın yani kötü bir kopya mı, iyi bir kopya mı sence nasıl?

Ebay, 45 USD

Replika derken benzeri demek istedim. Malzeme ve ekran kalitesi gayet iyi. Zaten küçüçük ekranda ancak saate bakıp bildirimleri okursun. Saatte ekran kalitesi çok önemli değil bence. Siyah beyaz ekran bile kullanan pahalı ve büyük markalar mevcut. Örneğin : Pebble
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdirectix

quote:

Sanırım ilk mesajda r5 yok, ürünü aldığınız yeri ve fiyatını yazarsanız ilk mesaja ekleme yapayım bu şekilde uzun vadede güzel karşılaştırmalar çıkabilir. Bir ürünün çözünürlüğü nasıl, dıştan bakınca çok basit duruyor mu? Ürün gear2 replikası yazmışsın yani kötü bir kopya mı, iyi bir kopya mı sence nasıl?

Ebay, 45 USD

Replika derken benzeri demek istedim. Malzeme ve ekran kalitesi gayet iyi. Zaten küçüçük ekranda ancak saate bakıp bildirimleri okursun. Saatte ekran kalitesi çok önemli değil bence. Siyah beyaz ekran bile kullanan pahalı ve büyük markalar mevcut. Örneğin : Pebble

Ebayda aldığın linki paylaşırsan güvenli link olarak konuya ekleyebilirim. İncelemede paylaşılmamış ekran sürekli saat modun da kalıyor mu yoksa belli bir süre sonra kapanıyor mu? Ekran kalitesi derken şunu arıyorum aslında, resimden anlaşılmadı için tekrar soruyorum, saati gösterdiği zaman silik bir görüntü mü mevcut yoksa canlı bir görüntü mü mevcut? RWATCH M26 var sanırım aynı markanın bunu da forumda bazı arkadaşlar övdü bununka karşılaştırma imkanınız oldu mu?

• derniere kullanıcısına yanıt
    Ebay da aldığım link aşağıda. Ama satıcı malı bitirmiş :)
    http://www.ebay.com/itm/371245342672

Ekran sürekli saat te kalmıyor 10 sn ile 50 sn arasında gösterim süresi değiştirilebiliyor.
    Zaten sürekli saatte kalsaydı pil ömrü çok kısa olurdu. Saati görmek istetince tek düğmesi var zaten ona basıyosun gösteriyor.
    Ekran kalitesi gayet iyi silik falan değil çok net bir görüntüsü var. Hatta ben resimleri parlama yapmasın diye güç tasarrufu modunda çektim.
    M26 ile kıyaslarsak, M26 bence çok büyük ve kaba duruyor. Ekran artada küçücük kalmış. Alırken m26 da baktıklarım arasındaydı ama boyutunu ve şeklini beğenmediğim için R5 tercih ettim.
    Gördüğüm kadarıyla diğer teknik özellikleri aynı. Muhtemelen içinde aynı makineyi kullanmışlardır. Kasası farklı olduğundan farklı model numarası vermişlerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • derniere kullanıcısına yanıt
    Kiminde saatin fiyatını düşük yazıp kargo parasını yüksek yazmış, kiminde saatin fiyatını yüksek yazıp kargo parasını düşük yazmış. Ama hepsinde saat + kargo toplarsan benim aldığım fiyat olan 45 USD civarına geliyor.
    En sondaki gizel ama 25 USD daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdirectix -- 1 Nisan 2015; 15:40:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdirectix

Kiminde saatin fiyatını düşük yazıp kargo parasını yüksek yazmış, kiminde saatin fiyatını yüksek yazıp kargo parasını düşük yazmış. Ama hepsinde saat + kargo toplarsan benim aldığım fiyat olan 45 USD civarına geliyor.
    En sondaki gizel ama 25 USD daha pahalı.

Tamamdır teşekkür ederim, katkıların için saat ilk konuya ekliyorum. Bu tarz konular bize yardımcı olacak ben dahil çoğu kullanıcı bu tür ürünlere kalitesiz olabilir kuşkusu ile uzak duruyor iyi bir seçim yapma için, daha çok seçenek, daha çok kullanıcı yorumu bize yardımcı olacaktır.
  • Buradan akıllı saatlere niye ihtiyacımız var maddeler halinde açıklanmasını okuyabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_97898593/tm.htm

@ilker_xxx adlı kullanıcı güzelce açıklamış yararlı olabileceğini düşündüğümden paylaşıyorum arkadaşın izniyle.
  • selam bende bu saatten rwatch m26 aldım ama şarj hatası veriyor şarj olmuyor sıkıntı ne olabilir biliyormusunuz aradım bulamadım?
  • çin malı akıllı saatleri almanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle zira şarj problemleriyle birlikte 1 günü tamamlayamayan saatler tamamen çöp dokunmatik olayı tam bir işkence ..
    gerçek akıllı saatler samsung gear serisi .pebble,moto360,sony ,martian watches notifier gibi cihazlara yönelin derim

ben martian watches notifier kullanıyorum saat abd menseli amerikadan geldi 5 gün oldu sarjı halen yüzde 45 ve hala da şarja da takmış değilim 24 saat açık sabahları uyandırıyor aramaları gösteriyor mesajları okuyabiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

çin malı akıllı saatleri almanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle zira şarj problemleriyle birlikte 1 günü tamamlayamayan saatler tamamen çöp dokunmatik olayı tam bir işkence ..
    gerçek akıllı saatler samsung gear serisi .pebble,moto360,sony ,martian watches notifier gibi cihazlara yönelin derim

ben martian watches notifier kullanıyorum saat abd menseli amerikadan geldi 5 gün oldu sarjı halen yüzde 45 ve hala da şarja da takmış değilim 24 saat açık sabahları uyandırıyor aramaları gösteriyor mesajları okuyabiliyorsunuz

Nereden aldınız kaç paraya mal oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

çin malı akıllı saatleri almanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle zira şarj problemleriyle birlikte 1 günü tamamlayamayan saatler tamamen çöp dokunmatik olayı tam bir işkence ..

Ebay dan aldım 30 dolar artı 32 dolar kargo ile geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Amazonda 35 dolar ama Tr gönderim olmuyor, aslında bu saatin bir inceleme konusunu açmanız gerekir, güzel bir saat.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amazonda 35 dolar ama Tr gönderim olmuyor, aslında bu saatin bir inceleme konusunu açmanız gerekir, güzel bir saat.

Bu aksam acarım inceleme için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben türkiyeden almak istiyorum nereden alabilirim ve hangi modeli?
    not:gearbestten aldım 3 ay oldu gelmedi hala
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.