Şimdi Ara

Çin malı almadan önce Uygur Türkleri'ni düşünün (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt

Yahudi ayrı konu..

• MC donalds da bile tutunmak için ödün vermek zorunda olan toplumdan ya da toplumlardab gidip cindeki topluluğu düşünüp hareket etmesini edebilmesini istemek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haklısın galiba. Eldeki ne ki, ne bekliyon di mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda, hakaret/tahrik edici mesajlara işlem yapılmıştır. Tatlı polemik okey ama hakaret etmeden lütfen.

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Zaten düşünce bazında çoğu kişi senin gibi düşünür ama iş icraata gelince hem takip yapmakta hem hakkını vermekte hem karar vermekte zorlanır. En basitinden bir kişiye samsung almak varken Türk malı vestel al dersen orada bi düşünür arkadaş bunun artışı ekşisi nedir diye onu geçtim o vestelde tamamen yerlilik ne durumda , artık tüm içecekler yiyecekler yerli malı olarak satılıyor ama islamci ve köylü tayfa Coca Cola boykot diyor ee bu marka turkiyede üretiyor iş sağlıyor burada sıkıntı yok mu? Sözde modern aydın tayfada bunlar üzerinden yoluna bakıp kedi köpek besliyor leslik damarlarda bunu kurtarmak bu ortamda çok çok zor, ha sen dersin ben vatandaşlık görevimi yapıyorum ondan konuyu açtım tamam görüşün bu, tebrikler

• Vestel daha ucuz ve aynı görevi görüyor o yüzden alınabilir kalite dersen, beyaz esyalarda yabancı markaların da kalitesi düstü sözde yerli ürünlerden farkı yok gibi.. Belli bir sürede bozulacak sekilde üretiyorlar.. Esit kalitede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Temmuz 2024; 17:18:32 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Çıktıkları fabrika ya da alt yapı bile aynı olabilir bu monster in parçaları alıp burada birleştirip marka sembolünü basıp satması gibi oysa o pc yurtdisinda da var farklı isimde, yinede her zaman marka algısı ve o markanın gelişmiş guven veren imkanları ve günümüzde ekosistemin gücünü de unutmayalım bugün samsung TV aldın mı saatinden kulaklığınıtelefonuna buzdolabina hersey birleşip kontrol edilebiliyor açıkçası bu da akıl çeler konulara meraklı kişiler için, kısaca 2-0 öndeler ve bu ondelik kolay kolay kirilabilecek değil hatta bugün samsung vestwlin daha çok sarmasını ister rekabet kahpelik hirs büyük olmasa zira biri dev diğeri yanında karınca tabii bunu gerçekten fiyat açısından avantajlı ve kalitesi iş görecek firmalar için söylüyorum yoksa hiçbiri bizi bağlamıyor cebimize para koydukları yok duygusallığa gerek yok hatta geçtiğimiz günlerde vestele iş başvurusu yaptım klasik dönmedi bile

• Ben Türk markası, gavur markası seklinde değerlendirme yapmam fiyat performansa bakarım fakat 7 sene önce buzdolabı secerken, mağazada dolaplara bakıyordum.. BOSCH SIEMENS Profilo falan gibi dolaplar vardı bir de orada Gri bir vestel dolap duruyordu.. Vestel hem daha hesaplı hem de diğerlerinden daha genis hacme sahipti o paraya diğer markalarda ufacık dolaplar vardı tabii vestele karsı önyargı bende de var fakat sonra bu dolabı alayım dedim calısan da dogru mu yalan mı bilmem ben de kullanıyorum evde vestel dolap memnunum dedi aldım ve hala sorunsuz kullanıyorum ondan önceki sözde alman markaları daha erken bozulan bile olmustu.. Yani yerli markalara da bir sans vermek gerekir diye düsünüyorum ekonomik gücümüz olsa da eğer fark yoksa enayi gibi neden fazla para verelim? Tabii bu buzdolabı icin gecerli fakat vestel camasır makinelerinde eğer baltalama değilse internette sikayet eden de cok..

• İşte böyle akıllı, mantıklı, seviyeli mesaj yazan kişiler lazım bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

elektronikte şans faktörünü öz önünde bulundurmak lazım, çok farklı tecrübeler olabilir ve bu tecrübe kullanıcı ya da marka bazlı olabilir, o nedenle tecrübe etmek bilinçli şekilde etmek kritik yorum yapmak için, herkesin fikri var ama ne kadar güvenilir? en basitinden araba mevzusu, içine bir kere oturmadığımız araçlar üzerinden fikir ürettik ama bu fikirdi düşünceydi keskin yorum yapmamak önemli, elektronikte de genelleme çok yapılıyor sıkıntı, fiyat performansa göre ürün seçmek her zaman iş görür, maddi sıkıntısı olmayanlar zaten kafasına eseni en yeni ve pahalısını alsın geri kalanlar bu kafayla düşünebilir, risk almmam diyenler bilindik markanın yolundan gidecektir çoğu kişi tknolojiyi burada takılan biri kadar bilmez gerek duymaz çünkü, olması gereken ise en iyi fiyata en çok şey sunanı araştırıp almaktır gurmeler bunu yapar

• bocekgrafik kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam karşılıklı

• @OverClocKing baba sanki burada biri çin adamdır mı dedi, yoksa bana mı öyle geldi...  

