Şimdi Ara

cil Yardım Anakart Modelimi Bulmam Gerek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim Pc'nin Ekran Kartı yandı pc ye uygun ekran kartı alıcam . ekrana görüntü direk ekran kartından geldiği için pc açılmıyor içini açıp anakart modelini nasıl öğrenibilirim veya pc yi açmadan nasıl görüntünün anakarttan gelmesini sağlayabilirim ? Bunun Yanında İçinden (İçinden Kastım Parçaların Bulunduğu Yer) ram modelini felan öğrenmeyi de yazarsanız iyi olur anakart konusunda en çok kullanılan anakartı verirseniz o na bakarak anakartımı bulabilirim üzerinde yazıyodur belki :|

2. olarak anakart 5-6 sene önce alınmış ise muhtemelen PCI Express 16x yuvaya sahiptir dahada eski ise agp 8x 4x gibi olabilir
    PCI Express 16x olduğunu kabul edersek bütçene göre 70-80tl civarından başlar cebindeki paraya göre zevkine göre artar

3. bilgisayardan fazla anlamıyorsanız kasayı ekran kartı alacağın yere götürün anlayan bakar söyler

kolay gelsin...

Orijinalden alıntı: Apleuxa

Arkadaşlar Benim Pc'nin Ekran Kartı yandı pc ye uygun ekran kartı alıcam . ekrana görüntü direk ekran kartından geldiği için pc açılmıyor içini açıp anakart modelini nasıl öğrenibilirim veya pc yi açmadan nasıl görüntünün anakarttan gelmesini sağlayabilirim ? Bunun Yanında İçinden (İçinden Kastım Parçaların Bulunduğu Yer) ram modelini felan öğrenmeyi de yazarsanız iyi olur anakart konusunda en çok kullanılan anakartı verirseniz o na bakarak anakartımı bulabilirim üzerinde yazıyodur belki :|

arkadaşından ödünç ekran kartı al tak

cpu z programından mainboard kısmını at

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.