Şimdi Ara

Çin malı N99İ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
0
Favori
546.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ağzına sağlık arkadaşım nunların markası bile belli değil LETUS-ANYCOOL-FİRİG-D2000-TRİDENT-CHİNE MOBİLE-CETZ- KAÇAK BUNLAR .....KAÇAK İMEİ KAÇAK MARKA NE DERSEN DE BUNLARA OYUN MOYUN YÜKLENMEZ............ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN KAÇAKCILARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN....

ORDA Birkaç markayı ağzına alırken destur çek.

Çünkü Senin çok met ettiğin general mobileden ürünlerinin hiç bir farkı yok o markaların. ( ayrıca artıları bile bile var. TV )

Garantileri 2 yıl var .
    İMEİ garantileride var.
    Generaldeki gibi aynı kalitede kameraları da var.
    Sar ölçüm değerlerinide . generale sar ölçüm yapan aynı firma yapıyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir şeyleri biliyorsan konuş. bilmiyorsan konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bageera -- 11 Eylül 2008; 11:01:14 >

• KESİNLİKLE SAVUNMUYORUM......AMA SORUYORUM......GENERAL MOBİLENİN HİÇ BİR TELEFONUNUN ARKASINDA MD USA YAZIYORMU.....DİYE SANA SORUYORUM......BEN BU KONUDA TARAFSIZIM.MERDİVEN ALTI İMAL EDİLİPDE EN AZ 10 AYRI İSİMLE PAZARLANAN TELEFONLARA KARŞIYIM O KADAR ALIN GİDİN SAMSUNG ÇİFT HATLISINI ALIN......DİYORUM.......KONUŞMA ÜSLÜBUNU DÜZELT .....SEN DAHA AKILLI KONUŞ ..BİLİYORUMKİ BU KAÇAK MALLARDAN SENİN DE KAZANCIN VAR....O KADAR KAÇAK MALLARI ÖVMENDEN ANLAŞILIYOR
  • Bak kardeşim senin en büyük suçun kimsenin hakkında bir şey bilmeden konuşmandır.

Trident, Anycool , Letus, infinity,piranha bu markaların kaçak çalıştığını bana ispatlayabilirmisin. hepsine çamur atıyorsun bilip bilmeden heryerde.

General e gelince

takmışın aynı firmayız deyip demediğini ispatlayabilirmisin diye.

diğer taraflarını neden açıklamıyorsun . yada genereal mobile yetkilisi neden açıklamıyor. ( açıklayamaz gerçide )

Hadi açıklasında görelim.
  • HANGİ MARKAYI ALIRSANIZ ALIN
    AMA GARANTİLİ YASAL VE DE FATURALI ALIN AÇIK ARTTIRMA SİTELERİNDEKİ KAÇAK MALLARI DEĞİL.
    SONRA ELİNİZDE KALIR EYVAH DERSİNİZ

HİÇ BİR YERDE Trident, Anycool , Letus, infinity,piranha BU MARKALARIN KAÇAK OLDUĞUNU SÖYLEMEDİM........
  • arkadaşlar n99 safir var bende bunlarda ses değiştirme nasıl yapıyoruz ararken erkek sesi kadın kadın sesi erkek oluyor ya bilen varmı
  • quote:

HİÇ BİR YERDE Trident, Anycool , Letus, infinity,piranha BU MARKALARIN KAÇAK OLDUĞUNU SÖYLEMEDİM........

