Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşşlarr aşşagıda linkini vereceğim adressdeki taplet işletim sistemi olarak mocas yazıyor bu nedemek?

http://www.aliexpress.com/product-gs/383807411-best-cheap-Multi-touch-screen-10-inch-Tablet-PC-with-wifi-and-bluetooth-wholesalers.html

Item specifics

Place of Origin:
    Guangdong China (Mainland)
    Screen Size:
    10"
    Products Status:
    Stock
    Graphics Card Type:
    Dedicated Card
    Brand Name:
    BRAND
    Processor Type:
    AMD Athlon
    Processor Brand:
    Intel
    Type:
    Netbook,Tablet PC,UMPC,Not...
    Hard Drive Capacity:
    ≤ 40GB
    Optical Drive Type:
    CD-ROM
    Processor Main Frequency:
    VIA
    Memory Capacity:
    ≤ 128MB
    Weight:
    0.6KG
    model Number:
    M703
    color:
    White,black. ect.

Processor Type:Intel Celeron

Memory : 1G
    Basic parameters
    Availability: 2010
    Product Type: Tablet PC
    Operating System: MACOS
    Processor Type: 1GHz A4
    Hard disk capacity: 64GB
    Screen size: 9.7
    Screen resolution: 1024 * 768
    Screen Description: The IPS screen multi-touch, anti-fingerprint coating, LED
    Audio system: Built-in audio chip
    Wireless LAN: 802.11a/b/g/n wireless protocol support
    3G Internet access: 3G module ports reserved
    Bluetooth: Support
    Audio interface: Microphone Interface
    Other interface: 3.5 mm headphone jack
    Battery type: Lithium Battery
    Life time: 10 hours, depending on the specific time use of the environment
    Weight: 730g
    Dimensions: 242.8 * 189.7 * 13.4mm
    Chassis Material: Composite Material
    Case Description: Body thickness: 1.27 cm
    With software: Random Software
    Standby time: More than 1 month
    Four buttons: The top power button, the right of the mute and volume control of a key button at the bottom of the Home button

• Eğer satıcı güvenilir,ürün de bahsedilen özellikte ise fiyat güzel gibi.Ama bunlardan nasıl emin olacağız?
    Ayrıca bu satıcı 50 taneyi birden alacak babayiğidi nereden bulacak?Alacak adam bunu ülkesinin gümrüğünden nasıl geçirecek?
    Eğer iyi niyetli biriyse birer adetlik satışta açar.Nitekim diğer ürünlerinden bir adet satın alınabiliyor.
    Bana sanki müşteri çekmek amacıyla açılmış bir ilan gibi geliyor.Bu üründen kimsenin 50 tane almayacağını kendisi de biliyor ama ucuz satıcı imajı çizerek diğer ürünlerini pazarlıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

http://www.aliexpress.com/product-gs/380416919-wholesale-android-2-2-10-inch-capacitive-tablet-pc-with-wifi-and-bluetooth-wholesalers.html

arkadaşlar bu satıcı ile görüşdüm jenny adında biri epey yazışdık bana ürünün spesifikasyonlarını içeren bir mail de attı ürün android 2.2 ve capacative ekran gerçekden.. bu fiyata kaçmaz ama 50 tanede alıcak halimiz yok tablet almak isteyenler bu satıcıyla temasa geçip bir tane numunelik denemelik nasıl bir şey diye alabilir iyiyse burda bu konu altında alıcakların toplu ibr listesini yaparız kadına veririz misal 20 kişi derizki kadına şu 20 kişi bizden ama hepsine ayrı yollıycaksın.. neticede gümrüğe takılmasına o parayla imkan yok..

