Şimdi Ara

Cimer şikayet eden kişiyi gizli tutar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
10.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maliyeye birini şikayet ettim adam para verip öğrenmiş :) ülke gevşek don lastiği gibi tutanın elinde kalıyor, senin kimliğini öğrenmeleri keyiflerine kalmış

• comspec C kullanıcısına yanıt
    arkadaşına zarar verdiler mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    öğrenip ne yaptı

• Bundan birkaç sene önce bir PTT memurunu şikayet etmiştim.

Normalde böyle şeyler pek yapmam ama PTT'nin kendisi de şikayete rağmen durumla ilgilenmeyince bir ümit CİMER'e şikayet ettim. Yazdığım dilekçede memurun yalan söylediğini falan belirtmiştim.

Bir süre sonra PTT'den aradılar, şikayet ettiğim kişinin amiri olduğunu söyledi, işte yok efendim yalan söylemez de bilmemne yapmaz da, binbir türlü açıklama, özür, telafi edeceğiz, takip ediyoruz, şudur budur. Tek etkisi, gidip PTT ofisinin birinde saçma sapan adamlarla ağız dalaşına girmek yerine, "adam gibi" muamele-konuşma ile meseleyi nasıl çözüme kavuşturabiliriz oldu...

Bu noktada kilit durum, beni "aradılar" kısmı tabi  

Şimdilerde formda seçenek var mı bilemiyorum, bakmak lazım.

Bunun haricinde, bazı "kilit" noktalardaki adamlar bazı verilere ulaşabiliyor. Yani CİMER sistemi vermese bile, adam dosya no. bir şey görüyor, açıp bakıyor sağdan soldan. Bir defa bir sigortacı mı, avukat ne aramıştı öyle, dedim bu bilgiye sen nasıl ulaşıyorsun, seninle paylaşılmadı... Efendim ben bilmemne görevlisiyim bunları görebiliyoruz. E peki dedim etik mi buna bakman? Değil.. Kapat o zaman dedim suratına kapattım  Sonra keşke şikayet etseydim, yasal değilmiş zaten yaptığı...

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    biraz daha farklı bir durum gibi geldi.

benim durumda verirler mi bilgiyi sence?

• kamu davası açılacak senlik durum yok.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt
    adımın karşı tarafın uyapında veya dosyaların birinde karşı tarafın görme ihtimali ne?

• Okul müdürü tanıdığım var, kendisini şikayet edenlere ulaşabiliyor.  

• YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt

onu bilmiyorum yalnız devlet davayı açıyorum sen direkt zarar gören taraf değilsin bireysel değil

bişey yapmamışlar. ama karşındaki kişinin profiline bağlı. mafyaya denk gelirsen sıkıntı. inşallah bişe olmaz.

• ben hayatımda bu kadar saçma salak bir sistem görmedim. kişisel bilgi gizliliği sıfırın altında. sadece bu değil, birini mahkemeye verseniz şikayetçi olsanız, adını soyadını geçtim adresinizi bile karşı taraf görüyor, adres görebilmesi ne demek ya.

cimerde isim veya adres görüyor mu bilmiyorum.

böyle solah satanlar genelde mafya mı oluyor?

• Adamın varsa herşeyi öğrenirsin

belli olmaz. yaş kaç senin kardeş?

• Kamu davasında ihbar eden kişinin eğer ki müşteki sıfatıyla davaya dahil değilse,olaydan etkilenmediyse bilgileri savcılık ve gerektiğinde mahkemede yer alır.Savcılıkta tanıdığı varsa

Aynı zamanda yaptığın cimer şikayeti hangi birimlere aktarıldıysa o birimler senin bilgilerini görür.Savcılık bu işin en son aktarıldığı oradan da ya iddianame düzenlenip mahkemeye dosyanın gönderildiği ya da takipsizlik verildiği yerdir.

Kısacası adamı olan birisinin görememe veya istediğinde seni bulamama gibi bir ihtimal yoktur.Neden ve neye istinaden kamu davasının açıldığını cimer şikayeti olduğunu ve kimin şikayet ettiğini bulmak istemesi yeterli.Bu söylediklerim İsrail ülkesi için geçerlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim başıma benzer bir durum geldi burada şikayet edilen kişi bendim ve evime gelen mahkeme tebligatında şikayet eden kişinin kimlik bilgileri ve ev adresi yer alıyordu şaşırdım yanlışlık mı oldu acaba diye polis arkadaşa sordum onunda başına benzer bir olay gelmiş bu şekilde evet dedi maalesef kişisel bilgiler gizli değil afişe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    19

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Benim olayda telegram kanalı kapanmış yani takipsizlik mi çıkacak muhtemelen savcılığa yeni gittiğine göre henüz araştırmadılar zaten

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    cimerden mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.