YALAN SÖYLEME ÇARPILIRSIN BU ALTTAKİ YAZILARI DEDEM Mİ YAZIYOR.

quote:

ağzına sağlık arkadaşım nunların markası bile belli değil LETUS-ANYCOOL-FİRİG-D2000-TRİDENT-CHİNE MOBİLE-CETZ- KAÇAK BUNLAR .....KAÇAK İMEİ KAÇAK MARKA NE DERSEN DE BUNLARA OYUN MOYUN YÜKLENMEZ............ALMAYIN ARKADAŞLAR ALMAYIN KAÇAKCILARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEYİN....
  • KARDEŞİM BUNLAR MARKALAR BUNLARIN KAÇAKLARI PİYASADA ONLARI ALMAYIN..YASAL VE DE GARANTİLİ OLANLARI ALIN...HERZAMAN MARFKALARIN BİLE TUTARLILIĞI YOKKİ HEPSİ AYNI MAL AYNI FABRİKA İSİMLER FARKLI AMA YİNE DE GARANTİ FATURA VARSA ALINIR....AMA PİYASADA BU PARAYA DAHA KALİTELİ TELEFONLAR VAR..
  • Bu tartışmlar hiç bir zaman bitmeyecek. Hani bir şarkı gibi... Böyle gelmiş böyle gidecek misali. devam ediyoruz. Hadi hayırlısı diyelim ama şu bir gerçek çin malı telefon piyasaya girdi biraz canlandı piyasa Distribitörler karlılıgı düsürmesi için adım atmadılar. Ama bazı firmalar bu işin ithalatına resmi kanaldan başladırlar buda distribitör firmalara güzel bir ders derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bageera

quote:

YALAN SÖYLEME ÇARPILIRSIN BU ALTTAKİ YAZILARI DEDEM Mİ YAZIYOR.

quote:

hobaaaa Cuk

• Arkadaşlar kullanmayın bu vb telefonları.
  • Çin olmayan çift sim kartlı tv özellikli cep telefonu yoktur. bu böyle bilinmelidir.

Boşuna kimse bu markaları kötülemeye çalışmasın. bu ürünleri alan herkez zaten çin malı olduğunuda bilmektedir.

Ve her yerde çin malı çin malı diye artık karalamaya yönelik açıklamalar yapılmamalıdır.

Gördüğünüz gibi general mobile bile bire bir çin mallarını satıyor. Hemde iki üç kat fiyatına

ve Bunların tamamının general mobile dahil SAR DEĞERLERİNİ onaylayan kurumun adıda ALMAN DR RASEK tir.

Hiç birininde birbirinden kalite farkıda yoktur.

DİĞER CHİNA OLAN'IN LİNKİ: http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1935

Tek dikkat etmeniz gereken husus vardır. ALACAĞINIZ ÜRÜN KESİNLİKLE GARANTİLİ OLMALIDIR.

• benimde N99 yani şu çakma çin malı telefondan burdaki ayarlarin hepsini yaptim denedim olmadi arkadaşlar yardım edicek yada çalışmıyomu WAP MMS
  • Çift SIM kartlı telefonlar toplatılıyor

Dikkat.. Telekomünikasyon Kurumu, bazı cep telefonlarının piyasadan toplatacak !

Telekomünikasyon Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, piyasada satılan 8 çift sim kartlı cep telefonunun teknik özelliklerinin standartlara uygun olmadığını tespit ettiklerini bildirerek, kısa sürede adlarını açıklayacakları bu ürünlerin iade edilebileceğini ve toplatılacağını kaydetti.

Çift sim kartlı telefonların son dönemde çok yaygınlaştığını ve pazar paylarının yüzde 15'e ulaştığını ifade eden Acarer, sektörde 53 markaya ait 70 çift sim kartlı telefon modeli bulunduğunu söyledi.

Teknik Düzenleme Daire Başkanlığı bünyesindeki “Piyasa Gözetim ve Denetim Laboratuvarı”nda yapılan testlerle telefonlardaki teknik değerlerin kontrol edildiğini bildiren Acarer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaklaşık 2 ayda 13 çift sim kartlı telefonun testi yapıldı. Diğerlerininki de devam ediyor. Ancak piyasadaki 1,2 milyon çift sim kartlı telefon modelinden 800 bini bu 13 modelden. Bu da pazarın yüzde 60'ı ediyor. Bunların 8'inin teknik özelliklerinin standartlara uygun olmadığını tespit ettik.

