Şimdi Ara

Neden akıllı saatler (madde madde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Neden akıllı saatler (madde madde)


    Akıllı saatler, kesinlikle başarılı olacak bir proje

    Neden derseniz;

    1-) Koca koca telefonları, ufak tefek şeylere bakmak için cebimizden çıkarmak zorunda değiliz.
    2-) Telefonların bataryayı sömüren asıl parçası ekranlardır ve sık sık ekranı açmayacağımız için şarjı daha uzun süre dayanacak
    3-) Telefonu zırrt bırt cebimizden çıkarma harekete yapmayacağımız ve sürekli elimizde tutmayacağımız için, yere düşüp zarar görme riski de azalacak
    4-) Telefonumuzu sürekli masanın üstüne koyup, üzerine içecek dökülmesin diye dikkat etmek yerine, telefonu ceket cebi, mont cebi, çanta cebi gibi daha güvenli yerlerde tutup, olup biteni akıllı saatimiz den takip edebiliriz .
    5-) Telefonumuzu masaya koymazsak, bir mekandan çıkarken, telefonumuzu masanın üstünde unutmak da son bulabilir.
    6-) Telefonumuzu, her yerde ulu orta göstermez, olup biteni saatimizden takip edersek, çalınma riski de büyük ölçüde ortadan kalkar.
    7-) Telefonu plajda veya havuz kenarında bırakıp, su geçirmez akıllı saat ile yüze biliriz ve telefonumuzda olup biten her şeyden de haberimiz olur.
    8-) Ev ve iş yerinde, telefonumuz bir odadayken, biz başka bir odada vakit geçiriyorsak, rahatımızı bozmadan, saatimizden olup biteni görebiliriz.
    9-) Araç kullanırken, akıllı saatlerin, ne kadar büyük bir kolaylık olduğunu ve telefonun kocaman ekranıyla uğraşıp dikkatimizi dağıtmaktansa, elimizi direksiyondan, gözümüzü yoldan ayırmadan, temel işleri hızlıca yapabiliriz.
    10-) Toplu taşıma araçlarında tek elle tutunurken, telefonu çıkarmakta zorlandığımız durumlarda çok faydası olur.
    11-) Ellerimizin sürekli meşgul olduğu veya telefonumuza zaman ayıramadığımız bir çok meslek dalında da çok faydalı olur.
    12-) Duş alırken, WC deyken su geçirmez akıllı saatler ile, sizi arayanları, mesaj, e-posta, vs. bildirimlerini görüp, kısa cevaplar yazabilirsiniz.
    13-) Eliniz kirliyken veya bulaşık dayken yine akıllı saatlerin büyük kolaylığını görürüz.
    14-) Yemek yaparken, elinizin yağlı olduğu durumlar da da çok büyük kolaylığını görürsünüz.
    15-) Evinizde, ağa bağlı akıllı cihazlara sahipseniz (örneğin; akıllı perdeler, akıllı aydınlatma sistemi, akıllı kombi, akıllı fırın, akıllı televizyon, akıllı garaj kapısı, vs.) bunları rahatlıkla saatinizde kontrol edebilirsiniz.
    16-) Sunum yaparken, bir çok faydası ve kolaylığı dokunabilir.
    17-) Spor yaparken, sağladığı kolaylıklar ve barındırdığı özellikler saymakla bitmez.
    18-) Son bir şey; Erkek adamın sınırlı sayıda aksesuarı vardır ve bunların en bilineni saattir. Bizim için üretilen, sınırlı sayıda ki bu aksesuarlara sahip çıkalım.


    Not: Pahalı olmalarına bir şey demiyorum, henüz pahalılar ama gün gelip Çinli akıllı saatler de piyasa girince fiyatlar çok düşecek, fiyatından dolayı şuan almak için erken ama fiyatını bir kenara bırakırsak, avantajları çok fazla, gerçi işportadan ve giyim mağazalarından saat almıyorsanız, doğrudan saatçi den hakiki saat alıyorsanız, saat zaten pahalı bir aksesuar, hatta bu açıdan bakarsak, akıllı saatler daha ucuz kalıyor.

