Şimdi Ara

#Çin Malı Android Tabletler Rehberi,Destek ve Tavsiye - Ana Konu# (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.208
Cevap
99
Favori
850.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhsingullu

Sabahtan beri tüm başlığı okudum ve aşağıdakini almaya karar verdim. 180 dolara alınabilecek en iyi tablet gibi duruyor özellik olarak

http://www.aliexpress.com/product-fm/387474913-Wholesale-10-2-10-inch-updated-zenithink-tablet-pc-zt180-zt-180-1ghz-android-2-2-wholesalers.html

Hakikaten güzelmiş, ben de beğendim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

quote:

Sabahtan beri tüm başlığı okudum ve aşağıdakini almaya karar verdim. 180 dolara alınabilecek en iyi tablet gibi duruyor özellik olarak

http://www.aliexpress.com/product-fm/387474913-Wholesale-10-2-10-inch-updated-zenithink-tablet-pc-zt180-zt-180-1ghz-android-2-2-wholesalers.html

Ödemeyi yaptık bekliyoruz bakalım. Aradığım özellikler şunlardı:

1- 10 inch olması
    2- Android 2.2 olması
    3- 512 ram olması idi.
    4- En önemlisi ucuz olması ve gümrüğe takılmaması

Herkesin önerdiği Flytouch x220 alacaktım aslında ama almışken Android 2.2 ve 512 ram olsun istediğimden üstteki modeli tercih etmek zorunda kaldım. Herkesin önerdiği Flytouch alabilirdim ama bilmiyorum aldık artık umarım memnun kalırız. Kalmazsak da sağlık olsun.

Bir iki sorum olacak; bu alibabada payment'ı paypal ile yapın demişsiniz fakat ben kredi ktartıyla direkt yaptım umarım sorun çıkmaz. Bir de ödemem hala onaylanmadı neye göre onay veriyorlar? Özel bir ek fatura falan yollamam gerekiyor mu? (mymemory böyle bir fatura istemişti) Bir de Flytouch alsam sizce daha mı iyi olurdu? Aldığım ürünün videolarını izledim pek flytouch'dan farkı yok gibi gözüküyor. Zaten işlemci aynı Flytouch ile flytouch ile benim aldığm model arasındaki farklar neler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shumin -- 28 Aralık 2010; 3:46:28 >

• Mesajım bulunsun. Verilen bilgiler ve paylasımlar için teşekkür ederim...
  • tt82 linkteki ürün güzel ancak pahalı. Garantisi olsa belki bu fiyatlar uygundur ancak bu hali ile bence Türkiye'de garantisi olmayan ki buna şuanda İpad de dahil hiçbir ürüne sıcak bakmıyorum. Gittin aldın 220 USD + kargo masrafına cihazı bekledin geldi sonra 2 hafta sonra senden kaynaklanmaya sebeplerden elinde kaldı cihaz; geçmiş olsun. İpad ve Archos cihazları pahalı onun yerine şu Konseptuscuları bekliyorum...bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

1- 10 inch olması
    2- Android 2.2 olması
    3- 512 ram olması idi.

Herkesin önerdiği Flytouch x220 alacaktım aslında ama almışken Android 2.2 ve 512 ram olsun istediğimden üstteki modeli tercih etmek zorunda kaldım. Herkesin önerdiği Flytouch alabilirdim ama bilmiyorum aldık artık umarım memnun kalırız. Kalmazsak da sağlık olsun.