• Processor Type:
    Intel Core2 Extreme
    Processor Brand:
    AMD

yazıyor aşağıda ise :
    CPU ZT-180 1GMHz
    System ANDROLD 2.2
    Memory DDR-RMA 256MB
    Hard disk standard with2G
    Keyboard touch screen

yazıyor.
    capacitive olduğundan emin olmak gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Eğer satıcı güvenilir,ürün de bahsedilen özellikte ise fiyat güzel gibi.Ama bunlardan nasıl emin olacağız?
    Ayrıca bu satıcı 50 taneyi birden alacak babayiğidi nereden bulacak?Alacak adam bunu ülkesinin gümrüğünden nasıl geçirecek?
    Eğer iyi niyetli biriyse birer adetlik satışta açar.Nitekim diğer ürünlerinden bir adet satın alınabiliyor.
    Bana sanki müşteri çekmek amacıyla açılmış bir ilan gibi geliyor.Bu üründen kimsenin 50 tane almayacağını kendisi de biliyor ama ucuz satıcı imajı çizerek diğer ürünlerini pazarlıyor.
    quote:

http://www.aliexpress.com/product-gs/380416919-wholesale-android-2-2-10-inch-capacitive-tablet-pc-with-wifi-and-bluetooth-wholesalers.html

arkadaşlar bu satıcı ile görüşdüm jenny adında biri epey yazışdık bana ürünün spesifikasyonlarını içeren bir mail de attı ürün android 2.2 ve capacative ekran gerçekden.. bu fiyata kaçmaz ama 50 tanede alıcak halimiz yok tablet almak isteyenler bu satıcıyla temasa geçip bir tane numunelik denemelik nasıl bir şey diye alabilir iyiyse burda bu konu altında alıcakların toplu ibr listesini yaparız kadına veririz misal 20 kişi derizki kadına şu 20 kişi bizden ama hepsine ayrı yollıycaksın.. neticede gümrüğe takılmasına o parayla imkan yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binner -- 29 Aralık 2010; 11:36:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fashionmann

Arkadaşşlarr aşşagıda linkini vereceğim adressdeki taplet işletim sistemi olarak mocas yazıyor bu nedemek?

http://www.aliexpress.com/product-gs/383807411-best-cheap-Multi-touch-screen-10-inch-Tablet-PC-with-wifi-and-bluetooth-wholesalers.html

fake bir ilan boşuna zaman harcamayın. macos mac operating system'in kısaltması.

transaction history'si olmayan, farklı alıcılardan geri bildirim almamış tüm ürünlere ihtiyatlı yaklaşmalı hele bu tür komik ilanlara zaman bile ayırmamalı.

quote:

arkadaşlar bu satıcı ile görüşdüm jenny adında biri epey yazışdık bana ürünün spesifikasyonlarını içeren bir mail de attı ürün android 2.2 ve capacative ekran gerçekden..

piyasadaki en uygun kapasitif ekranlı android tablet 7"lik wopad :

http://www.merimobiles.com/Wopad_WR701Rockchip_600MHz_android_2_1_Capacitive_p/meri0547.htm

ki işlemci/bellek konfigürasyonu hayli zayıf.

10"lik kapasitif bir ekranın en uygununun bile şu dönemde 200$ altı olması hiç mantıklı değil. zira maliyeti 100-110$'a (sürümden 10-20$ kazanacağını varsaysak) gelen zt-180 işlemcili kapasitif ekranlı 10"lik bir tablet üreilebilse zaten fiyatlar bu seviyelerde olmazdı.

quote:

Arkadaşlar ben bu ürünü alıcam ama zt 180 mi iyi bu tabletmi iyi acaba birde 2 sininde ekrankartının kaç oldugu yazmıyor biryerlerde lütfen yardımcı olurmusunuz sip edicemde bu fly touc alan arkadaşlar var formu takip ettim özellikleri tam bana hitap ediyor ama ekran kartı kaç onu bilmiyorum...

http://www.aliexpress.com/product-fm/370210469-China-ePad-Flytouch-2-10-Inch-GF10-CPU-X220-ARM11-1GHz-HDMI-WiFi-GPS-Android-2-wholesalers.html

bu tabletlerde ekran kartı diye birşey yok. video decode/encode işlemleri için ayrılmış işlemci üniteleri var.

ismi geçen zt-180 , x220 , freescale imx515 gibi yonga setleri üzerinde farklı işlemci, denetleyici ünitelerinin biraraya getirildiği platformlar.

