Şimdi Ara

Çıldırtacak ya bu kız beni

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuraya yaşadıklarımı yazayımda rahatliyim gerçekten beynimi dolduruyo bu kezban sürüsü.
    hepsinin görüntüsü birbirinden farklı ama içlerinde bi koyun var ve yönetilmeyi bekliyolar.
    Arkadaş siz şunları okuyunda aldanmayın hiçbir zaman bu sürüden birine.
    Ben bu kıza, sevgilim olacak belaya bin tane şans verdim daha 1 ay 1.5 ay önce ayrıldım sonra 1hafta önce yine bi şans verdim son şansın dedim. Bu şansı yalvardı yakardı aldı sözler verdi, ya be allahsız bana mesela şöyle bi söz verdi twitterımda ki fazlalıkları saniyesinde düzelticem dedi (beni kıskandırmak için falan filan abuk subuk tipleri takip ediyodu) her neyse peşimden koştu falan kız. "tamam olur kendine çeki düzen ver tekrar düşünücem" dedim. Her neyse tamam iyi gidiyo düzeliyo falan bu twitter olayında yarısını halletmiş yarısını bırakmış bi kaç gün bekledim baktım ses seda yok. Dedim "ne oldu bizim sözlerimiz?" tamam düzelticem falan filan ama biyandanda düzeltmemenin yollarını arıyo boşver onları falan diyo. Bende dedim bi insan moron olsa bunu anlaması lazım ben rahatsız oluyorum kaldır onları. Her neyse, tamam düzelticem senden değerli bişey mi var benim için dedi. Ulan bu konuşma bizim aramızda sanki hiç geçmemiş sen hala (5dk önce baktım) git 3-4 kişi daha takip et. Kan beynime sıçradı artık üzülüyorum ama kendi beyinsizliğime üzülüyorum ya ben biliyorum bu kız değişmez ilgisizliği somurtkanlığı ben düzelince başlıcak. İşte beyinsiz kafam yine bi şans verdi yine yanıldı. Ayrılmadım ama kalbimde zerre yeri yok bu kızın bastım küfürü "değersiz koyun sürüsünün bi parçasına".

Allah aşkına siz olsanız ne yapardınız?

• Hiç takma, soğuk konuş, ilgilenme. Devam ederse cevap vermemeye başla. Bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Hiç takma, soğuk konuş, ilgilenme. Devam ederse cevap vermemeye başla. Bu kadar

ya zaten öyle yapıyorum. oda bana bal gibi davranıyo iltifatlar havada uçuşuyo.
    Benim anlamadığım nokta madem peşimden gerçek anlamda koşucak kadar beni seviyosun ulan salak ne diye takip ediyosun? sinirden elim ayağım titriyo artık
  • O şansı hiç bir zaman vermemek lazım hocam gerçekten vermemek lazım. Benzer bişey bende yaşadım önce hak etmediğim laflar yedim soğudum kızdan sonra geldi yalvar yakar özür dilemeler seviyorum demeler falan filan önce takmadım ama sonradan inandım tamam peki o zaman gel bi daha deniyelim dediğimde ne cevap aldım biliyor musun? Hayır. Kendime çok kızıyorum o gün bi daha deniyelim dediğim için. Hani nefret ediyorum şuan ondan. Ne yap biliyor musun konuşma hiç bi açıklama da yapma. Bi açıklama yapılmayı bile hak etmiyorlar.
  • Özet: Twitter kullanmayın gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz

O şansı hiç bir zaman vermemek lazım hocam gerçekten vermemek lazım. Benzer bişey bende yaşadım önce hak etmediğim laflar yedim soğudum kızdan sonra geldi yalvar yakar özür dilemeler seviyorum demeler falan filan önce takmadım ama sonradan inandım tamam peki o zaman gel bi daha deniyelim dediğimde ne cevap aldım biliyor musun? Hayır. Kendime çok kızıyorum o gün bi daha deniyelim dediğim için. Hani nefret ediyorum şuan ondan. Ne yap biliyor musun konuşma hiç bi açıklama da yapma. Bi açıklama yapılmayı bile hak etmiyorlar.

Oha! Kaptan senin durumda yani karşındaki ağır dengesizmiş belli ki üzülmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

quote:

Orijinalden alıntı: SodaVarsaİçeriz

O şansı hiç bir zaman vermemek lazım hocam gerçekten vermemek lazım. Benzer bişey bende yaşadım önce hak etmediğim laflar yedim soğudum kızdan sonra geldi yalvar yakar özür dilemeler seviyorum demeler falan filan önce takmadım ama sonradan inandım tamam peki o zaman gel bi daha deniyelim dediğimde ne cevap aldım biliyor musun? Hayır. Kendime çok kızıyorum o gün bi daha deniyelim dediğim için. Hani nefret ediyorum şuan ondan. Ne yap biliyor musun konuşma hiç bi açıklama da yapma. Bi açıklama yapılmayı bile hak etmiyorlar.