Bir iki sorum olacak; bu alibabada payment'ı paypal ile yapın demişsiniz fakat ben kredi ktartıyla direkt yaptım umarım sorun çıkmaz. Bir de ödemem hala onaylanmadı neye göre onay veriyorlar? Özel bir ek fatura falan yollamam gerekiyor mu? (mymemory böyle bir fatura istemişti) Bir de Flytouch alsam sizce daha mı iyi olurdu? Aldığım ürünün videolarını izledim pek flytouch'dan farkı yok gibi gözüküyor. Zaten işlemci aynı Flytouch ile flytouch ile benim aldığm model arasındaki farklar neler acaba?

bu umarım doğru bir ilandır zenithink cephesinde uzun zamandır android 2.2 için geliştirilmeler yapılıyordu ama bir türlü neticeye ulaşmamışdı umarım fake bir ilan değildir yani size bildiğimiz normal zenithink android 2.1 lik tablet yollamazlar eğer bu teblet doğru ise bir tanıtım resimlerini falanda koyarsanız sevinirim.. bir stylus pen ile ekran olayı çözümlenebilinir.. ama ilan bana çok iddalı geldi genelde bu tür ilanlar hep hayal kırıklığı yada yazılan üründen bam başka bir ürünün yollanmasıyla neticeleniyor hem wifi+3g +android 2.2 bunlar 140 dolar olucak umarım doğrudur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 28 Aralık 2010; 8:09:59 >

• http://www.aliexpress.com/product-gs/380416919-wholesale-android-2-2-10-inch-capacitive-tablet-pc-with-wifi-and-bluetooth-wholesalers.html

ilgilenen arkadaşlar bunada bir bakabilir ne kadar gerçek bilemiyorum ama fiyatı süper.

ayrıca ucuza 7 icn lik arayanlarada biraz vakdim vardı seçmece yapdım

bu ilki kaliteli bir ürüne benziyor resimlerinden duruşundan diğer çin malları gibi çıt kırıldım 2 günlük bir ürün şekli yok özellikleri tam açık değil misal işletim sistemi falan ama 4300 mah bataryası iyi ve capacitive ekran oluşu..
    http://www.aliexpress.com/product-gs/372449956-siny707-laptop-wholesalers.html

Bu ikinciside güzel capacative multi touch ekran android 2.2 seçeneğide varsa çok iyi.. 2500 mah lık bataryası ortalama bir 3-4 saat rahat götürür..

http://www.aliexpress.com/product-gs/377777380-New-MID-7inch-Tablet-PC-with-Capacitive-Touch-Screen-Accept-T-T-W-U-Paypal-etc-wholesalers.html

Buna zaten bir lafım yok a dan z ye her şeyi tam ve yerinde hdmi çıkışına kadar var.. hem oyunlarda hemde ana ekran multi touch lı açıklamaya göre buda iyi.. bazı multi touchlar gibi sadece oyunlarda etkili değil yani misal gpad.. gayet güzel böyle forumlarda yazı yazarkende multi touchı sanal klavyede etkisini görebilirsiniz..

http://www.aliexpress.com/product-fm/388618024-NEW-ARRIVAL-7-MID-ANDROID2-2-tablet-pc-telechip-CPU-Multi-touch-Capacitive-screenCAMERA-LAPTOP-wholesalers.html

bu sonuncuyu sırf fiyattan ekledim adamın ilanı yoksa çok yanar dönerli bir win7 demiş bir android demiş alet belliki android 2.1 lik bir şey ama ekranı gerçekden capacative ise bu fiyata zaten sadece ekranı eder o zaman bu tablet bedavadan biraz pahalı olur

http://www.aliexpress.com/product-gs/368862489-tablet-pad-laptop-with-capacitive-screen-Windows-7-wholesalers.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 28 Aralık 2010; 9:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

quote:

quote:

quote:

1- 10 inch olması
    2- Android 2.2 olması
    3- 512 ram olması idi.

bu umarım doğru bir ilandır zenithink cephesinde uzun zamandır android 2.2 için geliştirilmeler yapılıyordu ama bir türlü neticeye ulaşmamışdı umarım fake bir ilan değildir yani size bildiğimiz normal zenithink android 2.1 lik tablet yollamazlar eğer bu teblet doğru ise bir tanıtım resimlerini falanda koyarsanız sevinirim.. bir stylus pen ile ekran olayı çözümlenebilinir.. ama ilan bana çok iddalı geldi genelde bu tür ilanlar hep hayal kırıklığı yada yazılan üründen bam başka bir ürünün yollanmasıyla neticeleniyor hem wifi+3g +android 2.2 bunlar 140 dolar olucak umarım doğrudur..

