Şimdi Ara

'Cin' İşkencesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öner Öngün
    30.06.2012

'Dabbe: Bir Cin Vakası' filminin yönetmeni çok iddialı konuştu: Filmde gerçek cin görüntüleri kullandık. İzleyenleri korkudan titreteceğiz!

BU YAPIM ÇIĞIR AÇACAK

'Dabbe' ve 'Semum'un yönetmeni Hasan Karacadağ'ın son filmi 'Dabbe: Bir Cin Vakası' 4 Ağustos'ta Türkiye, Avrupa ve Uzakdoğu'da vizyona girecek. Yönetmen bu filmiyle korku sinemasında çığır açmayı hedeflediğini söyledi.

EFEKT DEĞİL!

Karacadağ, 'Paranormal Activity' filmine de meydan okudu: "O filmde kurbanları ele geçirenin ne olduğu anlaşılamıyor. Benim filmimde ise efektler değil gerçek cin görüntüleri var. Cinleri görenler tir tir titreyecek!

KORKUNÇ BİR OLAY
    Filmde Ankara'da yaşayan Ceyda T., eşi Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin bedensiz varlıkların saldırılarına uğramaları anlatılıyor.

Kaynak :http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2012/06/30/cin-iskencesi

Burda "Gerçek cin görüntüleri kullandık" derken neyi kastettmiş olabilir hala çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 30 Haziran 2012; 9:16:24 >

• Çin işkencesi diye okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin işkencesi diye okudum
  • Cin işkencesi diye okudum
  • Gerçek görüntüler derken yalan dolan olduğunu kastetmiş.

• Cinlere inanıyorum ama söylediği gerçek cin görüntüleri vs. tamamen gişe yapmak için uydurulmuş palavralar, kısacası yav he he deyip geçmek lazım. Ayrıca korku filmlerinin psikoloji ve bilinçaltına büyük etkileri var, izlememeniz konusunda uyarıyorum.
  • dabbe 2 kadar kotu ıse kımse göremeden kalkar sınemadan 1-2 gunde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim filmimde ise efektler değil gerçek cin görüntüleri var. Cinleri görenler tir tir titreyecek!

Yav he he

Not:Cinlerin varlığına inanıyorum ama bu adam saçmalamış resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Cinlere inanıyorum ama söylediği gerçek cin görüntüleri vs. tamamen gişe yapmak için uydurulmuş palavralar, kısacası yav he he deyip geçmek lazım. Ayrıca korku filmlerinin psikoloji ve bilinçaltına büyük etkileri var, izlememeniz konusunda uyarıyorum.

Kesinlikle.Musallat ta kötü olmustum

• Ben küçükken Freddy'i görmüştüm.Uzun süre geceleri ağlayarak uyanmıştım.Zaten korku filmlerini sevmem bu tür.
  • Hasan Karacadağ ile Dabbe filmini beraber kurguladık kendisini çok yakınen tanırım. Hatta o zamanlar filmin senaryosundaki bazı yerleri cinlerin söylediğini söylerdi bana. Tabi bu 5-6 yıl önce şimdi kendisi cinlerle daha içli dışlı olmuştur. Cinler kendi görüntülerini vermişmidir bilemem ama Galiba Hasan Abi biraz öteki aleme karışmış olabilir iyice. Çok severdim kendisini..
  •  'Cin' İşkencesi !
  • Yav hee hee filmde cinler mi oynuyomuş. Hep idddialı olurlar zaten gördük semumu dabbeyi paint terk efektler

• Yil 2012 olmus hala cin diyemler var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet "eti cin" resimleri bekliyoruz.
  • Bu tarzı filmi sevenler karadedeler olayı filmini kesinlikle izlesin gerçektende öte
  • ne diye Paranormal Activity filmini karşılaştırıyor boş girişimler bunlar kaliteli bir yapım varsa ortada başka filmlerle kıyaslama ihtiyacını duymassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

'Cin' İşkencesi !

• quote:

Orijinalden alıntı: Radiak2

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.