Şimdi Ara

ÇIKMIŞ SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fem yeni kitap çıkarmış son 5 yılın çıkmış soru ve çözümleri diye. Elimde kapsülün bütün denemeleri var. daha yeni başladım. Onuda alıp araya sıkıştırsam mı? yoksao nun yerine denemeleri mi çözsem? çıkmış soruların çok büyük faydası olur mu? aşağıda linki var. Ama 2014 ve 2015 soruları verilmediği için 2013 ve 5 yıl öncesini kapsıyor. öneriniz nedir?

http://www.kursmarketi.com/Son-5-Yilin-YGS-Soru-ve-Cevaplari,PR-55.html

• yukarı bi yorum yapın
  • Çıkmış soruları çöz hocam kesinlikle çok faydası olur ama femin çözümleri nasıl bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aymbm A kullanıcısına yanıt
    aslında mezun olduğum için çözümlü olması daha iyi ama elimde bir sürü deneme var eğer çözmemin gerçekten çok faydası olacaksa araya onu da bir şekilde sıkıştırmaya çalışıcam?
  • sayısalcıyız_ kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer önceden çözdüysen gerek yok ama çözmediysen osym terminolojisi öğrenmek için, osym soru tarzını görmek için vs çözmek iyidir. Çünkü piyasada hiçbir deneme ygs nin yanına yaklaşmaz

• aymbm A kullanıcısına yanıt
    sadece türkçeyi çözmüştüm zaten de en iyi türkçe yapıyorum zaten +30 gleiyor da sıkıntı diğerleri işte. o kitap için çok zamanım olmadığı için buraya yazayım dedim. çok faydası olacaksa uykumdan vericem artık
  • 2010 dahil olmamak üzere son 5 yılı çöz, özellikle matematik için. 2008 2009 çözüp napacan? Hele 2010 çöp zaten, o yılı çözüp "sınav kolaymış" diye düşünüp hafife alırsın. İnternette 2011-2015 aralığının soruları var, git bir kırtasiyeden çıktı al kitaptan daha ucuza gelir hem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JackkerL kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğim kitapta 2009a kadar var. 2010 kadar çözüp 14 15i internetten çözüp diğer yılların soru çözümlerini incelemek de mantıklı geliyor. Kitap 18 lira zaten çözümleri olması mantıklı geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.