Sağ ol cevap için, satıcıya bir kez daha özellikle sordum işletim sistemini ve android 2.2 dedi. Ben arama kısmına android 2.2 yazıp sol taraftan 512 mb ram ve ekran kısmını 10 inch olarak seçince çıkan makinelerin çok büyük bir kısmı zenithink çıktı ama sizin de dediğiniz gibi burası aliexpress her an bir sorun çıkabilir ki böyle bir riski bilerek almaktan başka bir çare yok. Şuradaki linkten (http://www.aliexpress.com/wholesale/wholesale-android-2.2.html?CatId=100005062&SortType=price_asc&pvId=48-1461%2C497-3835) bahsettiğim şeylere ulaşabilirsiniz. Genelde aynı makineyi diğer satıcılar kargo ile 200 dolara falan satmış ben ise 180 dolara aldım. 20 doların başını kaşıdık başımıza bir şey gelmez artık umarım =)

• Bu flytouch x220 lere ileride android 2.2 yüklenme durumu olabilir mi(Ya da 2.2 çıkar mı)?Yani biz 2.1 li aldık,2.2 uyarlaması çıktı biz yükleyebilir miyiz?Yoksa alet bozulana kadar 2.1 mi kullanacağız?
  • Bir de verdiğin ilk linkteki tablet 2-3 sayfa önce bir kez daha konuşulmuş ve büyük ihtimalle fake denmiş doğrusu fake olduğunu bilsem bile o fiyata o özelliklerden kaçı var diye yine senin ilk verdiğin linkteki tableti seçerdim ama 50 tane alma zorunluluğu var maalesef.
  • quote:

Bir de verdiğin ilk linkteki tablet 2-3 sayfa önce bir kez daha konuşulmuş ve büyük ihtimalle fake denmiş doğrusu fake olduğunu bilsem bile o fiyata o özelliklerden kaçı var diye yine senin ilk verdiğin linkteki tableti seçerdim ama 50 tane alma zorunluluğu var maalesef.

fake de olabilir ama açıkcası gönlümden geçen bence fake değil çünkü fake ilanları ilanın gelişi güzel dengesiz veriliş şeklinden ilandaki tabletin resminden firmanın isminden anlıyorsun bu ilan bana biraz doğru düzgün geldi sadece sanırsam 50 tane limiti koyduğu için sürümden kazanma derdinde o yüzden fiyatı düşük tutmuş şimdi siz söyleyince dikkat ettim onu görmemişdim.. fiyatında üdşük olması aklıma yattı o yüzden eğer 50 tane limiti koymuşsa o zaman olabilir birde resimdeki tableti ben daha önce görmedim farklı bir şey..

• 1) satıcı seçerken sadece gold supplier olmasına ve mağazasındaki geçmiş satışlarının geri bildirimlerine bakmanın ötesinde seçilen ürün bazında ne kadar satış yapılmış (Transaction History), kaç farklı kişiden geri bildirim alınmış gibi faktörlere dikkat etmek lazım.

örn flytouch 2 ile ilgili daha önce verilen bağlantı:

http://www.aliexpress.com/product-fm/370210469-China-ePad-Flytouch-2-10-Inch-GF10-CPU-X220-ARM11-1GHz-HDMI-WiFi-GPS-Android-2-wholesalers.html

tabii satıcı ile temel özelliklerin açığa kavuşturulması için yapılacak yazışmalarda ürün özellikleri konusunda ne kadar bilgi sahibi olduğu ve ciddiyeti verdiği cevaplar üzerinden değerlendirilmeli.

herşeye rağmen satıcıya bağlı olmayan fabrika çıkışı ile ilgili sorunlar olabilir böyle bir durumda iade koşullarında üstlenilecek risk alım işleminden önce
    açığa kavuşturulmalı.

