Şimdi Ara

Cimbom Mamadou Sakhonun Peşinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'da transferin rotası Fransa

Yeni sezon için yabancı oyuncu arayışlarına başlayan Galatasaray, Fransa'da oyuncu takip ediyor. Sarı-kırmızılılar PSG'li Mamadou Sakho, Sochaux'lu Rabiu Afolabi ve Valenciennes'de forma giyen Carlos Sanchez ile ilgileniyor.
    Turkcell Süper Lig ve Avrupa kupalarında istediği sonuçları alamayan Galatasaray'da önümüzdeki sezonun transfer çalışmaları şimdiden başladı. Arjantin ve Fransa'da futbolcu izleyen teknik direktör Bülent Korkmaz'ın ekibi, yönetime özellikle savunma bölgesi için uygun gördükleri futbolcuların isimlerini verdi.
    Sarı-kırmızılılarda Meira'nın ayrılmasıyla birlikte kadrodaki yabancı sayısı 6'ya indi. Teknik direktör Bülent Korkmaz ile anlaşmazlık yaşayan ve izinsiz olarak ülkesine giden Lincoln'ün yanı sıra, Nonda, Linderoth ve De Sanctis'in durumları da henüz netlik kazanmış değil. Galatasaray'da yeri garanti olan yabancılar ise Harry Kewell ve Milan Baros.
    Avrupa kulüplerinin listesinde yer alan Arda, Servet, Mehmet Topal ve Barış gibi oyuncuların ayrılma ihtimalini de göz önünde bulunduran sarı-kırmızılı yönetimin, ilgilendiği isimlerin başında Paris Saint Germain'de forma giyen 19 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Sakho yer alıyor.
    Fransa futbolunun gelecekteki yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Sakho'nun transferindeki en büyük engel ise ödenecek bonservis ücreti. Başkent ekibinin geçtiğimiz aylarda sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatan Sakho için 3 milyon EURO'dan az bir teklifi kabul etmemesi bekleniyor.
    Galatasaray'ın gündemindeki bir diğer isim de, Mevlüt Erdinç'in Sochaux'dan takım arkadaşı Rabiu Afolabi. Sezon sonunda bitecek kontratı 29 yaşındaki Nijeryalı stoperi Galatasaray için cazip kılan nedenlerin başında geliyor.
    Sarı-kırmızılar ayrıca, Valenciennes'in Kolombiyalı defansif orta saha oyuncusu Carlos Sanchez ile de ilgileniyor.
    Kaynak: NTVSPOR

Sakho 19 Yaşında (1990 doğumlu) ve geleceğin en büyük stoperlerinden biri olursa harika olacak.Ama Yunusada baksınlar psg e kadar gitmişken

• Yunusla ikisini alsın gelsinler işte. Oyalanmasınlar başka yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinyurdaer

Yunusla ikisini alsın gelsinler işte. Oyalanmasınlar başka yerde.

Evet katılıyorum.Devamız Psg de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

quote:

Aynen. Sakho gelirken Yunus'uda kapsınlar.
    Kardeş, kardeş oynarlar.
  • quote:

Tutup Kejman'ı da getiriyorlarmış

Ne gülerim hea
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gny*

quote:

Orjinalden alıntı: Chevher

quote:

Aynen. Sakho gelirken Yunus'uda kapsınlar.
    Kardeş, kardeş oynarlar.

İkiside senagal asıllı Fransa Vatandaşı bunlar bir işaret

• Tanımıyorum.Tanımadığım bir oyuncuyu da istemiyorum.Manajerler bize iyi yutturuyorlar geleceğin oyuncusu diye.Bizim ülkemizde oyuncu izleme olmadığı için en iyi oynadığı 2 kaseti izliyorlar alıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Tanımıyorum.Tanımadığım bir oyuncuyu da istemiyorum.Manajerler bize iyi yutturuyorlar geleceğin oyuncusu diye.Bizim ülkemizde oyuncu izleme olmadığı için en iyi oynadığı 2 kaseti izliyorlar alıyorlar.

Tanımıyo olabilirsin ama Sakho gelecegin en büyük defans oyuncuları arasında en ön sırada gösteriliyor.. Potansiyeli cok yüksek bi oyuncu..
    Olur da gelirse eğer elimizden ribery gibi kacırmazsak bikac yıl icinde barca real peşine düşer..