dolaysıyla bu platformların video performanslarına sitelerinden bakmak gerekiyor.

zt-180 ile x220 infotmic'in ürettiği platformlara dayanıyor ve benzer özelliklere sahip ancak zt-180 adı altında bazen x210'da kullanılabiliyor.

http://www.infotmic.com/cn/products_xp.asp

google translate'den ingilizceye çevirip bakabilirsiniz.

tabii bu söylediklerim çin malı ucuz tabletler için geçerli.

yoksa arm tabanlı platformlarında özelleşmiş güçlü grafik işlemci kullanan firmalar da var samsung, qualcomm, nvidia, TI gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antimon -- 29 Aralık 2010; 13:39:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quetm

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: binner

aldığınız ürün nedir? ne kadardı ?
    %10 gümrük vergisi ödeniyor normalde..
    ürünün üstünde fatura bilgileri mi yazılmış ?
    ürünün üzerinde 150$, hediye gibi şeyler yazınca belki açmadan geçiriyorlardır. Acaba sizin ürünü açıp içine mi baktılar ?

quote:

arkadaslar alıexpressten aldıgım ve ups ıle gelen urunum gumruge takıldı...
    ups den aradılar gumrugu odeyeceksenız bulundugunuz sehıre gondereyım dıyor bende ne kadar flan dedım bılmedıklerını soyledıler bıraz ısrar edınce yaklasık 300-350 lıra dedıler bende kalsın sımdılık dedım sıze haber verıcem yarın dedım... sımdı gumrugu odememek ıcın urunu nasıl gerı gonderıcem ve paramı satıcıdan nasıl gerı alacagım arkadaslar bılgısı olan varmı acaba bu konu hakkında...

ya ıkı arkadas tablet ıstedı kendı aldıgımdan bende bakarken ıkılı paket gordum alıexpresste tabı fıyatı bırazdaha uygun bızde alalım dedık ama malesef takıldı ıste...
    2 tane x220 vardı ıcınde...
    %10 olsa oderımya yaklasık 390 kusur dolara geldı 40 dolar vergı olsa hemen oderım ama ups den arayanlar bana 300-350 bısıler cıkar dedı yuh dedım ve oyuzden sordum gerı gondermenın yollaırını
    satıcıyla konustugumuza gore uzerıne fotograf cercevesı yazıp fıyat olarakta 150 dolar yazcaktı gerısını bılmıyorum artık.. bırde ups elemanın dedıgıne gore urun 5 kg dan fazla oldugundan takılmıs ogle soyluyor.. ama acıklamada 5 kg yazıyordu ups ın kargo takıp sayfasında..

arkadaslar urun suanda ıstanbulda ben bursadayım... ıstanbula gıtmeden gumruk masraflarının tam olarak ne kadar tuttugunu ogrenebılecegımız bır numara vs. bırsey varmı acaba...

arkadaşım istanbul gümrüğü aryıcaksın teli vardır sitesinde.. gümrük non falan elinde büyük ihtimal buraya gelin diyiceklerdir çünkü orda yüz yüze konuşursanız bire bir ilişkilerde fiyat ortam her bir şey değişir çok kişi az bir gümrükle yada ödemeden bu tip birebir diyaloglarla ürününü kurtardı..
    ben pek kilodan olduğunu sanmıyorum 2 tane getirttiyseniz bana göre üç ihtimal var ya çoklu ürün getirimlerinde iş ticari sınıfa giriyor öyle algıladılar ve el koydular yani bu işin ticaretini yapdığınızı düşündüler.. eğer öyleyse işiniz sıkıntılı o zaman ups deki adamların dediği fiyatlara gelir bir tonda evrak isterler ticaret odasından kağıt falan filan istiyorlar.. ikinciside paradan takılmış olabilir fiyatını bilmiyorum ama 150 dolar desen iki tanesi zaten 300 dolar eder o da limiti geçer... üçüncüsü ise gümrükdeki memur inandırıcı bulmamışdır sizin paketi içindekilerdende verilen fatura bilgisini şüpheli bulduğundan beklemeye almışdır işde bu gibi durumlarda gümrük memurunun yanına gidip paybal çıkdınızla gelen ürünün ne odluğunu tatlı güzel bir dille izah ederseniz ya gümrüğü ödemeden kurtulursunuz yada cüzzi bir bandrol ücreti ödersiniz %10 du galiba..