özellikle alibaba'da escrow ile ilgili deneyimi olanlar kısaca belirtirse iyi olur.

daha önce de yazdım burada bilgi paylaşmanın amaçlarından biri de riski minimize etmek.

2) açıkçası 150-180$ aralığında günlük ihtiyaçları karşılayabilecek 8" bir ürün almak gayet mümkün.

Tablet piyasasının önümüzdeki 8-9 ayda olgunlaşmaya başlayacağı gözönüne alınırsa şu anda 500$ üstü harcama yaparak ürün almak yerine 1/4 maliyetle başlangıç ürünü almak daha mantıklı gibi gözüküyor ki bu ürünü ister 2.el olarak satın ister evde gazete,kitap okuma cihazı olarak isterse çocuğunuza , yeğeninize hediye olarak verin boşa gitmeyecektir.

benim açımdan 500$ üstü cihazlar için tek istisna (ki bu cihazların zaten kapasitif ekrana sahip olduğunu varsayarak söylüyorum) tegra 2 işlemcili, 512 ve üstü RAM'a sahip bir tablet olabilir. zira honeycomb sürümü ile birlikte tablet kullanımına optimize edilmiş androide şimdiden destek verdiği garanti olan tek işlemci tegra 2. (piyasadaki arm cortex A8 işlemciler için bu durum net değil ama kişisel tahminim 512 ve üstü RAM'a sahip cortex 8'li tabletlere honeycomb kurulabileceği yönünde)

quote:

Bu flytouch x220 lere ileride android 2.2 yüklenme durumu olabilir mi

Zenithink ZT-180'e yüklenmişse flytouch 2'ye de yüklenebilme imkanı var demektir, her ikisi de arm 11 (IMAPX200) tabanlı ancak yeni çıkan android 2.2 zt-180 modellerinde dikkat çekici fark RAM'in 512 MB'a yükseltilmiş olması.

stoklardaki 10"'lerin büyük bölümü arm 11 IMAPX200 tabanlı olduğundan muhtemelen elde kalanların belleğini arttırarak android 2.2 yüklemiş olabilirler.

yine de çin malı tabletlerde firma desteği ile android yükseltilmesinden ziyade cihazın internet kullanıcı gruplarına bakarak tahmin yapmak daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antimon -- 28 Aralık 2010; 13:10:44 >

• Selamlar,

Bir arkadasim FlyTouch 2 nin dokunmatik ekranini sormustu.
    Daha once bir dokunmatik ekranli urun kullanmadigim icin bir kiyaslama yapmam mumkun degildi. Dune kadar...

Dun kizarkadasima da siparis ettigim tablet geldi. Ayni urunu beklerken, SuperPAD markali bir kutu icinden ayni urun cikti.
    Ayni urun demek gorunus olarak, ekranini acar acmaz parlakligi gorunce sasirdim. Cozunurluk mu farkli diye baktigimda, ekraninin daha kaliteli oldugunu gordum. Ayni sekilde dokunmatik ekrani da... Daha az kuvvetle, daha hizli tepki veriyor.

Kiz arkadasim bile hemen aradaki kalite farkliligini ayirt etti, o derece...

56 sayfalik forum icerisinde aliexpress ten siparis edeceklere, hap gibi bir ogut vereyim. FlyTouch yerine SuperPAD markali urunu siparis edin.