Ama GS'ye gelecegini sanmıyorum.. Bizim yönetim ne zaman 20 yasında yabancı transferi yapmıs

• quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Tutup Kejman'ı da getiriyorlarmış

Ne gülerim hea

Sade sen değil herkes güler.

Bide gelip gol kralı oluyormuş. O zaman Kezmanda herkese güler.

• quote:

Ama GS'ye gelecegini sanmıyorum.. Bizim yönetim ne zaman 20 yasında yabancı transferi yapmıs

Yapmasına yaptık da bir kaçı bilinmeyen sebeplerden öldü. Geri kalanlar yurdun ücra köşelerinde kimbilir napıyolar.

Not: Bilen bilir 6 tane ganalı getirtmiştik vaktiyle.
  • Sakho'yu fm oynayanlar iyi bilir.2-3 sezon sonra frans milli takımının değişilmezi ve büyük kulüplerin peşinde koştugu yıldız oluyor.
    Haber yalan değilse ne mutlu bize.Umarız alırlar..
  • Bu adamı alabileceğimizi hiç sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Tanımıyorum.Tanımadığım bir oyuncuyu da istemiyorum.Manajerler bize iyi yutturuyorlar geleceğin oyuncusu diye.Bizim ülkemizde oyuncu izleme olmadığı için en iyi oynadığı 2 kaseti izliyorlar alıyorlar.

Tanımıyo olabilirsin ama Sakho gelecegin en büyük defans oyuncuları arasında en ön sırada gösteriliyor.. Potansiyeli cok yüksek bi oyuncu..
    Olur da gelirse eğer elimizden ribery gibi kacırmazsak bikac yıl icinde barca real peşine düşer..

Bratu-Petre-Victoria-Carrusca.... 1 tane Romen daha olcaktı aklıma gelmiyor

Olmazmı hocam ne gençler geldi bize.

• neyseki nondayı gönderiyoruz sene sonunda yoksa bunların 2si aynı takımda düşünmek bile istemiyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Bratu-Petre-Victoria-Carrusca.... 1 tane Romen daha olcaktı aklıma gelmiyor

Olmazmı hocam ne gençler geldi bize.

Tamas.

• quote:

Orjinalden alıntı: Zommby

quote:

Yapmasına yaptık da bir kaçı bilinmeyen sebeplerden öldü. Geri kalanlar yurdun ücra köşelerinde kimbilir napıyolar.

biri appiah değil miydi onların :)
  • appiah dı kovuldular sonunda hepsi :) Kingston vardı kaleci onu TC vatandaşı yapmıştık adamı askerlik şubesinden çağırmışlar sonunda kaçtı yurtdışına
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

• adı FARUK GÜRSOY du :)

FARUK Süren ile Ergun GÜRSOY un ortak ürünüydü :)

• işte olay bu, o beğğenmeyerek kovcukları appiah'ı fener juventustan kaç milyona aldı.

yetenek keşfetme/anlama özürlü bizim yöneticiler.

quote:

Galatasaray'dan, "Geleceği yok, tekniği kısıtlı" raporuyla gönderilen Appiah, Juventus'ta oynarken, Türk gazetecilere, "Şanslıymışım. Şimdi Kingston gibi takım arıyordum" demişti

Diğerleri de bunlarmış :)

Stephen Appiah, Richard Kingston, Ernest Adjei, Isaac Addo, Yakubu Amadou, Yaw Rush, Iddi Salifu ve Ammenu Musa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

Yanlış hatırlamışım yaw. 10 taneymişler gelirken.

quote:

G.Saray hikayesi...
    G.Saray'da o dönem üretilen projenin sahibi, sarı-kırmızılı takımın başında bulunan Fatih Terim'di. Hoca şöyle düşünmüştü: "Gana'da çok yetenekli futbolcular yetişiyor. Oradan seçeceğimiz 1980'li ve daha küçük futbolculardan 8-10 tanesini alıp altyapımızda eğitelim. Birini kazansak bile kârdır..."