kilo olayı bana saçma geldi iki tane getirtsenizde bir tablet kaç kiloki olsa olsa 1 kilo hadi bilemedin 1.5 kilo olsun kutusuyla iki tanesi 3 kiloyu geçmez..

neyse allah kolaylık versin ama madem yurtdışından ürün getirtiyorsunuz bunu defalarca dedik bu forumlarda lütfen mevzuatı okuyun ona göre ürün getirin elektronik alet zaten riskli yeterince birde iki tane getirtmek gerçekden yürek işi...

eyvallah hocam sagol bılgı ıcın ama ısın tıcarı bır durumu yok dedıgım gıbı arkadaslara yardımcı olmak ıcın boyle bır ıse gırdım neyse...

dedıgınız olayı anladım fakat bır sorunum daha var ben bursadayım ıstanbula gıtmem cok zor malum ıs guc bırakıp gıdemıyosun... bursa gumruge getırtme gıbı bır ıhtımal varmıdır acaba...

gumruk lımıtı olarakta, yılbasında lımıtın 300 � oldugunu okumustum bu dogru degılmı ben ona guveneren aldım aslında... bu bılgı yanlısmı yoksa :/ ...

ılgınız ıcın tesekkur ederım.. ıyı forumlar...

yok arkadaşım yılbaşı indirimi bayram indirimi kalkdı pek çok eski sitelerde hayla bu bilgiler yer alsada mevzuata girerseniz kalkdığını görürsünüz o yüzden dedim mevzuatı takip edin diye neyse tekrar geçmiş olsun..

anladım hocam sagolasın pekı ben urunu gerı gondersem satıcıdan paramı nasıl gerı alacagım...

• quote:

dedıgınız olayı anladım fakat bır sorunum daha var ben bursadayım ıstanbula gıtmem cok zor malum ıs guc bırakıp gıdemıyosun... bursa gumruge getırtme gıbı bır ıhtımal varmıdır acaba...

gumruk lımıtı olarakta, yılbasında lımıtın 300 � oldugunu okumustum bu dogru degılmı ben ona guveneren aldım aslında... bu bılgı yanlısmı yoksa :/ ...

Gumruk mevzuatı değişeli çok oldu ... Şu an yılbaşı sonu bayram seyran vs farkı kalmadı 150€ limit tek ...
    Hem eski hem yeni mevzuatla gumruge paketi takılmış biri olarak açıklarsam; UPS DHL gibi firmaları kullanmayın ... Bunlarla yani özel firmalarla ürününüz geldiğinde yine devletin gümrük memuru denetliyor gümrüğü tabi olup olmadığını ama "gümrüğü tabi" dediği andan sonra işler değişiyor ... PTT ile gelirse gidip 1500€ ya kadar olan paketleri %20 vergi ve 2.5 TL mi öyle bir pul parası gibi birşey verip alabiliyorsunuz başkaca bir prosedür gerekmeden ... Ama bu DHL UPS gibi firmalarda gümrüğe tabi ürünler kendi depolarında bekletildiğinden almak istediğinizde konsimento, ordino, ardiye parası vs şeklinde kağıt-işlem-depolama vs vs bi ton para isteniyor sizden ... İşin kötü yanı PTT de takılan paketi istemiyorum dediğinizde PTT çine geri yollar iken bu özel firmalar almıyorum derseniz yani o istedikleri parayı ödemezseniz paketi geri yollamıyorlar ... ardiyelerinde belli bir süre 1 ya da 2 ay bekledikten sonra gümrük tasfiyeye TASİŞ mi herneyse oraya devrediyorlar devlette bunları mağazalarında satıyor ... DHL bu konuda çok daha rezil bir firma UPS den yetkili birilerine ulaşarak durumu anlatmaya çalışın düşük bir ihtimalde olsa yardımcı olurlar belki ...
    Velhasıl şu an işiniz zor ... Paypal ile ödedi iseniz dispute açarak paranızı geri alabilme ihtimaliniz yüksek ... Tabi olayı aynen aktarmanız durumunda sorumlu (gümrük mevzularında alıcı sorumlu kabul ediliyor) siz kabul edileceğinizden paranızı alamazsınız ama ben satın aldım ama ulaşmadı diye kıvırırsanız paypal alıcı tarafı tutar genelde ve paranızı büyük ihtimal verir ama satıcıyı suçu olmadığı halde kazıklamış olursunuz ... Yani durum size kalmış artık ...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

