Şimdi Ara

Çikolatanın içinden Böcek çıktı - Şikayet Ülker (Resim Eklendi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
160
Cevap
5
Favori
9.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başına talih kuşu konmuş, bas tazminat davasını acıma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Millet hemende inanmis. Ne bileyim ulker gibi buyuk bir markayi karalamaya calismadigini?

İlginç insanlarsınız harbiden. Dünyada Türkiye'den başka bir ülkede şirketleri ya da güç kurumlarını bu kadar çok savunan bir millet yoktur.
  • Kendi koymus cikolatanın üstüne cok bariz.
  • Böcek daha sıcak görünüyor. Bence sen koydun.
  • @Zaguel X ; işim gücüm yok bunu yapıyorum bende işte . Eğlence kaynağım .

@Ambarad : Neden böyle bi şey yapayım ? Can sıkıntısından mı ?
  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Eski bir Ülker çalışanıyım.
    Ülker'de çalışmaya başladığımdan bu yana kesinlikle ve kesinlikle Ülker marka ürün almıyorum ve yemiyorum.
    iki neden söylemem sanırım yeterli olur.
    1- Çikolatalı ürünlerinde gerçek çikolatayı çok az miktarda kullanır. Bunun yerine genellikle çikolatanın artığı olan kokalin kullanılır. Kokalin kullanımı hem fiyatı düşürür hemde raf ömrünü uzatır ama kesinlikle çikolata değildir. Diğer ürünler ise hep hile hurdayla yapılan aslen sağlıksız ürünlerdir.
    2- Ben çalıştığım zamanlarda depolarda o kadar çok fare vardı ki depoculardan biri sırf bununla uğraşıyordu. Fare kutulara giriyor yiyebildiğini yiyor sonra işeyip işaretleyerek çıkıyordu. Depocular da kutuları diğer kutulardan denkleyip farelerin bıraktığı ambalajları iadeye gönderiyordu. Çalışanlar bile kendilerine verilen ikramı yemiyordu düşünün.

Şikayetinizi buraya yapın:http://www.alo174.gov.tr/

Böcekli çikolata elinizdeyse buzlukta olduğu gibi saklayın ve fotoğraflayıp ülkere de durumu bildirin.
    Ülker çalışanlarının %90'ı ürünlerin adını pek bilmez herkes ürün kodunu kullanarak ürünleri söylerler. Bütün ürünlerde ürün kodu vardır örneğin 2939-06 şeklinde şikayetinizi bu kod ile birlikte yapın, çünkü ambalaj ve içerik değişikliğinde bu kod da değişir. Ülker zart zurt dersiniz 10 tane ülker zart zurt ürün vardır ve hepsi bir birinden farklıdır.

• Böcegi börek diye okudum. Yatıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Merhaba
    Ülker'de çalışmaya başladığımdan bu yana kesinlikle ve kesinlikle Ülker marka ürün almıyorum ve yemiyorum.
    1- Çikolatalı ürünlerinde gerçek çikolatayı çok az miktarda kullanır. Bunun yerine genellikle çikolatanın artığı olan kokalin kullanılır. Kokalin kullanımı hem fiyatı düşürür hemde raf ömrünü uzatır ama kesinlikle çikolata değildir. Diğer ürünler ise hep hile hurdayla yapılan aslen sağlıksız ürünlerdir.
    2- Ben çalıştığım zamanlarda depolarda o kadar çok fare vardı ki depoculardan biri sırf bununla uğraşıyordu. Fare kutulara giriyor yiyebildiğini yiyor sonra işeyip işaretleyerek çıkıyordu. Depocular da kutuları diğer kutulardan denkleyip farelerin bıraktığı ambalajları iadeye gönderiyordu. Çalışanlar bile kendilerine verilen ikramı yemiyordu düşünün.

Böcekli çikolata elinizdeyse buzlukta olduğu gibi saklayın ve fotoğraflayıp ülkere de durumu bildirin.
    Ülker çalışanlarının %90'ı ürünlerin adını pek bilmez herkes ürün kodunu kullanarak ürünleri söylerler. Bütün ürünlerde ürün kodu vardır örneğin 2939-06 şeklinde şikayetinizi bu kod ile birlikte yapın, çünkü ambalaj ve içerik değişikliğinde bu kod da değişir. Ülker zart zurt dersiniz 10 tane ülker zart zurt ürün vardır ve hepsi bir birinden farklıdır.

eti ne durumda?

• quote:

Merhaba

Teşekkürler Allahım

Sonunda biri ciddi ve normal bir yanıt verebildi . Çok teşekkür ederim kendi deneyimlerinizi de bizimle paylaştığınız ve ben gibileri aydınlattığınız için . Ben şikayeti ettim üzerinde ki seri nosu ile . Adamlar yarın arayıp randevu için benden gün alacaklarını belirttiler . Bu gün beni inanın 10 kez aradılar anca öğleden sonra müsait olabildim açtım . Yoksa kesinlikle aramaya devam ediyorlar dı marka imajı yüzünden . Geldiklerinden bir şey çıkacak elbet . Hatalı olduklarını bilecek ve düzgün bir üretim yapmaya mecbur kalacaklar ben ve benim gibi şikayet edenler yüzünden .

