Şimdi Ara

Çin işi telefon Karasız kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Şu çin üretimi ne idüğü belirsiz telefonlardan almak istiyorum hani şu televizyonu olan ekranı dokunmatik çift hatlı vs. yanlız bunların çok çeşiti var bildiğim kadarıyla hangisini tavsiye edersiniz ? İstediğim en başta kesinlikle kasa kalitesi arkadaşlar elime aldığımda gıcır gucur eden bir şey istemiyorum bunların metal olanları varmı ? daha sonra kamera ve birazda multimedya gelebilir gerisi benim için önemli değil küçük bir şeyde istemiyorum N70 ebatlarında olabilir yardımcı olursanız çok sevineceğim .

Teşekkür ediyorum .

Kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça,her birimiz birer simurg olmayı göze almadıkça,bataklığımızda,tüneklerimizde ve kafeslerimizde yaşamaktan kurtulamayacağız..

Rize
  • http://urun.gittigidiyor.com/ANYCOOL-T808-CIFT-SIM-KARTLI-TV-SIFIR_W0QQidZZ9189809 sanırım bunlardan bahsediosun seni 1-1.30 sene götürrür ondan sora ne çalısır ne satılır benm görüşüm tabi bu kullanmadım bende ama arkadasımda var gayet memnun bataryası iyi gidio
  • Ben sahibinden.com da bir tane bulmuştım tesadüfen 2.8" ekranı vardı televizyonu vs vardı kamerasıda fena değildi 2 mp. idi böyle birşey işimi görebilir o telefonun marka ve modelini hatırlamıyorum işin kötüsü sahibinden.com dada bulamıyorum.Ekranının büyüklüğü cezbetmişti beni N95 8 gb ekranı ile birebir idi sanıyorum .

Verdiğin linkteki telefonda güzel inceliyim bakalım tipide güzel .

Teşekkür ediyorum .
    Kendi küllerimiz üzerinden yeniden doğabilmek için kendimizi yakmadıkça,her birimiz birer simurg olmayı göze almadıkça,bataklığımızda,tüneklerimizde ve kafeslerimizde yaşamaktan kurtulamayacağız..

Rize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş adamı için telefon önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.