quote:

Gumruk mevzuatı değişeli çok oldu ... Şu an yılbaşı sonu bayram seyran vs farkı kalmadı 150€ limit tek ...
    Hem eski hem yeni mevzuatla gumruge paketi takılmış biri olarak açıklarsam; UPS DHL gibi firmaları kullanmayın ... Bunlarla yani özel firmalarla ürününüz geldiğinde yine devletin gümrük memuru denetliyor gümrüğü tabi olup olmadığını ama "gümrüğü tabi" dediği andan sonra işler değişiyor ... PTT ile gelirse gidip 1500€ ya kadar olan paketleri %20 vergi ve 2.5 TL mi öyle bir pul parası gibi birşey verip alabiliyorsunuz başkaca bir prosedür gerekmeden ... Ama bu DHL UPS gibi firmalarda gümrüğe tabi ürünler kendi depolarında bekletildiğinden almak istediğinizde konsimento, ordino, ardiye parası vs şeklinde kağıt-işlem-depolama vs vs bi ton para isteniyor sizden ... İşin kötü yanı PTT de takılan paketi istemiyorum dediğinizde PTT çine geri yollar iken bu özel firmalar almıyorum derseniz yani o istedikleri parayı ödemezseniz paketi geri yollamıyorlar ... ardiyelerinde belli bir süre 1 ya da 2 ay bekledikten sonra gümrük tasfiyeye TASİŞ mi herneyse oraya devrediyorlar devlette bunları mağazalarında satıyor ... DHL bu konuda çok daha rezil bir firma UPS den yetkili birilerine ulaşarak durumu anlatmaya çalışın düşük bir ihtimalde olsa yardımcı olurlar belki ...
    Velhasıl şu an işiniz zor ... Paypal ile ödedi iseniz dispute açarak paranızı geri alabilme ihtimaliniz yüksek ... Tabi olayı aynen aktarmanız durumunda sorumlu (gümrük mevzularında alıcı sorumlu kabul ediliyor) siz kabul edileceğinizden paranızı alamazsınız ama ben satın aldım ama ulaşmadı diye kıvırırsanız paypal alıcı tarafı tutar genelde ve paranızı büyük ihtimal verir ama satıcıyı suçu olmadığı halde kazıklamış olursunuz ... Yani durum size kalmış artık ...

cok tesekkur ederım bılgı ıcın...
    dedıgınız gıbı dıspute acabılırım ama satıcının hakkına gırmıs olurum o yuzden bu bana yapılası bır ısı gıbı gelmıyor... anak urunu gerı gonderebılırsem satıcıdan parayı gerı ısteyebılırım... bakalım suanarastırıyorum gelısmelerı vs buraya yazarım artık...

bırde ups den aradıklarında urunu almayacaksanız sız gonderenle anlasın paketı gerı gonderılım flan dedıler yanı boyle bır ıhtımalde var ama bunun ıcın bır masraf ısterlermı acaba daha dogrusu ne kadar ısterler...

bugun ensonhaberın bı haberı en ıyı 10 tablet dıye gecıyor...

http://www.ensonhaber.com/galeri/en-iyi-10-android-tableti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quetm -- 29 Aralık 2010; 15:55:16 >

• New Arrival,8'' Cortex A8 Android 2.2 Tablet PC Laptop,Android 3.0 Ready!
    http://www.aliexpress.com/product-fm/358943678-New-Arrival-8-Cortex-A8-Android-2-2-Tablet-PC-Laptop-Android-3-0-Ready--wholesalers.html

yeni bir ilan gördüm fakat en çok ilgimi çeken oradaki resim oldu.

