Şimdi Ara

Çıkmış msüleri beraber temizleyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ilk msüyü çözdüm 2018i paylaştım yarın da 2019u çözücem. Siz de buraya netleri yazabilirsiniz çözecekseniz. Sabahtan çözücem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Normal denemede kaç geliyordu bunda kaç geldi
    Sos nasıldı
    Ben de Çarşamba çözeceğim

• Anoniminsann A kullanıcısına yanıt
    Normal 100 civarı bunda 98.75.

Matematik batırdi beni 32 geldi 35+ rahat yapılırdı geoda çok zor bir soru vardı bana göre baya kaliteli ve eleyiciydi o soru. Geri kalan sorular normaldi.

• Güncelleme: 2019 msü çözüldü sonuç: HÜSRAN

Total Net: 92

Sınavın türkçesinde aklıma salak saçma şeyler geldi %100 odaklanamadım şarkı falan geldi matematikte aklıma garip garip şeyler geldi %100 performansımı veremedim ama matematik soruları oldukça kaliteliydi. Türkçe beni batırdı genel olarak 36+ gelen net 32ye düştü mat ta keza öyle 33 34 yapılacak sınavda 29 yaptım. Genel olarak 2018 msüden daha zor bir sınavdı.

• Evet bugün son msümü de çözüp çıkmış çözme olayını bitirdim

Msü 2021: 105.5
    Bu sınavda yığılma olmasın da hangi sınavda olsun :D Soruları çözerken acaba hata mı yapıyorum bu kadar kolay olmaz hissine kapıldım resmen. Türkçe-Matematik en basit ikiliydi, Sosyal de msü sosyali olmasına rağmen çok iyi geldi.

Tr: 39 1
    Sos 17 2
    Fen 18 2
    Mat 34 4

• Ek olarak, sınavda en beğendiğim soru matematikte 23. Soruydu, zor değildi ama geometri ile de bağlantı kurmak sentez yapmak gerekiyordu o yüzden soruyu çözünce lezzetini aldım sorunun çok iyiydi

• Çok ilginç Türkçesi daha çok zor denmişti o zamanlar. Bence de matematik basitti ama ilk sınav heyecanı ve tyt Türkçe sorularının uzunluğu yüzünden 7-8 soru boş bırakmıştım. Fen sosyal her zamanki gibiydi. Ama güzel fizik soruları vardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.