• furkovic kullanıcısına yanıt
    Sabri Bey'in soyadı ülker değildi. Oğlu Murat Ülker soy adını sonradan Ülker yapmış. Finans müdür yardımcısından öğrendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FırtınalıDenizinYolcusu

quote:

Orijinalden alıntı: Cüleybib

Millet hemende inanmis. Ne bileyim ulker gibi buyuk bir markayi karalamaya calismadigini?

İlginç insanlarsınız harbiden. Dünyada Türkiye'den başka bir ülkede şirketleri ya da güç kurumlarını bu kadar çok savunan bir millet yoktur.

Açılan her konuya ve atılan her fotoğrafa inansaydık işte o zaman ilginç olurdu.
  • spirituals kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim.
    Sanırım sizinle görüşmeye bölge müdürü gelir. Tam pazarlamacı tiplerdir ki önceden plasiyerlik yapmış zamanla yükselmişlerdir.
    Tatlı dilleriyle yılanı deliğinden çıkarırlar o denli yani. Bölge müdürlerinin size para teklif etme şansları yok ama kendilerinin ikram hakları var. Murat Ülker'le bile diyalog kurabilirler ve cep telefonlarında telefon numarası vardır :D
    artık gıda sektörü üç kağıt sektörü olmuş. Mesela satın aldığımız tam yağlı inek sütlerinde yağ oranı %3 tür yarım yağlılar da %1.5 tur. inekler ise cinsine göre %3.5'tan %5'e kadar yağlı süt üretir. İşte firmalar %3'ün üstündeki yağ oranını ayrıştırarak başka ürünler üretir. Zaten pastörize olayı biraz da bu işe yarıyor :) Bir örnekte Ülker terem yağdan vereyim, o kabın içerisinde tereyağı esansı vardır :) Gerçek tere yağıyla uzaktan yakından alakası yoktur :) Aynı çiçek kokan kadın gibi :)

• quote:

Ben teşekkür ederim.
    Sanırım sizinle görüşmeye bölge müdürü gelir. Tam pazarlamacı tiplerdir ki önceden plasiyerlik yapmış zamanla yükselmişlerdir.
    Tatlı dilleriyle yılanı deliğinden çıkarırlar o denli yani. Bölge müdürlerinin size para teklif etme şansları yok ama kendilerinin ikram hakları var. Murat Ülker'le bile diyalog kurabilirler ve cep telefonlarında telefon numarası vardır :D
    artık gıda sektörü üç kağıt sektörü olmuş. Mesela satın aldığımız tam yağlı inek sütlerinde yağ oranı %3 tür yarım yağlılar da %1.5 tur. inekler ise cinsine göre %3.5'tan %5'e kadar yağlı süt üretir. İşte firmalar %3'ün üstündeki yağ oranını ayrıştırarak başka ürünler üretir. Zaten pastörize olayı biraz da bu işe yarıyor :) Bir örnekte Ülker terem yağdan vereyim, o kabın içerisinde tereyağı esansı vardır :) Gerçek tere yağıyla uzaktan yakından alakası yoktur :) Aynı çiçek kokan kadın gibi :)

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve aktardığınız bilgiler için

Kesinlikle pes etmemen gerektiğini böyle konuları bildikçe daha iyi anlıyorum

• no ss no guven
  • Börek çıktı okudum 2dkdır olayı anlamaya çalışıyorum.

• @ mucoyaho : resmi göremeyen azınlık 2 3 kişiden birisin . Gerçi inşallah görüp diğerleri gibi "sahte lan sen eritip koydun " demezsin

@ Xanthochroid : gece gece
  • Hocam hediye çikolatayı bana gönder. Senin şimdi miden bulanır yiyemezsin :)

Bide birkaç koli versin. Tek koli unutturmaz olanları baba de:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myres -- 9 Eylül 2014; 3:40:30 >
  • Dikkat et ülker batmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Dikkat et ülker batmasın

Ülkere çok uyuz oldum batırmam lazım yoksa içim rahat etmez . Sırf bazı çikolataları çok pahalı olduğu için alamıyorum ve zoruma gidiyor . Tek çare bu oldu belki bir kaç koli çikolata verirler de mutlu olurum bir kaç ay .
  • quote:

Orijinalden alıntı: spirituals

quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

Dikkat et ülker batmasın

Ülkere çok uyuz oldum batırmam lazım yoksa içim rahat etmez . Sırf bazı çikolataları çok pahalı olduğu için alamıyorum ve zoruma gidiyor . Tek çare bu oldu belki bir kaç koli çikolata verirler de mutlu olurum bir kaç ay .

Sen ne değişik bi kardeşsin öyle.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.