< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cimer şikayet eden kişiyi gizli tutar mı? (4. sayfa)
-
-
Takipsizlik çıkıp çıkmayacağını nihai olarak soruşturmaya bakan cumhuriyet savcısı bilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu ülkede bulunamayacak kişi yoktur.Yeter ki ciddi manada eli ayağı uzunlar tarafından istenilsin.
Büyük oynayan bir mafya böyle şeylerle uğraşmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
uğraşmaz derken?
telegram grubundakiler mafya mıdır onu da bilmiyorum da ben ne derece riskteyim şu an?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
up
Geçmiş Olsun mafyanın seni bulması eğer çete değilde mafya ise 1gün bile sürmez.Dua et çete olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Birader bizim silahlar nereni gerdi de sikayet ettin.
Senin yuzunden islerimiz tepe takla oldu.
Tetikcilere gonderilecek emanetler cevirmede yakalandi.
Simdi tetikciler bunu bize odetirse bizde seni mihlamazmiyiz.
İstedigin bumuydu.
Simdiden kefenini ve gozden cikardigin topugu isaretle.
Tetikcileren gekecek tepkinjn siddetine gore hakkinda makul cezayi kesecez.
Korkma hic acimayacak.vurmdan once morfin basiyoz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 1 Ağustos 2024; 22:34:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Hesap çalınma ihtimaline karşın mutlaka üyelik doğrulaması talep edin.
örnek:başka bir forum veya alış veriş sitesinden mesajlaşmak isteyin. -
çeteyse?
çeteyse sizi bulamaz sadece ahkam felan keser öyle tipler,amaçları burdakinlerin arkasında biz varız demektir ama en ufak sorunda ilk onlar kaçar
Silah satanlar seni bulur merak etme. Bu işlerde sıradan vatandaş ahmet mehmet satmıyor. Sıradan biri 2 günde paket olur. Bunlara birşey olmaz.
_____________________________ -
telegram grubunu görmedim ama muhtemelen mafyadır,pılını pırtını topla "kimseye bahsetmeden memleketin olmayan bir yere" yerleş
grup şu an kapanmış zaten daha siber suçlara giremeden muhtemelen dosyayı kapatırlar diye düşünüyorum
6 ay felanda dijital olarak kimliğini kullanma,hastaneye gitme,kimseye bulaşma,önemli bir şey satın alma(araba gibi),eski google hesaplarını felan kullanma yada hiç bir yere gitme kumarını oyna
Godfather 2 izledinmi orda Don vitonun geçmişinde sicilya mafyası mafyadır,bir tane zorba adam vardı o ise çetedir öyle düşün
dalga mı geçiyorsun
Ciddiyim bu arada eğerki satılan silahlar sıkıntı ise(m4 gibi) bu adamlar senin peşini bırakmazlar
tabancaydı
o zaman pek takma kafaya,bu adamalra tabanca satıyor diye bir şey yapmazlar en fazla 1-2 ay hapis yatarlar ve seni umursamazlar ama güzel bir hatıra olmuş senin icin
-
Tutmuyorlar başıma geldi.
Daha sonra öğrendim mesela bakanlık bir kuruma iletiyor hastane , belediye veya şirket'e o şirket veya kurumda CİMER 'e bakan bir memur veya personel oluyor.
Onun ağzı ne kadar sıkıysa o kadar adamların bir tehdit etmediği kaldı beni
İşin kötü tarafı şirket bana yazı gönderdi ADRES falan hepsini vermişler adamlara adamlar bana yazı gönderiyor düşün.
DOĞRUSUNU YAPMISSIN NE PANIKLIYORSUN.
Zaten senin ANAN , BABAN daha once dogrusunu yapmadigi için silah uyuşturucu bu kadar yaygınlaştı AFERİN BOSVER.
Sorun olursa gider savciliga anlatirsin olur biter.
IYILER KOTULER kadar CESUR OLMADIKCA KARANLIKLAR CIKMAZ AYDINLIGA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeri7 -- 1 Ağustos 2024; 23:46:44 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı