Şimdi Ara

Cila yapacağım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pasta cila fiyatları prof.yerler 700 800 den aşağı yok.

Açıkcası aracımda pek çizikde yok o yuzden sadece parlasın temiz dursun istiyorum.

Bu sebepel Turtle Wax Boya Koruyucu Carnauba Sıvı cila aldım.Hafta sonu uygulayacağım.

Sağlıklı sonuç almak için ne yapmam gerekiyor aşamaları rica etsem bilen yazabilrmi ?

Gündüzmü gecemi yapılır ? ıslak zeminemi kuru zeminemi ? vs vs püf noktolar şeklidne

• Youtubeda bununla ilgili bir sürü video var.

Arabayı güzelce yıkadıktan sonra kil temizliği yaparak yüzeydeki demir tozlarını temizlemeniz lazım. Cila daha sonra uygulanır. Ayrıca bu işlerin hepsini gölge bir yerde yapman lazım yoksa iz-hare oluşabilir.

Güzel cila almışsınız ancak polisaj makinesiyle yapılmış pasta cila kadar uzun ömürlü olmaz.
  • Sıvı Cila yapacağınıza kaliteli bir wax yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız önek olarak Fusso 99 gibi
  • turtle wax ın ürünleri iyi..

serin bir ısıda yapmanız gerekiyor

öncesi kil uygulaması olabilir

elle atılabilir veya makina ile..

aşamalar videolardan bakılabilir ben kil olmayan verisyonunu yapmıştım

yıkadım cila sür bekle parlat hepsi bu

microfiber bez yetmişti..
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Silmek eziyet yaw o wax ı birçok sefer kullandım da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Silmek eziyet yaw o wax ı birçok sefer kullandım da.
    Fusso 99 mu kullandınız??? Wax ı silmek zor falan değildir Hocam. Önce aracı güzelce yıkayıp, demir tozu temizliği yaptıktan sonra, bölgesel olarak yapın, ve yüzeye aşırı sürmeyin, gayet basit oluyor bence. Hiç bir sıvı cila nın Fusso 99 un yerini tutacağını düşünmüyorum, sonuç mükemmel olacaktır kardeşim.
  • hacım ben yazın yakıcı güneş altında basit cila attım
    güzel oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı Cila Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çizik vardır, ışık tutup bakın polisaj ister fakat 700-800 fazla kampanya yapan yerler var. soft99 fusso güzeldir aracın bakımına göre 9-10 aya kadar dayanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.