Not: Her iki urun de, 184 USD ye mal oldu.
  • tabletler hakkında özellikle çin malı tabletler hakkında tek diyebiliceğim şu an için çin malı tabletler hamilelik döneminde ve şu anda üretilen tabletlerde bu hamileliğin doğum sancıları çinliler güzel iyi fiyatlı stabil çalışan ekranı iyi şarj süresi iyi bir tablet yapıcak ben buna inanıyorum ama şu anda bu tip bir tablet piyasada yok aslında varda 500-600 dolar fiyatlarında misal malata yada sizin değiminizle zpad ...

o yüzden şu an için tablete heves eden arkadaşlarıma tavsiyem yüksek fiytatlarda uçmamaları .. ipad dışındaki ipadınde işlemci sıkıntısı yok neticede firma yazılım firması olduğu için kendi componenetlerine bileşenlerine göre en verimli ve hızlı çalışıcak yazaılımı üretiyor..

çinlilerde ise tam tersi bu büyük sıkıntı ellerindeki componenti yazılım olmadığı için elerindeki tek yazılama uyarlamaya çalışıyorlar ve kasmalar oluyor ayar tutmuyor v.b.

• bu linkteki ürün mü ?

http://www.aliexpress.com/product-gs/381729449-10-inch-infotmic-x220-tablet-pc-wowpad-superpad-wholesalers.html

quote:

Orijinalden alıntı: striker76

Selamlar,

Bir arkadasim FlyTouch 2 nin dokunmatik ekranini sormustu.
    Daha once bir dokunmatik ekranli urun kullanmadigim icin bir kiyaslama yapmam mumkun degildi. Dune kadar...

Dun kizarkadasima da siparis ettigim tablet geldi. Ayni urunu beklerken, SuperPAD markali bir kutu icinden ayni urun cikti.
    Ayni urun demek gorunus olarak, ekranini acar acmaz parlakligi gorunce sasirdim. Cozunurluk mu farkli diye baktigimda, ekraninin daha kaliteli oldugunu gordum. Ayni sekilde dokunmatik ekrani da... Daha az kuvvetle, daha hizli tepki veriyor.

Kiz arkadasim bile hemen aradaki kalite farkliligini ayirt etti, o derece...

56 sayfalik forum icerisinde aliexpress ten siparis edeceklere, hap gibi bir ogut vereyim. FlyTouch yerine SuperPAD markali urunu siparis edin.

Not: Her iki urun de, 184 USD ye mal oldu.

• http://www.aliexpress.com/product-gs/353736487-wholesale-Superpad-10-2-inch-Android-MID-with-WIFI-GPS-Flying-Touch-II-wholesalers.html

Arkadaşın dediği ürün bu buda flytouch sanırım iyileştirme yapıp ismini değiştirmişler kodu flytouchla aynı x220 arkadaşında kız arkadşaına iyileştirme yapılmış olan yeni flytouchı yollamışlar.. klasik çinli yöntemi daha iyisini yapdılarmı direk ismini değiştiriyorlar ama kod numarasından anlarsınız zaten bu forumda zpad xpa opad epad diye konuşmak da yanlış avrupa forumlarında tabletlerin kod nuamralarına göre konuşuyorlar burda bizlerin böyle yapması lazım yoksa birbirimizi kandırırız şu forumda konuşulan tabletlerin çoğu esasen aynı tabletler tek isimleri farklı aynı olduklarını kod nolarından anlayabilirsiniz.. isim faktörü sadece bu tip iyileştirmeler olduğunda faydalı olabilir.. x220 kod adlı ürünün flytopuch olanını alma superpad isimli olanını al gibi..