4 tanesinde de sorun var. Bir tanesi ise yapılan uyarı ile uygun hale geldi. Ürünlerimiz Avrupa Birliği standartlarına uygun olmalıdır. İthal edilen bu ürünler, Avrupa Birliği standartlarına uygun değil. Baz istasyonları sağlık açısından tartışılıyor ama üzerinizde taşıdığınız telefonları kafanıza dayıyorsunuz. Bunların standartlara uygun olmaması durumunda sağlık açısından önemli etkileri olur.”

Mevzuata göre, bu ürünlerin marka ve modellerini 2 ulusal kanal ve gazete aracılığıyla duyurmaları gerektiğini belirten Acarer, uygunsuzluk tespit edilen ürünleri ithalatçılarına da bildireceklerini söyledi.

Testleri yapılan ürünlerin istenilen standartları sağlamadığına ilişkin ilanın ardından hem ürünün ithalatının yasaklanacağını hem de bu ürünleri kullanan tüketicilere iade hakkı doğacağını kaydeden Acarer, diğer çift sim kartlı telefonların da aynı laboratuvarda inceleneceğini belirtti.

“RİSKLİ ÜRÜN, MARKA VE ÜLKELER BELİRLENECEK”

Acarer, çift sim kartlı telefon piyasasının kalite yerine rant ağırlıklı olduğunu belirterek, “Vatandaş ürün alırken teknik özellikleri sorgulamalı. Tüketiciler faturanın yanı sıra teknik özelliklerine de bakmalı. Biz bu firmaları ilan edince tüketici gidip ürünü iade edebilecek fakat sağlık açısından zarar görebilir” diye konuştu.

Test sonucunda teknik özellikleri standartlara uygun olmayan ürünleri belirleyerek sektör için “riskli ülke, riskli ürün ve riskli markaları” tespit edeceklerini kaydeden Acarer, bunları da AB üyesi ülkelerde uygulandığı gibi Dış Ticaret müsteşarlığına bildireceklerini söyledi.

Kaynak:Chip

• Arkadaşlar doğal olarak bu kadar uzun bir tartışmanın tamamını okuyamadım ama bu telefonu bir arkadaşımdan ödünç alarak bir gün kullandım.diğer özelliklerini hiç saymasanız bile sırf tv olayı işi bitirir zaten.üstelik arkadaşım 6 aydır çatır çatır kullanıyor,şikayet ettiğini de duymadım.
  • arkadaşlar acil yardım edin lütfen telin hafıza kartını pcde biçimlendirdim tele taktım hafıza karına girmiyo saklama kaydı diyo n991i bu hafıza kartınızdaki dosyaları bi sölermisin
  • Dosyalara sen isim ver.. Örnek; Müzik...Resim...Vb.

Yani içinde yazan isimlerin bir önemi yok.. Yine de ben sıralayım

Received
    İmages
    My Music
    Audio
    EBook
    Music
    Photos
    Other files
    Video
    Video klipler
    Vcard
    drm
    ....

Dediğin telefon bende yok... İstediğin isimler bunlar sanırım

inanki: Bende de ne hafıza varmış.. Unutmamışım ( işe yarar bişi olsa zoruma gitmez )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 4 Aralık 2008; 18:06:37 >
  • paylaşım super
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucky_Luke

