Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aletlerde chrome harici bir browser mı var,android olmasına rağmen.böyle ram fakiri bir cihazda ad blocker uygulaması gibi bir uygulama yokmu ki sayfalarda rahatça surf yapsın.normal pcde bile blockersız makine ağlıyor.flash devasa sayfalar moda.limango,gamespot vs deki arka plan resimler hafıza yiyici.
    youtube,flash video oynatan siteler vs de bu aletler ne derece sorunsuz.birde pil bu laette önemli iken ipad,galaxy dışında 5saat giden modeller hangileri acaba.bu konuda bilgi verirmisiniz biraz.
  • ben postayı kontorl edıyorum chıne aır posttan tracıkıng number ıle cıkmıyor satıcıya sordum guncelleme yapılmamıs dıyor arkadaslar ayın 7 sınde aldım kac gunde gelır ızmıre acaba bılen varsa soylerse sevınırım satıcı 15 25 day dıyor kargoya verdık dıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göksel28 -- 10 Haziran 2011; 14:40:29 >
  • wm8650 işlemcili tabletlerden memnunmusunuz? kullanımı nasıl hızlı çalışıyor mu.
    bu tabletler farklı markalar olsa da aynı tablet. fiyat olarak uygun geldiği için bi tane sipariş ettim. muhtemelen 9-10 güne gelcek.
  • bende 8650 var. kitap okumak için kullanıyorum. İlk geldiğinde 1 gün açılıp sonra kilitlenmişti.
    Tam geri gönderecekken düzelttim. Uberoid rom yükledim. Sd kart sorunluymuş o yüzden yüklenmiyormuş.

Gayet hızlı, dokunmatiği iyi. Wifi si zayıf. Sesi az.

Şu romu tavsiye ederim. Bende şu anda v3 yüklü. Hızlı ve görsel honey comb yüklü. Birden masaüstü şekli yüklü.
    http://techknow.freeforums.org/uberoid-wm8650-1-3-0-hybrid-honeycombmod-v5-t650.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: agakin

quote:

Orijinalden alıntı: ramanujan20

quote:

Orijinalden alıntı: agakin

Arkadaşlar bilyen varsa birisi ne olur cevap versin Cep telefonu jözelliği olan bir tablet gümrükten geçmiyor mu incelememi yapılıyor... Üzerine 150$ dan aşağı olduğuna dair fiyat yazılması konusunda anlaştım ama cep tel özelliği var ipad gibi ondan dolayı sıkıntı olurmu bilen varmı gümrük tehttp://china-made-wholesale.com/dreambook-w7.html ürün bu

Cep telefonu özelliği olan ürünlerin gümrükten geçmesi kesinlikle yasaktır, vergisini verseniz dahi geçiremezsiniz ancak yolcu üzerinde gelmesi lazım yurtiçine sokabilmeniz için.

Ürüne 150$ aşağısı fiyat yazdırıp, gümrük memurunun tabletin telefon özelliğini farketmemesi tamamen olasılıklara bağlıdır. Bu konuda kimse garanti veremez buradan, riskli bir durum ürün geçedebilir gümrükte kaladabilir...

Teşekkür ederim. O zaman yattı bizim güzelim Tablet pc hayali :D 500 lira veripte o riski almak hiç akıllıca olmayacak

x-ray'den bakarak telefon özelliği olup olmadığını anlayamaz kimse.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

quote:

Orijinalden alıntı: fikrets1

quote:

Arkadaşlar şu an için en alınası cihaz hangisidir F/P oranı olarak....Motorola Xoom'u TTNET Haziran ayı içerisinde TR'de satışa sunacak ama ben beklemekten sıkıldım

kardeş beklemene gerek yok xoom şu an hızlıalda satışta...

Biliyorum onu ben TTNET'in kampanyasını bekliyorum...

Çalışanlarına 45*36 olarak veriyor, sana bana kaça verir bilinmez.

Bu bilgi içerden mi yoksa resmi bir açıklama oldu mu?

• Dropad A8 im için pandawill den aldığım aksesuarlar bugün elime ulaştı...
    1- Arabada sarj etmek için :

2- Klavyeli kılıf :

3- USB to RJ45 LAN dönüştürücü:

YUKARIDAKİLERİN HEPSİNİ DENEDİM HEPSİ ÇALIŞIYOR ÖZELLİKLE USB TO LAN İÇİN DAHA ÖNCE GİTTİGİDİYORDAN ALDIĞIM ÇALIŞMAMIŞTI YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCU CHİPSET İNİN AX88772 OLMASI GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM ONU DA ANCAK PANDAWİL DEN BULDUM VE ÇALIŞTI

• LİNKLERİNİ VERMEYİ UNUTMUŞUM SIRASIYLA AŞAĞIYA YAZIYORUM

1- ARABA SARJI
    2- KLAVYELİ KILIF
    3- USB to RJ45 LAN

• quote:

Arkadaşlar şu an için en alınası cihaz hangisidir F/P oranı olarak....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fikrets1

quote:

Arkadaşlar şu an için en alınası cihaz hangisidir F/P oranı olarak....Motorola Xoom'u TTNET Haziran ayı içerisinde TR'de satışa sunacak ama ben beklemekten sıkıldım

kardeş beklemene gerek yok xoom şu an hızlıalda satışta...

Biliyorum onu ben TTNET'in kampanyasını bekliyorum...

Çalışanlarına 45*36 olarak veriyor, sana bana kaça verir bilinmez.

Bu bilgi içerden mi yoksa resmi bir açıklama oldu mu?

Çalışanlara gelen mail'den. İçerden sayılır sanırım.

• Teşekkürler, cidden hiç cazip olmayan feci kazık bir fiyat
  • teşekkür ederim kardeşim. hızı ve dokunmatiği iyi demişsin. buna çok sevindim. aliexpress de bi türk buldum. çinde bu işleri yapıyormuş, ondan aldım.
    şarjı ne kadar gidiyor. beni en çok tedirgin eden 1 dokunmatiği 2 şarjı.

quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

bende 8650 var. kitap okumak için kullanıyorum. İlk geldiğinde 1 gün açılıp sonra kilitlenmişti.
    Tam geri gönderecekken düzelttim. Uberoid rom yükledim. Sd kart sorunluymuş o yüzden yüklenmiyormuş.

Şu romu tavsiye ederim. Bende şu anda v3 yüklü. Hızlı ve görsel honey comb yüklü. Birden masaüstü şekli yüklü.
    http://techknow.freeforums.org/uberoid-wm8650-1-3-0-hybrid-honeycombmod-v5-t650.html

• quote:

Orijinalden alıntı: pphammer

bende 8650 var. kitap okumak için kullanıyorum. İlk geldiğinde 1 gün açılıp sonra kilitlenmişti.

Android 3.0 çıktı yani? Vay be.

• yanlış alarm. 1099 dolar yerine 109 dolar girmişler...
  • quote:

quote:

http://www.ownta.com/ainol-novo-8-1080p-tablet-pc-with-android-2.2-system-and-wifi-function-8gb.html

Kullanmadım ama sanki bu gibi geliyor bana. Bunda da bluetooth yok :S. Karar veremedim cidden arkadaşlar şu soruya bir cevap verin.

Güzel çözünürlüklü bluetooth kullanan 7" veya 8" olan düzgün dokunmatikli bir cihaz paylaşın da alalım :). Bu arada bu ainol'a sonradan bluetooth taksak çalışır mı?

• quote:

quote:

quote:

http://www.ownta.com/ainol-novo-8-1080p-tablet-pc-with-android-2.2-system-and-wifi-function-8gb.html

Kullanmadım ama sanki bu gibi geliyor bana. Bunda da bluetooth yok :S. Karar veremedim cidden arkadaşlar şu soruya bir cevap verin.

Güzel çözünürlüklü bluetooth kullanan 7" veya 8" olan düzgün dokunmatikli bir cihaz paylaşın da alalım :). Bu arada bu ainol'a sonradan bluetooth taksak çalışır mı?

Bluetooth çok da şart değil bana ama batarya süresi de 2 saat olmasın...Şöyle 4 saat filan çok iyi olur en azından nette gezerken...

• Merhaba arkadaşlar. aslında apple ipad almayı düşünüyordum ama sizlerin buradaki yorumlarını okuyunca çin malı daha ekonomik bir tablet almak daha uygun gibi geldi. Türkiye'den almamın en büyük cazibesi taksitle alabilmemdi. ancak şimdi tek seferde öder kurtulurum diye düşünerek sizin ürün aldığınız siteleri inceledim ve şu ürünü beğendim:

http://www.aliexpress.com/product-fm/433118959-windows-7-tablet-pc-10-inch-tablet-pc-More-touch-screen-capacitance-win7-Gravity-induced-3G-wholesalers.html

bu ürünü seçmemin en büyük nedeni W7 işletim sistemi ve gps olması. sizce uygun mudur? acaba gümrük vergisi öder miyim gelince (hediye notu düşülse gümrükten muaf oluyor mu)? sizin önereceğiniz benzer başka ürün var mı?

şimdiden teşekkür ederim.

• fiyatını düşük yazdır ve sakın ems dışında kargo ile alma!
  • Cuma günü jtshop dan NOVO8 sipariş ettim. 219$ dı. bugünse 228$ olmuş. ownta da ise 199$ görünüyor. fiyatalrın bu kadar değişken olması ilginç.

bir iphone kullanıcısı olarak bakalım Androidden memnun kalacakmıyım. tabii önce gümrükten sağsalim geçmesi gerekiyor. jtshopdakilerde ellerinde olmadığını ama haftaya yeni partinin geleceğini söylediler. Ben de buna güvenip sipariş ettim.
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.