Şimdi Ara

ÇILDIRACAĞIM ARTIK C: DEFRAG!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • RAKADAŞLAR 3 AY OLDU HARD DİSK ALALI FAKAT C: DE DEFRAGMENT YAPTIM FAKAT BAZI DOSYALAR FRAGMENT FALAN DİYE MESAJ YAZDI NEDEN BÜTÜN DOSYALARI BİRLEŞTİREMEDİ.....
    ??

ESKİ HARDİSKİM DE BİRLEŞTİR UYGULAMASI YAPTIM ZIMBA GİBİ BİRLEŞTİRDİ.... FAKAT C: DE OLMADI YENİDEN KURDUM WİNDOWS YOK

HD TUNE İLE TARADIM NOLMAL ÇIKTI BAD SEKTÖR YOK NEDEN OLMUYOR ... OZELLİKLERDEN HATAYI DUZELDİYE SECİP YAPTIM GENE OLMADI ....

Bİ BİLEN VARSA ÇOK SEVİNECEM NEDEN c: YE TAM OLARAK DEFRAGMEN T YAPAMIYORUM.... ;?

HERKESE SEVGİLER SELAMLAR SAĞLICAKLA KALIN

not cevaplarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtusft -- 18 Ekim 2007; 3:47:38 >
  • bende toshiba m40x-116 laptop var 60 gb harddisk e sahip ve tek parça olarak kullanıyorum sadece c var bende ancak haftada bir defragment yaparım ve aynı şekilde işlem bitiğinde bazı dosyaların taşınamadığına dair bilgi veriyor...ancak bilgisayarım görülür derecede hızlanıyor bende pek problem etmiyorum açıkçası
  • Bazı dosyaların birleştirilememiş olması normaldir herhalde. Ben kendi bilgisayarımda daha hiç %100 birleştirildiğini görmedim. Bunun donanımsal sorun olduğunu zannetmiyorum. Zaten birleştirilemeyenlerin miktarı çok çok az oluyor. Hepsini birleştirsen bile bir haftada yine bozulmalar başlayacak.

Ha, bir de şu var. Tam emin değilim ama o anda sisteminde çalışmakta olan programlara ait dosyalar birleştirilemiyor olabilir. Zaten sistem dosyaları taşınamaz gibi bir ibare var ama bunun yanında arka planda çalışan programlar da var. Taşınamayan dosyalar bunlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 18 Ekim 2007; 15:01:02 >

Sizler gene iyisiniz,
    Bendeki 1 yıllık 80GB SAMSUNG sata diski en son 2 defrag'tan sonra sistem açılmadı.
    İlkinde direk partisyon uçmuştu, tekrar sistem kurdum.
    En son 2 gün önce defrag'tan sonra yine sistem açılmadı,
    " NON SISTEM DISK" diyordu sistem.
    DOS üzerinden ghost yedeğimi geri yükledim.
    HD tune tarattım, bad sector yok benim diskte.
    2. parti yazılımlarla bu defrag işini halletmenin yolu yok mu acaba...
    (artık 3 kişiyiz...)
    Daha Fazla Göster
  • [Levcho] O&O Defrag kullandın mı? Oldukça iyidir.

Orjinalden alıntı: caadas
    [Levcho] O&O Defrag kullandın mı? Oldukça iyidir.

Tavsiye için teşekkürler, deneyeceğim
    AMD'nin şirket politikası artık en hızlısı değil, en uygun işlemcileri üretmek olacak... Ancak işlemci bazında en iyisi olmasa da, kendi chipset birimi ve grafik birimini AMD işlemci ile bir arada kullanmak en iyi oyun sistemi olabilir...
    (9850+790FX+SB750+R700(4870X2)
    DAİMA AMD (Benim için.)
  • Temp-appdata daki dosyalar birleştirilemiyor,bende C:/ de %2 nin altına düşmedi defrag oranı.formattan hemen sonra sürekli defragla %0.15 e kadar düşürmüştüm ama program ekledikçe defrag başarı oranı düşüyor çünkü arkaplandaki programlar taşınamıyor,haliyle diskin o kısmı birleştirilemiyor.eğer işletim sisteminin dışında başka bir partitionun (D:/ mesela) varsa,buraya defrag uyguladığında çok rahat %0 ı görürsün.bilgisayarımdaki D:/ bölümü ve external hdd deki defrag oranı çok az defrag yapamama rağmen %0 en kötü ihtimalle %0.1 ama c ye sürekli de atsam %1.5 un altına inmiyor.
    son söz olarak da kesinlikle o&o önerilir defragment için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 22 Ekim 2007; 22:27:54 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.