Şimdi Ara

Çin'deki trafik kazası ve yardım severlik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konusu açıldı mı bilmiyorum, varsa bulamadım. Buyrun kaza.

Biri kamera şakası falan olduğunu söylesin lütfen.

• Şaka sanırım olur da bu kadar olmaz. Önünde yatan kadını ezmek nedir ya? Bunlar ehliyeti nasıl alıyorlar.
  • Hâlâ dünyada yaşamın devam etmesine şaşırıyorum. Çok üzücü. İnsanlar bu kadarmı duyarsız. Neyseki güzel ülkem biraz daga iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara burda da olmuştu.Sanırım motorcu idi.Tünelde yere düşmüş ve kimse de fark etmemiş.Arkasından gelen araba üstünden geçmiş.
  • Bu gerçekse Allah taş etsin bu kazaya kayıtsız kalanları.
  • 1 milyar 300 bin insan olunca kim gitse o fayda gözüyle bakıyolar demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzakdoğu'da siz araba ile giderken gelip arabanın üzerine atlayan çok insan oluyor. Dolandırıcılar. Bu insanlar yüzünden kim dolandırıcı, kime gerçekten çarptılar insanlar anlayamaz oldular. Bununla da alakası olabilir. Bu dolandırıcılık da siz adama çarpmışsınız gibi yapıp veya hakikaten son anda usturuplu biçimde önünüze atlayıp çarpmanıza sebep olup sizden para koparmak. Hastaneye gitmek ister. Sizin çarptığınızı söylemekle tehdit eder. Yok o olmazsa hakikaten söyler. Suç duyurusu sayılır. Davalık olur mevzu. Sırf bu yüzden binlerce kişi araç kamerası kullanıyor. Hatta youtube'da bu dolandırıcılardan oluşan videolar falan var:
    https://www.youtube.com/watch?v=HFoes7rsZBA

Uzakdoğuluların araba kullanmaktaki kabızlığının kanıtı da, SUV'un yerdeki kadını ezmesi...

Gerçekten çok kötü araba kullanıyorlar. Taksinin de hızı düşük mesela. Frene bassa durur.

Bu videoda dolandırıcı oyun oynayacağı sırada gerçekten çarpmışlar mı, yoksa kadına sıradan vatandaş ve karşıya geçerken bir şey mi olmuş da kalakalmış sonra da çarpmışlar anlamadım. Ama karışık iş yani. Sorumluluğu yüksek olan bir şey yardıma koşmak, anlıyorum da, kadının yanına koşmak zorunda değilsin ki, diğer arabalara koşup trafiği tıkarsın, sonra da ambulans çağırırsın hiç olmazsa. O kadar da insan olmak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10-15 yıla biz de boyleyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.