• ekranının daha iyi olduğunu anlamak kolay değil.
    kodlarla konuşmak daha mantıklı. herkes bir isim koymuş doğru

ama video bile izlesek bir tabletin ekran kalitesi ile ilgili bir fikir edinemeyiz.

quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

http://www.aliexpress.com/product-gs/353736487-wholesale-Superpad-10-2-inch-Android-MID-with-WIFI-GPS-Flying-Touch-II-wholesalers.html

Arkadaşın dediği ürün bu buda flytouch sanırım iyileştirme yapıp ismini değiştirmişler kodu flytouchla aynı x220 arkadaşında kız arkadşaına iyileştirme yapılmış olan yeni flytouchı yollamışlar.. klasik çinli yöntemi daha iyisini yapdılarmı direk ismini değiştiriyorlar ama kod numarasından anlarsınız zaten bu forumda zpad xpa opad epad diye konuşmak da yanlış avrupa forumlarında tabletlerin kod nuamralarına göre konuşuyorlar burda bizlerin böyle yapması lazım yoksa birbirimizi kandırırız şu forumda konuşulan tabletlerin çoğu esasen aynı tabletler tek isimleri farklı aynı olduklarını kod nolarından anlayabilirsiniz.. isim faktörü sadece bu tip iyileştirmeler olduğunda faydalı olabilir.. x220 kod adlı ürünün flytopuch olanını alma superpad isimli olanını al gibi..

• "Hi dear,
    I must tell you that this product are under evaluation,that is in order to give you a top quality tablet pc.
    We will sent it to you in a few days.very soon,take it easy.
    hope your understanding!
    thank you!

have a nice day!

yours sincerely
    28 Dec 2010 00:53 (GMT -7)"

Satıcıyla sık sık mesajlaşıyoruz en son şöyle bir mesaj yazdı bakalım inşallah yamuk yapmaz. Son bir kez daha kendimi olabildiğince garantiye almak için benim aldığım alet 512 ram 1 ghz 10 inch ve android 2.2 mi diye sordum. Geç yollasanız sorun değil de aynı makineyi yollayın falan dedim :D Bu çinli satıcılar pek cana yakın yahu Türkiye'de olsa böyleleri bayağı iyi para kazanır.
  • http://www.merimobiles.com/Wopad_WR701Rockchip_600MHz_android_2_1_Capacitive_p/meri0547.htm

Bende birde şunu denicem discount codu kabul etmiyor mesaj çektim düzeltsinler 160 doalra filan inicek 240tl ye güzel bir alet flytouch vs. hem çok büyük hemde ekranı kapasitif değil
  • hangi discount code 'dan bahsediyorsunuz ?
    sadece pazar günlüğüne olan kod mu ?
    o 1 günlük bir olaydı.

quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

http://www.merimobiles.com/Wopad_WR701Rockchip_600MHz_android_2_1_Capacitive_p/meri0547.htm

Bende birde şunu denicem discount codu kabul etmiyor mesaj çektim düzeltsinler 160 doalra filan inicek 240tl ye güzel bir alet flytouch vs. hem çok büyük hemde ekranı kapasitif değil

• bende mesaj gönderdim çok hızlı cevapladı.

512 ram 1 ghz 10 inch ve android 2.2 olduğunu gösteren resimler gönderirseniz alırım dedi.
    göndericem dedi.
    hala göndermedi.

beklemedeyim yani bende resimleri.
    yoksa bir tane de yanında keyboard leather case almayı düşünüyorum. 11 dolar ilave

"yes,it have the keyboard leather case,but you need to pay more 11USD/PCS. "

quote:

"Hi dear,
    I must tell you that this product are under evaluation,that is in order to give you a top quality tablet pc.
    We will sent it to you in a few days.very soon,take it easy.
    hope your understanding!
    thank you!

have a nice day!

yours sincerely
    28 Dec 2010 00:53 (GMT -7)"

Satıcıyla sık sık mesajlaşıyoruz en son şöyle bir mesaj yazdı bakalım inşallah yamuk yapmaz. Son bir kez daha kendimi olabildiğince garantiye almak için benim aldığım alet 512 ram 1 ghz 10 inch ve android 2.2 mi diye sordum. Geç yollasanız sorun değil de aynı makineyi yollayın falan dedim :D Bu çinli satıcılar pek cana yakın yahu Türkiye'de olsa böyleleri bayağı iyi para kazanır.

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.