Şimdi Ara

Çin malı ( sahte lens ) kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla bu sahte lenslerin fiyatı baya ucuz bunu kullanan var mı ? Çinden getirtmeyi düşünüyorum daha önceden alan kullanan oldu mu ?

• İlk kez duyuyorum. Sahte lens nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

İlk kez duyuyorum. Sahte lens nedir?

Sahteleri varmış hocam fark yok diyorlar ama sahte haliyle daha ucuz.
  • ilk defa duyuyorum sahte çin malı lens. birçok lens çinde yapılıyor ve çin fiyatı ucuz oluyor spot bi şekilde satılıyor fiyatı mağazalara göre ucuz oluyor acaba sizde bundan mı bahsediyorsunuz? yok eğer bildiimiz lenslerin sahtelerini yapmışlar diyorsanız örneklendirmeniz mümkün mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılordu

ilk defa duyuyorum sahte çin malı lens. birçok lens çinde yapılıyor ve çin fiyatı ucuz oluyor spot bi şekilde satılıyor fiyatı mağazalara göre ucuz oluyor acaba sizde bundan mı bahsediyorsunuz? yok eğer bildiimiz lenslerin sahtelerini yapmışlar diyorsanız örneklendirmeniz mümkün mü ?

bir arkadaşımdan duydum ben de hocam çinden getirttim sahte dedi . Peki bu lenslerin yapım yeri çin mi ? Çin de daha ucuza mı satılıyor orjinali ?
  • uzakdoğu ülkelerinde elektronik ürünlerin fiyat avantajı var elbette ülkemize geliyor ve burdaki mağaza fiyatıyla arasında baya fark var ben en son hong kongtan lens aldım burdaki fiyatıyla arasında 500tl fark vardı. çinden gelen lenslerde uygun oluyor ama dediğim gibi sahte lens olayını ilk defa duydum ve bana saçma geldi lens önemli birşeydir optik camı ayarları ince iştir öyle mp3 çalar yapar gibi yapamazsın ve maliyetlidir sen bence tam bi öğren şu işin aslını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılordu

uzakdoğu ülkelerinde elektronik ürünlerin fiyat avantajı var elbette ülkemize geliyor ve burdaki mağaza fiyatıyla arasında baya fark var ben en son hong kongtan lens aldım burdaki fiyatıyla arasında 500tl fark vardı. çinden gelen lenslerde uygun oluyor ama dediğim gibi sahte lens olayını ilk defa duydum ve bana saçma geldi lens önemli birşeydir optik camı ayarları ince iştir öyle mp3 çalar yapar gibi yapamazsın ve maliyetlidir sen bence tam bi öğren şu işin aslını.

teşekkür ederim hocam peki çin sitelerinde lenslerin satışı var mı ? Ordan incelemek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet var ama tanıdık felan bulabilirsen kendisi getirirse çok uygun fiyata gelir
  • Abi sahte olunca ele ne geçiyor ? Düpedüz emek hırsızlığı ? Yoksa sendemi kullanıyorsun hocam ?

• Sahte lens diye birsey yoktur.2. parti lens üreticileri vardir,ki onlarin lensleri bile belli bir matamatiksek dizilim ve montaj ve patebt gerektirdiği için öyle yap sat olmaz.F/P olatak en ucuz lens markası samyangdir o bile 250 dolardan başlar..

• Ben ebay de görmüştüm bi ara bu tarz lensleri ama taklit değil kendi markası vardı, fiyatı da cidden hesaplıydı. Ama işin icinde optik ve ince işler olduğundan pek guvenmemek lazım, keskinlik renk sapması gibi şeyler içim en başta kullanılan ham maddenin kaliteli olması lazım.

• Lens üretimi ciddi anlamda teknoloji ve maliyet gerektiren bir işlem, Optik bir cihaz olduğundan kalitesiz olanı bile çok bariz olurken sahte diye tabir ettiğimiz merdiven altı üretim tesislerinin bu komplike işlere gireceğini hiç sanmıyorum. Hem maliyet yüksek hemde ortaya çıkardıkları iş berbat olacaktır. Fotoğraf makinelerinin aksesuarlarında sahte ürün çok, ama body ve lens te sahte ürüne hiç denk gelmedim, ve ilk defa burada duyuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Lens üretimi ciddi anlamda teknoloji ve maliyet gerektiren bir işlem, Optik bir cihaz olduğundan kalitesiz olanı bile çok bariz olurken sahte diye tabir ettiğimiz merdiven altı üretim tesislerinin bu komplike işlere gireceğini hiç sanmıyorum. Hem maliyet yüksek hemde ortaya çıkardıkları iş berbat olacaktır. Fotoğraf makinelerinin aksesuarlarında sahte ürün çok, ama body ve lens te sahte ürüne hiç denk gelmedim, ve ilk defa burada duyuyorum.

Bende geçenlerde bi arkadaşımdan öğrendim bu lens sahte dedi ordan yola çıkarak sizlere sorayım dedim hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.