Oha! Kaptan senin durumda yani karşındaki ağır dengesizmiş belli ki üzülmeye değmez

Dalga geçilmek kötü bir şey hocam çok üzüldüm zamanında ama şuan üzüldüğüm tek konu bir senemin çöpe gitmiş olması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam boşuna zaman harcamayın şöyle kızlarla.Bu kızla devam etsen bile hareketleri mutlu etmeyecektir seni.
  • kızları anlamak gerçekten zor. kendiniz yapsanız aynısını kıyametler kopar ama kız yapınca bi başka.

dostum sana tavsiyem yüklen kızları takibe,bak bakalım ne diyor. ona göre davran sende.
  • Ergenlerle takılmayı bırakın artık
  • Yahu birak boyle zavalli daha beyni calismayan insanlari. Bunlarla ugrasacagima kendi kendimi tatmin ederim daha iyi. Zaten boyle bir karakterin neyine baglandiniz da buraya konu aciyorsunuz. Hata sizde...
  • işte gözüne bakınca o olay öyle olmuyor :)
    keşke bağlanmasaydım diyorum hemde hergün
  • O tilki olmuş sende kürkçü dükkanı hocam
  • Öncelikle bol sabırlar diliyorum. Garipsemedim bu davranışları çünkü alıştık. Rahat ol, kasma kendini üstüne de düşme. Hayatını yaşa; ne yaparsam yapayım o benden vazgeçemiyor düşüncesinin ürünü bunlar. Oyunu kuralına göre oyna. Yoksa kendine yazık edersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ediyorum hepsi aynı ya al ötekini diğerine vur hepsi birbirine benziyor
  • Ya bırakın bunları gençler , geçen bir sevgilim vardı kızın ne twiterrına baktım nede facebookuna bana ne nikahımamı alıyorum , bakarım dalgama istediğini eklesin takip etsin , baskı yaparsam ordaki adam daha değerli olucak gözünde bide zaten herkese arkadaş diyor bunlar baş edilmiyorki....
  • Fakdet1 kullanıcısına yanıt
    nedir bu yobazlık ! ?
    sanki olay çok büyükmüş gibi, bu kadar da olmayın. Gidip erkekle sarmaş dolaş dolaşıyor sanıcak ilk satırı okuyan da.

2-3 erkekle twitterde konuşuyor diye, isterse çekip vur bu bizim töremiz dersin az ceza alırsın.
  • okurken kahkaha attım. yani nebiliyim komik geldi allah kolaylık versin.
  • Iyyy ne kıl bi kız lan o

Ya bana karışma demesi lazım. Ya da tamam silicem diyosa silmesi, böyle saçma sapan hareket etmemesi lazım. Bu ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakdet1

Şuraya yaşadıklarımı yazayımda rahatliyim gerçekten beynimi dolduruyo bu kezban sürüsü.
    hepsinin görüntüsü birbirinden farklı ama içlerinde bi koyun var ve yönetilmeyi bekliyolar.
    Arkadaş siz şunları okuyunda aldanmayın hiçbir zaman bu sürüden birine.
    Ben bu kıza, sevgilim olacak belaya bin tane şans verdim daha 1 ay 1.5 ay önce ayrıldım sonra 1hafta önce yine bi şans verdim son şansın dedim. Bu şansı yalvardı yakardı aldı sözler verdi, ya be allahsız bana mesela şöyle bi söz verdi twitterımda ki fazlalıkları saniyesinde düzelticem dedi (beni kıskandırmak için falan filan abuk subuk tipleri takip ediyodu) her neyse peşimden koştu falan kız. "tamam olur kendine çeki düzen ver tekrar düşünücem" dedim. Her neyse tamam iyi gidiyo düzeliyo falan bu twitter olayında yarısını halletmiş yarısını bırakmış bi kaç gün bekledim baktım ses seda yok. Dedim "ne oldu bizim sözlerimiz?" tamam düzelticem falan filan ama biyandanda düzeltmemenin yollarını arıyo boşver onları falan diyo. Bende dedim bi insan moron olsa bunu anlaması lazım ben rahatsız oluyorum kaldır onları. Her neyse, tamam düzelticem senden değerli bişey mi var benim için dedi. Ulan bu konuşma bizim aramızda sanki hiç geçmemiş sen hala (5dk önce baktım) git 3-4 kişi daha takip et. Kan beynime sıçradı artık üzülüyorum ama kendi beyinsizliğime üzülüyorum ya ben biliyorum bu kız değişmez ilgisizliği somurtkanlığı ben düzelince başlıcak. İşte beyinsiz kafam yine bi şans verdi yine yanıldı. Ayrılmadım ama kalbimde zerre yeri yok bu kızın bastım küfürü "değersiz koyun sürüsünün bi parçasına".

Allah aşkına siz olsanız ne yapardınız?

sen de amma kıskançmışsın bu kadar da kıskançlık kızı bunaltır tabiki de fakat böyle bir sorun yaşamak istemiyorsan başından söylüceksin "ben çok kıskancımdır en ufak hareketini bile kafaya takarım" de ki kız da ona göre senle çıksın yada çıkmasın fakat kızımız da aşırı derecede kararsız hani bir yandan senle çıkmak için herşeyi yapıyor demek ki senden hoşlanıyor ama bir yandan da seni dinlemiyor takmıyor kendi bildiğini yapıyor burda sen de kız da kesin konuşsaydınız hiç böyle bir sorun çıkmazdı ne diyim geçmiş olsun kardeşim bu da sana ders olsun sonraki ilişkilerinde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.