Şimdi Ara

Çikolata ve diyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 98 kiloyken diyete basladim suan 95 kiloyum. 93.8 e kadar indim sonra diyeti birakip hobidi girtlak yedim iki gundur tekrar basladim 1 ay sonra 90 a inip tekrar birakmayi dusunuyorum :) boyle boyle 80 e inerim heralde.

Ben kendime yasaklar koyarak diyet yapamiyorum ama kaloriyi dengede tutabiliyorum. Ornegin ekmek yemiyorum yemek yerken ama adana dürüm bulursam gömüyorum. Hedef kalorimi aşmışsamda cikip 1 saat koşuyorum yürüyorum felan dengelemeye calisiyorum.

Suan canim cikolata cekiyo ve kendisi 150 kalori. Kendisini yesem ne gibi bi problem olusabilir ki ? Hedef kalorim 1500. Pilavi aksam yemeginde biraz az yiyerek o cikolatayi dengeleyebilirim. Yada cikip 1 saat yuruyus hapsam ikiyuz kalori dusebilirim. Cikolata vucutta tam olarak ne etki birakiyoki diyette yasak oluyor kendileri ?

Hamur isinide cok severim. Gözleme gordumu dayanamam. Borek gordumu gomerim. Ha nolur 1 gozleme 550 kalori gunluk diger tuketimlerimle dengeleyerek gene 1500 kaloriyle gunu kapatabilirim. Diyetteyiz diye niye sevdigimiz seylerden uzak kaliyoruz anlamiyorumki simdi ben o cikolatayi gömsem ne kaybederim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani sonuçta temelde önemli olan vücuda giren çıkan kalori. Aldığın kalori neyden gelirse gelsin ihtiyaç olandan azsa kilo verirsin fazlaysa kilo alırsın. Bu olayı şaşırtıcı derecede büyük bir çoğunluk anlayamıyor. Genel sağlık açısından bir nebze kısıtlamakta fayda var tabii ki abur cuburu. Ben genelde 50gr dandik şeker 50gr meyve şekeri limiti koyuyorum kendime fakat çoğu zaman olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 31 Temmuz 2018; 16:23:49 >
  • Do Squats kullanıcısına yanıt
    kalorisi aynı olduktan sonra her ürün aynı oranda kilo aldırır verdirir düşüncesi çok yanlış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

kalorisi aynı olduktan sonra her ürün aynı oranda kilo aldırır verdirir düşüncesi çok yanlış...
    Besinlerin termojenik etkilerinden falan bahsediyorsanız etkileri çok çok düşük, bizim gibi insanların önemsemesine hiç gerek yok böyle şeyleri. Bazı ciddi sporcuların bile önemsediğini sanmıyorum, IIFYM mantığıyla yarışma yapan vg ciler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Squats -- 31 Temmuz 2018; 16:35:2 >
  • O zaman ben bu cikolatayi yerim beyler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Do Squats kullanıcısına yanıt
    aslında kaliteli beslenmekten bahsediyorum.vucut geliştirmeciler zaten dikkat ettikleri için üst seviyedeler.
    Asıl bizim daha çok dikkat etmemiz lazım.Tabi benim fikrim bu.

Bu acı sonuca bir ara hamburger diyeti yaparak varmıştım.Nasılsa alacağım kalori belli bir öğünü hamburger yiyerek doldurayım demiştim.Amerikalı yapınca oluyor ben deneyince yağ oranım etkisi çok kötü oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

aslında kaliteli beslenmekten bahsediyorum.vucut geliştirmeciler zaten dikkat ettikleri için üst seviyedeler.
    Asıl bizim daha çok dikkat etmemiz lazım.Tabi benim fikrim bu.

Bu acı sonuca bir ara hamburger diyeti yaparak varmıştım.Nasılsa alacağım kalori belli bir öğünü hamburger yiyerek doldurayım demiştim.Amerikalı yapınca oluyor ben deneyince yağ oranım etkisi çok kötü oldu :)
    Tabi değindiğiniz konuda haklısınız fakat çevremde gözlemlediğim bir çok kişi temiz besleneyim diye kendini çok kısıtlıyor üstüne kalori, makro takibi gibi daha önemli konuları atlıyor ve sonuç alamıyorlar. Bende tam tersi bir süre McDonalds bulku yapmıştım yaklaşık 2000 kalori yiyordum her gün McDonalds dan sadece, hayatımda en çok kas koyduğum ve güçlendiğim dönemdi. Daha sonra ince bir diyetle verdim yağı. Allahtan kalp krizi falan geçirmedim o sıra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.