Şimdi Ara

çıldırmanın eşiğindeyim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hikayeyi okuduğunuzda hak vereceksiniz!!!

Bütün talihsizliklerin başlangıcı geveyle çalışan telefonumu kendini telefoncu sanan birine emanet etmem ile başladı.Telefonu almaya gittiğimde o talihsiz rakamlarla karşılaştım 04.11.08.Bu rakamlarla karşılaşmam 4 ay önce oldu.4 ay gevey bekledikten sonra bugün at&t bazı telefonlardaki sim kiltlerini kaldırmaya başladı ve ben bu haberi alır almaz skype ile at&t yi aradım ve konuşmaya başladım işte tam imei söyleyeceğim bilgisayarıma bağlı olan(ifunbox ile program kuruyorum bu arada)iphone u elime almam ile ekranda siyah ve beyaz renklerde değişik çizgilerden sonra telefon kapandı ve daha açılmadı 2 saat oldu telefonu açıp bataryayı çıkarttım gene yaramadı daha ne yapabilirim elim yatkındır söküp takma işlerinde yardım edebilecek varsa bekliyorum ben neye üzülüyüm bilemedim telefona mı bunca zamandır bunu beklememe mi tam telefonu hallettim deyip sevinirken telefonu toptan kaybettiğime mi bilmiyorum.

• Cihazi bilgisayara takip dfu moda almayi denedinizmi acaba?
  • bilgisayara bağladığımda bilgisayardan ses geliyor usb den herhangi bir cihazın bağlandığını gösteren fakat sonra usb aygıtı tanınamadı diyor dfu moda alamadım telefonu anakartı yanmış gibi geliyor sanki bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas22

bilgisayara bağladığımda bilgisayardan ses geliyor usb den herhangi bir cihazın bağlandığını gösteren fakat sonra usb aygıtı tanınamadı diyor dfu moda alamadım telefonu anakartı yanmış gibi geliyor sanki bana.

Ama yinede araştırmakta fayda var
  • şimdi içini açınca farkettim bataryanın anakarta bağandığı noktadaki sokette sanki temessızlık varmış gibi geldi çünkü biraz yukarda duruyor yarın telefoncunun yolunu tutup göreceğiz bakalım
  • Komple itunes'u kaldırıp en yeni sürümü tekrar yükleyin. Sonrada daha önce bağladığınız usb portundan farklı bir porta takarak deneyin. Durduk yerde anakartın yanması pek olası değil. Yani usb de temassızlık falan olsa hadi bir daha. Hatta farklı bir bilgisayarda itunes kurup deneme şansınız varsa ilk onu yapın. Çünkü bazen benim bilgisayarda sapıtıyor ipod'u falan takınca tanımıyor. Telefondan ziyade bilgisayarın dosya sisteminde bir sıkıntı oluşmuş olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Komple itunes'u kaldırıp en yeni sürümü tekrar yükleyin. Sonrada daha önce bağladığınız usb portundan farklı bir porta takarak deneyin. Durduk yerde anakartın yanması pek olası değil. Yani usb de temassızlık falan olsa hadi bir daha. Hatta farklı bir bilgisayarda itunes kurup deneme şansınız varsa ilk onu yapın. Çünkü bazen benim bilgisayarda sapıtıyor ipod'u falan takınca tanımıyor. Telefondan ziyade bilgisayarın dosya sisteminde bir sıkıntı oluşmuş olabilir.

sorun telefonda telefona elma bile gelmiyor anakarttaki batarya soketinde çok büyük bi temassızlık var şimdi gördüm kopmak üzere nerdeyse anlamadım nasıl oldu ondandır inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas22

quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Komple itunes'u kaldırıp en yeni sürümü tekrar yükleyin. Sonrada daha önce bağladığınız usb portundan farklı bir porta takarak deneyin. Durduk yerde anakartın yanması pek olası değil. Yani usb de temassızlık falan olsa hadi bir daha. Hatta farklı bir bilgisayarda itunes kurup deneme şansınız varsa ilk onu yapın. Çünkü bazen benim bilgisayarda sapıtıyor ipod'u falan takınca tanımıyor. Telefondan ziyade bilgisayarın dosya sisteminde bir sıkıntı oluşmuş olabilir.

sorun telefonda telefona elma bile gelmiyor anakarttaki batarya soketinde çok büyük bi temassızlık var şimdi gördüm kopmak üzere nerdeyse anlamadım nasıl oldu ondandır inşallah

İki mesaj üstte usb'yi takınca ses geliyor fakat bilgisayar tanımıyor dediğiniz için o şekilde geldi aklıma. Kısa zamanda sorunu çözmeniz dileğiyle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.