Quadrant Advanced testing report,Better than SAMSUNG Galaxy S

tabiki bunlar çok iyi satış pazarlama teknikleridir.

Eğer ekran çözünürlüğü 800x600 olmasa 8" bir tablet düşünürüm ama çözünürlükten dolayı almak istemiyorum.

• bircok arkadaş ürünlerin üst acıklamasında yazan core2duo amd işletim sistemi xxx gibi yazılara takılmış..tabi burada bir yanlış anlaşılma var oradaki yazıları pas gecmeniz gerekiyor sitenin icerisinde hazır formda işlemci işletim sistemi vs secenekler olmadıgı ıcın satıcılar o kısmı rasgele doldurur altta urun acıklaması kısmında gercek ozellıklerı yazıyorlar bilginize ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: binner

Processor Type:
    Intel Core2 Extreme
    Processor Brand:
    AMD

yazıyor aşağıda ise :
    CPU ZT-180 1GMHz
    System ANDROLD 2.2
    Memory DDR-RMA 256MB
    Hard disk standard with2G
    Keyboard touch screen

yazıyor.
    capacitive olduğundan emin olmak gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Eğer satıcı güvenilir,ürün de bahsedilen özellikte ise fiyat güzel gibi.Ama bunlardan nasıl emin olacağız?
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: decsan

quote:

Ürün spesifikasyon listesinde core2extreme, prosesör markası olarak AMD yazıyor. Gerçekten çok ciddiyetle baktım bunları gördükten sonra bu adamlara..
    Ayrıca brand name'inin NEW olmasıda sanırım çok iyi birşey..

o kısmı okumayın bile o kısım dikkat ettyiseniz çoğu ilanlarda sallamasyondur sanırım alibaba sitesi sisteme zorunlu bilgisi girdisi yapıyor onlarda uğraşmadan önlerine gelene tıklıyorlar yüzlerce ilanları olduğunu düşünürsek hepsine tek tek veri girseler devamlı uğraş dur... esas açıklama kısmı alibaba da hep altta olur bunu alibabada sık sık takılanlarda bilir biz hiç birimiz o kısmı okumayız.. keza kaldıki gören gözlerin alttaki açıklamayı okumaması imkansız.. ben satıcıyı msn listeme ekledim ve ürünün spesifikasyonu elimde açıklamasında capacative ekran yazıyor.. android 2.2 yüklü..

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

bircok arkadaş ürünlerin üst acıklamasında yazan core2duo amd işletim sistemi xxx gibi yazılara takılmış..tabi burada bir yanlış anlaşılma var oradaki yazıları pas gecmeniz gerekiyor sitenin icerisinde hazır formda işlemci işletim sistemi vs secenekler olmadıgı ıcın satıcılar o kısmı rasgele doldurur altta urun acıklaması kısmında gercek ozellıklerı yazıyorlar bilginize ..

aynen +1000 alibaba da takılanlar çok iyi bilir siz ordaki item spesifikasyonlarına kanarsanız paranızda çöpe gider ordaki bilgiler çoğu zaman ürünle bağdaşmaz ürünün esas bilgileri aşağıda olur satıcı ürünün hazır satış broşürünü yada toptan bütün sitelerde kullandığı açıklamayı copy paste yapar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: antimon

quote:

Orijinalden alıntı: fashionmann

Arkadaşşlarr aşşagıda linkini vereceğim adressdeki taplet işletim sistemi olarak mocas yazıyor bu nedemek?

fake bir ilan boşuna zaman harcamayın. macos mac operating system'in kısaltması.

transaction history'si olmayan, farklı alıcılardan geri bildirim almamış tüm ürünlere ihtiyatlı yaklaşmalı hele bu tür komik ilanlara zaman bile ayırmamalı.

quote:

arkadaşlar bu satıcı ile görüşdüm jenny adında biri epey yazışdık bana ürünün spesifikasyonlarını içeren bir mail de attı ürün android 2.2 ve capacative ekran gerçekden..

piyasadaki en uygun kapasitif ekranlı android tablet 7"lik wopad :

http://www.merimobiles.com/Wopad_WR701Rockchip_600MHz_android_2_1_Capacitive_p/meri0547.htm

ki işlemci/bellek konfigürasyonu hayli zayıf.

