Şimdi Ara

Çin'de Üniversite (Şanghay, Pekin) ve ev fiyatları hakkında bilgi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene Çin'e üniversite okumaya gideceğim. Buradaki okulumu bazı sebeplerden bıraktım ve bunalmıştım da. Şimdiye kadar hep Çince öğrenme merakım oldu ve fırsatı değerlendirip Pekin ya da Şanghay'a gideceğim. Geçen günlerde Çin Kültür Merkezi'ne gidip çalışan bayandan bilgiler aldım ve bana Şanghay'da bir okul tavsiye etti fakat Pekin olması daha iyi olmaz mı aksan açısından?

Bir de kira ve daire fiyatları ne civardadır bilginiz var mı?

Teşekkürler

• Bir arkadaş vardı çindeki üniversite hayatını anlatıyordu baya sayfalar dolusu yazmıştı.Biraz araştır bulabilirsen faydalı olur
  • o konu uçmuş galiba girilmiyor
  • ne okumayı planlıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPOTEK

ne okumayı planlıyorsunuz ?

Uluslararası ticaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tsinghua Üniversitesi hakkında bilginiz varmı ayrıca bu ünv. müh. dünya sıralaması bayağı iyi bu okulun kabul şartları nelerdir ,bilgniz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tsinghua Üniversitesi hakkında bilginiz varmı ayrıca bu ünv. müh. dünya sıralaması bayağı iyi bu okulun kabul şartları nelerdir ,bilgniz var mı ?

Ne okumak istediğini söylersen yardımcı olayım çince mi ingilizce mi bakıyorsun?
  • shanghai da yaşıyorum sorabilirsin
  • Tsinghua Üniversitesi üniv. uçak müh. havacılık düşünüyorum ing. okumak isterim ama çince de okuyabilirm @sedative
  • quote:

Tsinghua Üniversitesi üniv. uçak müh. havacılık düşünüyorum ing. okumak isterim ama çince de okuyabilirm @sedative

Dostum bahsettiğin üniversitede Uçak Mühendisliği yok gözüküyor sen nereden baktın?
  • ben dünyadaki uçak müh. sıralamalarına baktım orada bu ünv. vardı ilk 10 olması lazım
  • peking veya tsinghua üniv. mühendislik okumak mantıklımıdır ayrıca ve bunların kabul şartları ?
  • quote:

peking veya tsinghua üniv. mühendislik okumak mantıklımıdır ayrıca ve bunların kabul şartları ?

Bu mühendislikleri okuyup tr'de çalışabiliyormusun heralde mühendislik için denklik sınavları vardı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam araştırabildin mi genel olarak çindeki giderler ve kabul şartları neler dir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.