Arkadaşlar N99i doğubanktan aldım, 1 hafta kullandım ve bir arkadaş çok istedi ona sattım. Kendi deneyimlerimi yazayım.
    1.Telefon çok kibar ve normal cep telefonları ölçeğinde ve bana hafif geldi.
    2.Doğubankdan 250 ytl ye aldım. 15 gün dükkan garantisi veriyorlar. Arka kapağındaki imei no ile cihazın imei no su birbirini tutmuyor. Cihazın imei nosu
    TK dan kayıtlı gözüküyor(O kadar kaçak telefonu yasal imei lerle nasıl klonluyorlar bilmiyorum.)
    3.Telefonun TV özelliği çok iyi, normal TV lerin bulunduğunuz bölgede gösteremediği zayıflıktaki kanalları bile gösterebiliyor.Tabii şanslıysanız izlemek istediğiniz kanal bandın ilk 15 kanalındaysa (Otomatik aramada ilk 15 kanalı hafızaya alıyor)
    4. Telefonun dış sesi bangır bangır sonuna kadar açınca ses bozuluyor ama 1-2 kademe kısınca gayet iyi.Kulaklıktan çıkan ses rezalet.FM radyo gayet iyi.
    Kulaklıktan kötü ve mono.
    5. İki modeli var küçük modelinin işciliği nispeten daha iyi. Dokunmatik ekran telefon tuşlamanın dışında hava atmaya yarıyor başka işe pek yaramıyor.
    6. Televizyon seyrederken renk ve ışık ayarı yok.
    7.Ekran kalitesi ve çözünürlüğü çok iyi.
    8. Kamera için arka kapakta 5 mp veya 3.2 mp veya 2 mp gibi muhtelif şeyler yazabilir ama berbat bence kamerasız diyebilirsiniz.Bazı arkadaşlar yazmış
    640*480 diye bence daha da düşük.

Genel olarak cihazın görüntüsü çok güzel ama manuel tv ayarı olmadığı için istediğiniz TV kanalını bulunduğunuz bölgede karasal yayını olsa bile seyredemebilirsiniz. Buda çok hoş olamayan bişey.FM radyosu dış sesde ve alım gücünde çok başarılı, manuel araması var ve kanalları manuel ayarlayıp kaydedebiliyorsunuz.Ancak kulaklıktan ses çok kötü ve mono.

Ben şimdi bu cepte TV olayına bir haftada o kadar alıştım ki yeni bir TV li cep telefonu arıyorum. Ancak manuel kanal ayarı olan bir tel biliyor musunuz acaba böyle bir tel bulursam alıcam.

Birde Anycool denilen bir tel var acaba bu telde kaç kanal kaydedilebiliniyor ve manuel ayarı varmı?
    Kamerası gerçekten 2 mp mi? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?

ben t828 kullanıyorum %100 orjinal kamera 1,3 yazıyor ve gerçektende 1,3 arkadaşta z849 var 2mp yazıyor fakat 2 mp deil hepsi 1,3 megapixel onlar insanları kandırmak için hepsinin kamerası 1,3 megapixel ha bu arada anycoolar 3.gp deil avi. formatında 640*480 video çözünürlügnde çekiyorlar fakat sık sık takılıyor ..

• quote:

ARKADAŞLAR BEN BU FORUMDA YAZMIŞDIM.BU TELEFONLAR 100-150 YTL NİN ALTINA DÜŞECEKLER DİYE CUMARTESİ GÜNÜ YAPTIĞIM ARAŞTIRMADA (TAHTAKALE VE DE DOĞU BANK DA-KARAKÖYDE )GÖRDÜMKİ DAHA DA DÜŞÜYORLAR ŞU ANDA 130 YTL YE KADAR DÜŞTÜLER....BEKLEYİN DAHADA DÜŞECEKLER NEDENMİ? YENİ ÇAKMALAR KASA DEĞİŞİKLİĞİ İLE GELECEKLER. BEKLEYİN .BEKLEYİN BEKLEYİN KARLI ÇIKARSINIZ.ŞU ANDA SATIŞ SİTELERİNE GİRİP BAKIN BU FİYATLAR SİTENİN KOMİSYONUNU DÜŞERSENİZ SİZDE FİYATLARI TAHMİN EDERSİNİZ..SEVGİLER

eğer bir çin malı telefon 130 ytl ise o telefonun imeisi kesin çalıntıdr çünkü 130 ytl ye alınan telefondan hayır gelmez 2ay sonra kapanır kayıtlı çin malları 280 den başlıyor dieleri çakmanın çakması
  • çok saol dostum paylaşım için teşekkür ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.