10"lik kapasitif bir ekranın en uygununun bile şu dönemde 200$ altı olması hiç mantıklı değil. zira maliyeti 100-110$'a (sürümden 10-20$ kazanacağını varsaysak) gelen zt-180 işlemcili kapasitif ekranlı 10"lik bir tablet üreilebilse zaten fiyatlar bu seviyelerde olmazdı.

quote:

Arkadaşlar ben bu ürünü alıcam ama zt 180 mi iyi bu tabletmi iyi acaba birde 2 sininde ekrankartının kaç oldugu yazmıyor biryerlerde lütfen yardımcı olurmusunuz sip edicemde bu fly touc alan arkadaşlar var formu takip ettim özellikleri tam bana hitap ediyor ama ekran kartı kaç onu bilmiyorum...

http://www.aliexpress.com/product-fm/370210469-China-ePad-Flytouch-2-10-Inch-GF10-CPU-X220-ARM11-1GHz-HDMI-WiFi-GPS-Android-2-wholesalers.html

bu tabletlerde ekran kartı diye birşey yok. video decode/encode işlemleri için ayrılmış işlemci üniteleri var.

ismi geçen zt-180 , x220 , freescale imx515 gibi yonga setleri üzerinde farklı işlemci, denetleyici ünitelerinin biraraya getirildiği platformlar.

dolaysıyla bu platformların video performanslarına sitelerinden bakmak gerekiyor.

zt-180 ile x220 infotmic'in ürettiği platformlara dayanıyor ve benzer özelliklere sahip ancak zt-180 adı altında bazen x210'da kullanılabiliyor.

http://www.infotmic.com/cn/products_xp.asp

google translate'den ingilizceye çevirip bakabilirsiniz.

tabii bu söylediklerim çin malı ucuz tabletler için geçerli.

yoksa arm tabanlı platformlarında özelleşmiş güçlü grafik işlemci kullanan firmalar da var samsung, qualcomm, nvidia, TI gibi.

çinlilerin üretim maliyetleri belli bir tableti kaça mal ettikleri de belli bu gün sizin o göstermiş olduğunuz en kalitesiz rockchipli tabletleri bileki onlarıda artık tüketebilmek için capasatif ekranlı falan olarak millete kakalamaya çalışıyorlar isteseler bu gün 50 dolara bile satarlar zarar etmezler çinliler böyle ortalama bir kar marjı yapmışlar kendilerine her üründen illa %300-400 kazanıcaklar adamları %50 kar etmek yada %100 kar etmek kesmiyor..
    biri çıkıpda arkadaş ben %300-400 kar etmiyimde %100 eidiym dedimi de bu seferde bizler aa olmaz öyle şey diyoruz bende diyorum çoğu zaman yalan söylemiyim ama şu anda bu ürünü satan satıcı ile yoğun temas halindeyim msn listemede ekledim her türlü sorumuda yanıtlıyor..

• Arkadaşlar pandawill.com'u açabilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

Bende birde şunu denicem discount codu kabul etmiyor mesaj çektim düzeltsinler 160 doalra filan inicek 240tl ye güzel bir alet flytouch vs. hem çok büyük hemde ekranı kapasitif değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Arkadaşlar pandawill.com'u açabilen var mı?

herhangi bir sorun yok açılıyor site

bende bunda karar kıldım.

http://www.aliexpress.com/product-gs/390129055-7-inch-Tablet-PC-Android-2-2-OS-Freescale-Cortex-A8-CPU-512MB-4GB-RAM-Mid-wholesalers.html
  • arkadaşlar android tabletle ilgili bir sorum var, cd/dvd den sistem açan bir linux veya windows sürümü ile usb den harici dvd writer bağlayarak, tablet pc yi açabilirmiyim? daha doğrusu normal pc de sistemin açılma önceliğini vermek için biostan ayar yapıyorduk, tablet pc nin biosu var mı? yoksa, böyle bir ayar var mı?
    olmadı yine "lite" bir işletim sistemini "micro sd" karta yüklesek, sistemi oradan açamaz mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Arkadaşlar pandawill.com'u açabilen var mı?