    Ben hep, fiyatını göz ardı edip değerlendiriyorum. Şuan bende alamam.







  • Ilk yardım acil bakım teknikeriyim. Nöbetlerde ambulans kullanırım,hastaya da müdahale ederim.
    1. Araç kullanırken ,bulunduğum yerde telsiz çekmez ise,komuta merkezi bana tel ile ulaşıp,hasta durumunu sorar,gidecek olduğum hastaneyi bilgilendirir. Bunu araç kullanım esnasında koca telefon ile yapmak var,saat ile yapmak var. Ayrıca ,komuta dışında arayanları telefonu çıkartıp meşgule almak var,küçücük saat ile bunu yapmak var.
    2. Yukarıda söylediğime birde hasta müdahale sırasında düşünün.
    3. Kendi özel aracımda bt yada diğer girişler ile telefonumdan müzik dinlerim. Müzik değiştirmek için koca telefona bakmak inanın kaza sebebi.

    Şimdi, o ,akıllı saatler gereksiz diyen arkadaşlara;Aslında akıllı telefondan önce akıllı saatler çıkmalıydı. Size göre gereksiz olan teknoloji benim hayatımı kolaylaştıracak boyutta. O yüzden herhangi bir şeye gereksiz derken, dünya üzerinde, sizden hariç 7 küsür milyar insanın yaşadığını idrak edin ve ona göre yorum yapın.

    Bu arada o konsepte bayıldım. Herkes normal saat gibi olsun ister,ben ise,akıllı saat dediğin star wars filminden fırlamış gibi olsun isterim. Bu yüzden Samsungun saatleri özelliklerde gear S tam istediğim tarz. Çıksın ,şarj süresi benim için yeterli ise alıcım bir tane.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuSaT28 -- 2 Ekim 2014; 16:04:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neden tutulmuyo biliyormusun. 120 taksitle aldıkları iphonelerini milletin gözüne sokmak zorundalar. yada o kadar para verdim cebimde durması içinmi verdim diyenler yüzünden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sezer.E

    Neden tutulmuyo biliyormusun. 120 taksitle aldıkları iphonelerini milletin gözüne sokmak zorundalar. yada o kadar para verdim cebimde durması içinmi verdim diyenler yüzünden.

    Aynen katılıyorum.

    Zaten borç harç ıkınarak aldıkları telefonların yanına saat alarak nereden baksanız 600 - 700TL vermek zul geldiği için neresinden çamur atsak diye düşünüp saçmalıyorlar.

    Gerçekten gereksiz olduğuna inanan, kendisine bir pratiklik getirmeyecek olana bir lafım yok. Ama herkes aynı anlayışta değil. İnsan tercihlerine saygı duymamak günümüzün en büyük problemi ne yazık ki..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana şimdilik hitap etmiyor. Ama mutlaka böyle oyuncaklar ile mutlu olacak birileri vardır. Saygı duyarım. Tabi fiyat ve batarya süresi makul seviyelere gelmedikce yayginlasmayacaktir diye düşünüyorum. Akıllı telefon ciddi bir ihtiyaç. Ama akıllı saat herkes için böyle midir kısmı bir soru işareti. Sahip çıkmak için elin cinlisine 500 lira 1000 lira bayilamam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan ki yüksek fiyatlarını gözardı ederek değerlendirin diye belirtmiştim. Fiyatı bir kenara bırakıp, işe yararlık olarak değerlendirin.
  • @ilker_xxx hakikatten çok güzel sıralamışsın tebrikler.
    Pebble kullanıyorum ve şarjı 7 güne kadar dayanıyor. 5 ATM basınça kadar su geçirmiyor bu da 50 metre dalmak demek.
    Sanırım akıllı saatlerden beklenenler zamanla yerine oturacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prens -- 8 Nisan 2015; 12:14:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.