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

Bir Asterix hastası olarak yazınızda geçen Asteriks ne alaka anlamadım. Asteriks bir terim mi?

• Ben enayi yerine konmaktan hoslanmıyorum maddi sorun söz konusu degil.. Buna benzer bir olayı arıtma cihazı mevzularında da bazılarıyla cok tartısmıstım.. Eğer bir ürün diğeriyle aynı ya da benzer islevi görüyorsa, diğer ürüne param oldugu halde para vermek bana kendimi enayi gibi hissettiriyor.. Birilerine kazıklanmanın prestijli olduguna da inanmıyorum.. Bu mevzu japon klima yerli klimada da bu sekil.. Mesela antalya sıcağında üstelik en üst katta oturuyorum ve ucuz bir demirdokum klimayı tam 15 yıldır sorunsuz kullanıyorum.. Hic servis görmedi hala calıstıgı icin degistirme geregi duymuyorum cünkü cok etkili sekilde sogutma yapıyor elektrik tüketimi eski model bir klima oldugu icin yüksek ancak bunu önemsemiyorum..

Sans faktörü derken böyle bir seyin olduguna cok inanmıyorum eğer ki o markanın o modeli kalitesizse bunların hepsi muhtemelen kalitesizdir.. Neden üstün performans gösteren bir sey üretimden cıksın? Hepsinde ic elektronik bilesenler zaten aynıdır.. sahip oldugum tek yerli elektronik cihaz vestel buzdolabıdır ve bir de demirdokum klimam var bunun dısında kalan tüm beyaz esyalarım BOSCH SIEMENS falan gibi markalar ancak bu markalardan 10 sene bozulmadan dayanan bir tane bile ürüne simdiye kadar rastlamadım.. 90'lı yıllardaki kalite yok özellikle camasır makinelerinin kazanlarını 5 seneden sonra bozulmaya yatkın yapıyorlar ve buzdolabı motorları da 10 seneyi cıkartmadan pert oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Temmuz 2024; 21:15:36 >

• Çin malı alma Uygurlara zulm ediyor. İsrail malı alma Araplara zulm ediyor. Amerikan-İngiliz-Alman malı alma İsrail' destekliyor. Fransız malı alma Afrika 'yı sömürüyor. Rus malı alma Ukrayna' yı işgal ediyor...

• Cem kullanıcısına yanıt
    Ülkemize milyar dolarlık yatırım yapan her kimse o adamdır.
    Uygur muygur beni ırgalamıyor.
    Bulunduğum coğrafyanın dibindeki ırkdaşım önceliğimiz şu an için.

Çin ise ticari mütrefiğimiz olacak gibi.
    Kırklareli iğneadaya yapılacak 4 reaktörlü NÜKLEER santral için gayri resmi anlaşma yapılmış.

Keza Sinop ilimizede RUS ticari müttefiğimiz gayriresmi anlaşılmış.

ABD, Almanya, İngiletere, Fransız ve Japon sözde NATO müttefiklerimizin yapmamak için uğraştığı NÜKLEER lige yeni müttefiklerimiz olan RUS + ÇİN gibi ülkeler için bişeyleri görmezden gelinebilir ki geliniyor ;)

• OverClocKing kullanıcısına yanıt

Hımmm yanılmamışım o ses senden gelmiş.  

• Cem kullanıcısına yanıt
    Olm çağırdın ya, cevap verdik işte!

Beğenmedinmi cevabımı PİROSUNUN GÜLÜ Cem ciğim ;(

şans faktöründen aksıt aslında, işleyen ürünlerin değil sıkıntı çıkaran ya da sıkıntı çıkarıyormuş muamelesi gören aslında kullanıcının eksikliği ya da gözden kaçırmasıyla belki de gerçekten sıkıntılı bir ürünün olumsuz yorumlanması denebilir, pahalı emsalsiz heryerde bulunamayacak ürünler mevcut parası olana dediğim bunlar birazda, gerçekten düşünülmez o zaman bunlar, mesela şu renk renk buzdolabuı var böyle tasarımdan biraz kazanıyor uzun bir tutamacı var falan adını bilmiyorum unuttum çok dikkat ettiğim bir konu değil ev eşyaları pahalı nispeten, onu mesela almam diyene okeyim ki bunun vestel modelleri de çıktı diye biliyorum ama samsungun süt fışkırtan su fışkırtan dolabını alabilecek olsam hiç düşünmem çünkü adamlar ekran koymuş pc gibi dolap yapmış ve ekstraları ortada tabii fiyatı da, işte bu tamamdır eğer enayi oalcaksam bu şekilde olurum ama olamam o ayrı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.