Ahmet Keskinkılıç, G.Saray'ın altyapısında çok önemli hizmetler veren görünmez kahramanlardan birisiydi; hemen Gana'ya uçtu, aradı-taradı. Çok yetenekli gördüğü 10 Ganalı genç çocuğu İstanbul'a getirdi. Bunlardan 4'ü hemen elendi, kalan 6'sı da Florya Metin Oktay Tesisleri'ne yerleştirildi. İşte Appiah da bu 6 futbolcu arasındaydı. Ahmet hoca o günden bu yana, yaşananları bir bir hatırlıyordu. Boğazından tehlikeli bir ameliyat geçiren Ahmet Keskinkılıç, zor duyulan sesiyle şunları anlattı: "Elimizde kalan 6 Ganalı'dan biri bunalıma girdi, gönderildi... İkisinin de izinli gittikleri ülkelerinden ölüm haberlerini aldık... 3 Ganalı kalmıştı, Appiah diğer ikisinden 1-2 yaş büyüktü. O günkü kurallara göre altyapıda sadece iki yabancı oynatabilme hakkımız olduğundan, en yaşlıları olan Appiah'ı göndermek zorunda kaldık..."

'Harika çocuklardı'
    Ahmet hoca, Müfit hoca ve Fatih Terim hoca... Hepsi de Appiah'ı hatırlıyorlardı. Adale yapılarına bakıldığında en çok ve çabuk gelişebilecek olan o görülmekteydi. Bu gün bile "Anlatabilir misiniz?" dediğinizde onun özelliklerini anlatabiliyorlardı: Topla oynama yeteneği üst seviyedeydi. Futbola olan tutkusu olağanüstü idi. Dayanıklılığı ve temposunu arttırabilme özellikleri de harikaydı...

Ahmet hoca devam ediyordu: "Bizde kalan Salifu'ya Appiah 'sinek' derdi... Salifu'dan daha sonra dinlediğimize göre Appiah arkadaşlarına hep şöyle dermiş: "Hissediyorum, benim ekmeğim İtalya'da. Orada büyük lokma yutacağım."

Menajeri, G.Saray'dan ayrılmasından sonra bir süre ülkesinde dolaşan Appiah'ı alıp İtalya'ya götürerek Udinese forması giydirdiğinde henüz 17 yaşındaydı. Ganalı çocuk Udinese formasıyla 2.5 sezonda ligde 36 maç oynamış 7 gol atmış, ardından Parma'da 2 sezonda ligde 28 maçta 8 gol kaydetmişti. 2002-2003 sezonunu da Brescia'da geçirecek, 31 maçta 7 nefis golle büyüklerin gözlerini açacaktı. Ve İtalya devi Juventus ona kapısını açmıştı. Appiah 23 yaşında Juventus forması giydiğinde bütün adaleleri çok gelişmişti. Juventus'ta 30 maçta tek golü vardı ama o gol, İtalya'nın en büyük spor gazetesi Coriera Della Sport'ta "Negro gol" (siyah gol) başlığı ile yer alacaktı.

Emre de ona bayılmış
    Zorlu bir uğraş sonrası transferi bitiren F.Bahçe yönetiminden Mahmut Uslu, Juventus Teknik Direktörü Capello'ya merak edip sordurmuştu. O da "Çok temiz, futbolun kölesi bir profesyonel... Hiçbir yanlışını görmedim" diye başlayıp anlatmıştı: "Appiah bizim lig için iyi, Türkiye için çok çok iyi bir futbolcu. Düzenli oynarsa inanılmaz bir istikrar kazanır. Teknik özellikleri çok iyidir. Onu almakla gerçekten iyi iş yaptınız. Biz Vieira gibi süper bir yıldızı almasak Appiah'ı size bırakmazdık..."

Eee... Bu konuda elbette bizim İtalya'dan geçen yıldızımız Emre Belözoğlu'nun da söyleyeceği olacaktı. Emre onu şöyle anlatacaktı: "O Juventus, ben Inter'de oynadığımdan birbirimizi çok seyrettik. Çift ciğerli, teknik bir delikanlı. Ne yüklersen yükle, taşısın. Top atarken mükemmel. Rakip savunmanın arkasına atılan toplan izlerken de, sanki elinde zıpkınla aslan avına çıkan bir Afrikalı... F.Bahçe onu aldığı için asla pişman olmaz." Sanırız F.Bahçe pişman olmayacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.