Şimdi Ara

Çin malı N99İ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • donanımhaber moderatörlerini de göreve davet ediyorum
    bu bilgi paylaşım ortamının da gittigidiyor.com sitesi gibi kaçak çin malı telefon
    satışı cennetine çevrilmesine izin vermemeliler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr._Frodo -- 6 Ağustos 2008; 12:26:43 >
  • Mr.Frodo ARKADAŞIM O SENİN ALINTI YAPTIĞIN MESAJ YÖNETİM TARAFINDAN SİLİNDİ...HİÇ MERAK ETME SEN DE O ALINTI BÖLÜMÜNÜ SİLERSEN İYİ OLUR...REKLAM OLMAZ SEVGİLER.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 5 Ağustos 2008; 17:19:33 >
  • Arkadaşlar ben de N99İ var tek hatlı ama şarz olma sorunu vardı telefoncuya götürdüm şimdi şarz oluyor ama şarz soketinin bulundugu ekran tarafında bi kararma var tel açılıp bu sorun giderilerbilir mi tavsiye verirmisiniz yada aranızda bu teli açan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayzer_38 -- 10 Ağustos 2008; 13:20:20 >
  • Birde bu telefonlarda java var diyorlar çalıştırabilenler varsa bana bu programlar hakkında yardım edebilirler mi? kayzerli_38@hotmail.com
  • yha herkes agzına geleni soyliyo telefon icin telefon harika bence n99i ses müthiss benim amcam isviçrede orjin n95 vido cekti türkiye-isviçre macını mp4 ayarında bana yolladı bendede basbaya actıı camerası 3 mp sonra basbaya bütün fotoLarı acıo harika video cekiyo fotografta harika cekiyo 18 tane tv kanalı cekiyo hep aynı yerde taratırsan hep aynısı cıkar baska yerde deniyiceksin yanii en kısa zamanda oyunLarınıda atıcam ama bu yorumLara bakılırsa konu kapansınn bence..
  • SELAMLAR;
    BENDE ÇİN MALI N100 SATIN ALDIM, ANCAK İNTERNETTEN BULDUĞUM HANGİ AYARI YAPTIYSAM YAPAYIM TURKCELL VE TELSİM LE WAPI AÇAMADIM. BU TELEFONLARLA WAP I AÇABİLEN VAR MI? VARSA NASIL YAPTINIZ? BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.
  • Almayın bu çakma telefonları iki gün sonra elinizde kalır yazık olur boşbeleş bi telefon
  • herkese tavsiye ederim süper telefon yere en az 50 kere düşürdüm ve telefona su döktüm ama hiç bir şey olmadı helal olsun çinlilere
  • Bundan yaklaşık 3 ay evvel V30 model çift hat telefon aldım.
    Bugüne kadar özellikle flash disk olarak sorunsuz kullandığım, telefon özelliğinden hiçbir şikayetimin olmadığı kamera çözünürlüğünün düşük olması dışında hiçbir eksisinin olmadığı cihaz için, bu gün gelen sms de cihaz imei numarasının klonlu olduğu ve görüşmelere kapatılacağı yazıyordu. demek ki bu tür cihazlar yasal kullanım süreleri sonunda (imei kaydı yapılmayan misafir cihazlar) sadece flash disk, radyo, tv, kötü de olsa fotoğraf makinesi olarak kullanılabilecek.
  • arkadaslar bır forum sıtesınden elıme gecen n99i lere yüklenen oyunların dowloand lınkını gonderıyorum yardımcı olabıldıysem sevınırım....

http://www.dosya.tc/__NTELEFONOYUNLARI_1.zip.html
  • Ben içine yazılım yüklenmeyen telefonu kullanmam ya.Bir tek olursa iphone alternatifi Meizu M8 çıktığında alırım.Onunda çin malı dandik telefonlardan daha çok getirisi var.Gerçi o da çin malı ama marka.Bunları önüne gelen markalayıp satıyo.Tv Mobile mı Trident mi yoksa adını unuttum A'lamı başlıyodu ne o mu belli değil.Pehh...
  • ağzına sağlık arkadaşım nunların markası bile belli değil LETUS-ANYCOOL-FİRİG-D2000-TRİDENT-CHİNE MOBİLE-CETZ- KAÇAK BUNLAR .....KAÇAK İMEİ KAÇAK MARKA NE DERSEN DE BUNLARA OYUN MOYUN YÜKLENMEZ............ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN KAÇAKCILARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN....
    quote:

Orjinalden alıntı: burak9393

Ben içine yazılım yüklenmeyen telefonu kullanmam ya.Bir tek olursa iphone alternatifi Meizu M8 çıktığında alırım.Onunda çin malı dandik telefonlardan daha çok getirisi var.Gerçi o da çin malı ama marka.Bunları önüne gelen markalayıp satıyo.Tv Mobile mı Trident mi yoksa adını unuttum A'lamı başlıyodu ne o mu belli değil.Pehh...
  • Aldım 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ağzına sağlık arkadaşım nunların markası bile belli değil LETUS-ANYCOOL-FİRİG-D2000-TRİDENT-CHİNE MOBİLE-CETZ- KAÇAK BUNLAR .....KAÇAK İMEİ KAÇAK MARKA NE DERSEN DE BUNLARA OYUN MOYUN YÜKLENMEZ............ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN KAÇAKCILARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN....

En azından, general mobile gibi, general electrik firmasının ismini kullanıp insanları kandırmıyorlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_26039395/tm.htm
  • BEN BU KONUDAN BİR ŞEY ANLAMDIN --BAGEERA--KARDEŞ GENERAL MOBİLE AYRI BİR MARKADIR. ÖYLEMİ

GENERAL ELEKTRİKDE AYRI BİR MARKADIR ÖYLEMİ

BEN HİÇ BİR FORUMDA DUYMADIMKI ---BİZ GENERAL MOBİLE OLARAK --GENERAL ELEKTRİKLE AYNI MARKAYIZ DENDİĞİNİ..

İKİSİDE AYRI BİR MARKADIR.....İSİMLERİN BAŞINDAKİ GENERAL KELİMESİMİ İNSANLARI KANDIRIYORLAR DEMEN İÇİN BİR NEDENMİDİR.

AŞAĞIDA DA GENERAL MOBİLENİN ADRESİ VAR USA DİYOR....
    General Mobile customer-oriented and is dedicated to providing products and services that transform market needs into the best value for our customers. Our customers can expect to receive prompt service from our friendly call center. In addition, we offer value added services such as web downloads of exciting digital content. With one single purchase, our customers will receive a full range of thoughtful after-sales services and support.

General Mobile Inc.
    2667 Coney Island Ave.
    Brooklyn NY 11223 USA
    Phone: +1 718 616 1050
    Fax : +1 718 616 1055
    info@generalmobile.com
    BEN BU KONUYU ANLAMADIM BARGEEA KARDEŞ.......NEREDEN OKUDUN.BİZ GENERAL MOBİLEYİZ VEDE GENERAL ELEKTRİKLE AYNI FİRMAYIZ..VE DE GENERAL ELEKTRİĞİN NEREDE ADINI KULLANDIKLARININ
    YAZISINI AÇIKLARSAN SEVİNİRİM.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 10 Eylül 2008; 13:52:49 >

• General Mobile ile ilgili.

Telefon numaraları hakkında
    ***SÖZDE AMERİKADAKİ OFİSİNE AÇILAN TELEFONLAR HEP OTOMATİK SANTRALE AÇILIYOR.

ADRES DOĞRUYSA
    ***AMERİKADA YAŞAYANLAR BÖYLE BİR MARKAYI NİÇİN KULLANMIYORLAR.HATTA MİLLİYETÇİLİKLE ÖVÜNEN BİR TOPLUM OLAN AMERİKALILARIN HANGİSİ GENERAL MOBİLE ÜRÜNÜ KULLANIYOR.VE DAHASI GENERAL MOBİLE ÜRÜNÜNLERİNİN HANGİSİNDE 1900 GSM var. AMERİKA DA SADECE 1900 GSM BANTI KULLANILDIĞI UFAK ÇOCUKLAR TARAFINDAN BİLE BİLİNİYOR.

***Amerikada yaşayan birtek kişi bu ürünü hangi mağazada almış. Alamaz hatta bu ürünlerden 1 tanesi o ülkede çalışmaz .

Bu söylediklerimden zaten isteyen anlıyacağını anlar.

Ama ben sana, Genccell Yönetim Kurulu Başkanı Necati Genç' in General mobile ile ortaklığı olduğunu söylediği köşe yazısınıda bulup buraya koyacağım.

• O YAZIYI KOYARSAN İYİ OLUR.....EĞER GENERAL MOBİLE BEN GENERAL ELEKTRİK İLE AYNI FİRMAYIM DİYE BİR AÇIKLAMA YAPMIŞSA ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUNDUR....BÖYLE BİR AÇIKLAMA VARMI?

AYRICA ORTAK OLMAK BAŞKA BİR ŞEYDİR.........KISACASI ORTAKLIĞIMIZ VAR DİYORLARSA O KONU AYRI BİR KONU ORTAK OLMAK İNSANLARI KANDIRMAK DEĞİLDİR.

AMA......TEKRARLIYORUM........GENERAL MOBİLENİN.....HERHANGİBİR YERDE.......BİZ AYNİ FİRMAYIZ.....DİYE BİR AÇIKLAMASI VARSA SEN HAKLISIN ALNINDAN ÖPERİM.......BÖYLE BİR AÇIKLAMA YOKSA YANILIYORSUN DERİM.
  • yani senin için insanlara biz amerikan firmasıyız diye yalan atmaları ve insanları kandırmaları önemli değil.

"Biz aynı firmayız" deyip dememeleri önemli ! Öylemi.

---------------------------------------------------------------------------------------

Diğer çin mallarını yerden yere vur. Kandırıkçıyı ise met et.

yoksa sendemi onlardansın ?

• BEN DEVLET MEMURUYUM ARKADAŞIM.................

ARKADAŞIM SÖYLE YADA AÇIKLMAYI BURAYA KOY...
    NERDE VE NE ZAMAN BİZ AMERİKAN MARKASIYIZ...DİYE YAZMIŞLAR.....EĞER BİZ AMERİKAN MALIYIZ DİYE BEYANLARI VARSA BURAYA KOY O ZAMAN SANA HAK VEREYİM.....ZATEN ADAMLAR MALLARININ ARKASINA AÇIKCA YAZMIŞLAR MD CHİNA DİYE ...
    EĞER TELEFONLARININ ARKASINA MD.USA YAZMIŞLARSA DEDİKLERİNİ BENDE DESTEKLERİM....İNCELEDİĞİM HİÇ BİR GM TELEFONUNUN İÇİNDE MD USA GÖRMEDİM.
    AYRICADA ------BEN GENERAL MOBİLE OLARAK,GENERAL ELEKTRİKLE AYNI MARKAYIM YAZISI VARMI VARSA ...SENİ ALKIŞLAYAYIM.......SEVGİLER
  • Sen general i kesinlikle hiç tanımıyorsun . yada kesinlikle onlara çalışıyorsun. yoksa bu kadar taraflı savunmazdın.

Biraz eskileri takip etseydin firma sahibinin eskiden daha neler neler dediğinide bilirdin.

bak altta 2 şubat 2007 tarihinde ned johnlansen nick li üye ne yazmış aynen alıntı yaptım.

quote:

Orjinalden alıntı: ned johnlansen

kvk, genpa kadar cok cihaz sirkulasyonlari olmamasina ragmen teknik servis hizmetlerinin zayif oldugunu ve tamir edilemeyen arizali urun degisiminde sorun cikardiklarini..
    />

ayrica firma sahibi telefonda musteriye aydin dogan benim ahbabim olur diyebilecek kadar mesnetsiz..

1 sene oncesine kadar boyleydi durum.. genelleme yapmayalim yine de..
    />

Alıntı yapılan yazı linkteki 3. mesajdır :http://forum.donanimhaber.com/m_12061051/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.