herhangi bir sorun yok açılıyor site

bende bunda karar kıldım.

http://www.aliexpress.com/product-gs/390129055-7-inch-Tablet-PC-Android-2-2-OS-Freescale-Cortex-A8-CPU-512MB-4GB-RAM-Mid-wholesalers.html

örneğin şu ürün yerine neden siz onda karar kıldınız ?
    http://www.aliexpress.com/product-gs/377534292-8-cortex-A8-Android-2-2-Freescale-1Ghz-Tablet-512M-4GB-wholesalers.html

• Herkese Selamlar Saygılar.Hem bilgi edinme amaçlı hem de sizlere haksızlık olmaması açısından 45-50 kadar sayfayı inceledim okudum.İstediğim tableti kafamda şekillendirdim.Aşağıda bir liste hazırladım.Bu listeye tam olarak uyan yada 1-2 eksikle toplamda 300TL'yi geçmeyecek bir tablet biliyor musunuz?Saçma diyebilirsiniz ama bilen gören var mı diye şansımı denemek istedim.

Şiddetle aradıklarım.
    1.GPS
    2.WİFİ
    3.Android 2.2
    4.1024X600 yada üstü çözünürlük.
    5.1024p yada 720p oynatabilme
    6.800 yada 1ghz
    7.Adobe Flash 10.1 destekli(youtube vs video izlemek için)
    8. 6-7 inç ve üstü

Bu fiyata zannetmiyorum fakat olursa güzel olur.
    1.G sensör
    2.capasitive ekran
    3.TV özelliği

AraMAdıklarım
    3G-multitouch

En yakın bunu buldum : http://www.aliexpress.com/product-fm/370210469-China-ePad-Flytouch-2-10-Inch-GF10-CPU-X220-ARM11-1GHz-HDMI-WiFi-GPS-Android-2-wholesalers.html ama bu da Android 2.1 ve flash desteği var mı bilmiyorum.

Saygılarımla.

• Arkadaşlar şu an benim aldığım üründe 3g var gözükmekte acaba bu sorun açar mı gümrükte? Yoksa 3g diye bahsettiği şey başka bir şey mi bilemedim. Cevap atarsanız seviirim çünkü gümrük ile uğraşamam maalesef.

http://www.aliexpress.com/snapshot/100336511.html

aldıığm ürün yukarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsingullu

Arkadaşlar şu an benim aldığım üründe 3g var gözükmekte acaba bu sorun açar mı gümrükte? Yoksa 3g diye bahsettiği şey başka bir şey mi bilemedim. Cevap atarsanız seviirim çünkü gümrük ile uğraşamam maalesef.

http://www.aliexpress.com/snapshot/100336511.html

aldıığm ürün yukarıda.

diğer ürünlerde external 3g gibi ifadeler geçiyor. VINN vs. gibi usb bağlayıp 3g kullanabilirsiniz diye anlıyorum ben.
    fakat kayıtlı olmadığından 3g kullanmak problem olurmu bilemiyorum.

aldığınız ürünün kargo şeklini nasıl seçtiniz? Satıcı ne kadar sürede paketleyip kargoya verdi ?

ürünleri seçmenin yanında satıcıyıda seçmek zor. bu satın alma işi zor. kimi feedback'lerde ürünü aldım çalışmıyor yazıyordu. O yüzden bazıları test etmeden ürünü göndermiyoruz yazmışlar.
    bazılarında ise REGISTERED ifadesi vurgulanmış. bu neyi ifade ediyor anlamadım açıkcası.

bu tablet pc lerde bluetooth özelliği varmı ? bluetooth kulaklığım ile müzik dinlemek istiyorum. bluetooth Ad2P olayını destekleyen bir model kullanan birileri varmı ?

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.