Şimdi Ara

Çin malı almayın aldırtmayın! (Kanuni)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabaa arkadaşlar. Genelde otomobil bölümünde takılıyorum,burayı yeni keşfettim.
    1 hafta önce başımdan geçen olayı söylemek istedim..

Kanuni Merlin S 2015 model scooterım var.Geçenlerde bir anormallik hissettim gidonda.Bakıma götürdüm hem yağı falan değiştiririm diye.2 saat sonra bakımdan aldım fakat gidonda hala dönüşlerde bir belirsizlik vardı.Geri götürdüm oradaki çırak bana 2 gün içinde gidonun yumuşayacağını böyle sürmem gerektiğini söyledi.Tamam bakalım dedik 2 güne düzelmezse gene gelirim diye düşündüm.

Her neyse tam 2 gün sonra sürüş anında ön amortisörün gidona bağlandığı yer(Direksiyon mili sanırım) oradan koptu, komple ön takım motordan ayrıldı Resmen 2 parça oldu motor.

Allahtan toprak yolda ve 10 15 km/s ile gidiyordum.O gün 60 70 yaptığımı hatırlıyorum arkamda araçlar varken. 10 15 ile giderken kırılması bir şans oldu.Düşmeden dik tutabildim motoru sürüklenirken..

Kanuni'nin müşteri hizmetlerini(!) aradım.İsmimi cismimi ikamet ettiğim yeri belirttikten sonra olayı anlattım.Motorun hasarının karşılanmasını talep ettim.O da dedi ki (tek cümle kurdu zaten,merhaba falan yok) SERVİSE TUTANAK TUTTUR! ..

Gittik söyledik bakalım servisine.Bu arada motoru servise at arabası ile çektirdim :D Servisin aracı yokmuş..

Desenize scooter Çin malı , servisi ayrı bir Çin malı......

Bu da böyle bir anımdır.

---------------------------------------------------25.6.2016 GÜNCELLEME

Arkadaşlar bugun motoru aldım , garantiden yapıldı ama düşünce kırılan grenajları vs PLASTİK KELEPÇE ile tutturmuşlar Bu şerefsizlerin yakasında olucak iki elim diğer dünyada.

Bu halde nasıl satarım bilmiyorum.. Satıp xmax vs. alıcam.. İnş. satarım.

ARKADAŞLAR 3 5 BİN TL CANINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL.. BU ÇİNLİLERE BULAŞMAYIN .. ALLAH BU KALİTESİZ MALLARA BİZLERİ MUHTAÇ EDENLERİ KAHRETSİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 25 Haziran 2016; 20:39:29 >

• Büyük geçmiş olsun, resim varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çin malı almayın aldırtmayın!

Güzel espri!
  • 10.000 lerce km devirmiş adamlar var çin malı motorlarla. bu adamlar nasıl gidiyor diye düşünmek lazım bence. motor kalitesiz tamam ama sen bi de bunu tutup dağa bayıra vurursan kötü sert kullanırsan tabii ölür motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 18 Haziran 2016; 23:51:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara çin çin
    15 yıl önce açıldı
    Türk Malı Ram Çıktı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşların Çinli motorları var anlaşıldı İnşallah benim yaşadıklarımı yaşamazlar ne diyeyim.
  • Çevremdeki insanlara Çin almaktansa gidin daelim,hysong,TVS,hero,bajaj gibi markaları alın diyorum. Kymco gibi bir markayı mondial servisleri bakıyor diye sildim. Benim gibi düşünen çok insan var. Kymco bence hata yaptı umaya distribütörlük vererek...

2022 Honda Civic Eco Executive
  • Çinli Japon Hintli Koreli fark etmez. Haydi bir protesto başlatalım, herkes elindeki motoru trafikten çeksin, gidip BMW veya Harley alsın. Gösterelim o Uzakdoğululara!
    Bence yerli marka isteğimizi çeşitli platformlarda belirtelim ki birileri kulak versin.

Çin motorlarıyla diğer uzakdoğuluları aynı kefeye koymak bence yanlış bu arada.

Kolay gelsin.
    Engin Tarhan
  • entarhan E kullanıcısına yanıt

Orijinalden alıntı: Hijacke-R

Bence yerli marka isteğimizi çeşitli platformlarda belirtelim ki birileri kulak versin.

Yerli bir marka olursa yılda hangi tür motosikletten kaç adet satmayı tekeffül ettiğinizi söylerseniz belki hemen imalata başlayabiliriz. Bu arada, yerli lastik üreticileri ile de bir görüşseniz iyi olur, çünkü satılan lastiklerin en az %95'i ithal malı.
    Bilmiyorum, sadece yerli,kaliteli motosiklet üretilirse alacağım.Bunu belirttim.Yerliden kastım da %51 Türkiye'deki ham maddeden işlenen mallardan oluşması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 19 Haziran 2016; 18:14:36 >
  • Ben ve çevremdeki hiç kimse çin malı motosiklet kullanmıyor. Sana sormazlar mı sen neden çin malı motor aldın diye? Yani sudan çıkmış balık misali. Önce sen neden çin malı motor aldın. Vereceğin cevapta çin malı motor alanlarla aynı olur

Orijinalden alıntı: 2000watts

Ben ve çevremdeki hiç kimse çin malı motosiklet kullanmıyor. Sana sormazlar mı sen neden çin malı motor aldın diye? Yani sudan çıkmış balık misali. Önce sen neden çin malı motor aldın. Vereceğin cevapta çin malı motor alanlarla aynı olur

Ön takımın kopması tarzı bir şey hayal bile edemedim, malzeme kalitesi kötü olur vs. gibi şeyleri düşündüm.Ben bir cahillik ettim, motora yeni başlayan arkadaşlarin ayni hatayi yapmamalari icin ugrasiyorum su an.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.