Şimdi Ara

Çıkmak Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bayanlar Baylar sadece meraktan ve cok kullanılmasından dolayı merakımı azaltmak amacıyla soruyorum ,

ÇIKMAK yani ingilizcedeki telaffuzuyla DATING neyi ifade eder???

türkiyede orta okuldaki kız ve erkekler çıkıyoruz derken neyi kast ederler?

vede

yurtdısında bu DATING kelimesi neyi ifade eder???

yani trde gördüügm (orta okul ) sadece canım cicim den ibaret

birden sizden alayım cevabu

detaylı açıklarsanız sevinirim

edit: 2006da v yerine w kullanıyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 18 Ağustos 2013; 13:01:18 >

• Hocam orta okul falan naaptın sen ya çoluk çocuğa ne bakıyosun böyle mevzularda; bari lise deseydin

Neyse anlattığı şey de iki tane birbirini seven gencin "canım-cicim"li muhabbeti , sevgili olma durumu
  • ortaokul ve lisede yapılanı çok gereksiz ve boş olan bir durumdur.
  • yaff

ben orta okuldayım

hadi orayı geçtim

6 da çıkıyorlar yahu!!!

ben diyorum ki bi AKTİVİTE (Ne oldugu belli...)

o olmadan çıkmanın we sewgili olmanın bi mantıgı yok...
    sdaece önünü tıkıyorsun :D başkalarına bişe diyemiyosun

E tmm lisede olay nedir peki?
    ama oncelik orta okulda

yani çıkanlar napıyor felan?

aktivite (3 harfli) sanmıyorum???

e ne kaldı kiii
  • Yalnızız galiba ?
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

ortaokul ve lisede yapılanı çok gereksiz ve boş olan bir durumdur.

• Yaff ama cewap bekliyorum hala cidden cok merakımı cezbediyor bu kelime her gün kullanıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NEDİR???
    20 yıl önce açıldı
    Dönmek mi, kalmak mı?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de nedir tam olarak bilmiyorum.Bizim okulda herkesin sevgilisi var ama daha tam olarak ne olduğunu anlayabilmiş değilim.

1- Çıkınca ne olur, ne yapılır?
    2- Hesabı kim öder?(Parasız olan çıkamaz mı yani)
    3- Kızlar ve erkekler birisiyle çıktıklarını aileleriyle paylaşıyorlar mı?Paylaşıyorlarsa ilişki başladıktan ne kadar süre sonra paylaşıyorlar?

Ayrıca fikrimi de dile getireyim.Türkçe de "benimle çıkar mısın?" dan daha saçmasalak bir kalıp yoktur.
    "Çıktığım çocuk", "çıktığım kız" değil de "sevgilim" deyin şuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 19 Kasım 2006; 22:06:15 >
  • sen akfanı yorma daha yaşın ufak sen keyfine bak bu tip olayları tecrübe ederek anlarsın bi kıza tutulursun o zmn herşeyi kavrarsın ne ne demek
  • bir kere söyledigin anlamdaki çıkmak kelimesi ing. de go out with smbdy kelimesinden gelir yani date ten değil..date randevu vermek anlamında kullanılır..

çıkıyoruz kelimesi de buradan geliyor diye düşünüyorum..elin inglizi bir kıza randevu teklif edecekse go outla girer..buda türkçede çıkmak anlamını taşır..buradan biri çeviri yapmış die düşünüyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Yalnızız galiba ?
    quote:

Orjinalden alıntı: erdemgtr

ortaokul ve lisede yapılanı çok gereksiz ve boş olan bir durumdur.

bencede gereksiz yani küçük yaşta bende lisedeyim yanlızım böle bişede yapacağımı sanmıyorum
  • yaff

ooooo

kardeşim bi açıklayın

ne halt ediyolar merak ediyorum

tmm çıktıgım oldu da

sadece canım cicim oluyo
    haa liseye gelince ben çıktıgım zaman affedermiyim? hayııır :D

Uyku zamanıda gelir illaki ama

orta okulda şu

Benimle çıkarmısın cümle kalıbını

we kabul edenlerin naptıklarını merak ediyorum

lütfeen cewappp
  • tam çeviri yaparsak aslında çıkma değil randevulaşma oluyor
  • +100.....

Çıkmak anlatılmaz, yaşanması gereken ve illa yaşancak bi duygu paylaşımıdır bence... Önce aşık olursun sonra herşeyini paylaşırsın onunla, içinde çok acayip bi ateş vardır ama hissetmeyen anlamaz... Elini tutarsın; o el hiçbişeye benzemez, o his hiçbişeye benzemez... Gözlerine bakarsın; o gözler başka hiçkimsede yoktur.....vs..vs..

Çıkmak içte hissedileni o özel biriyle paylaşmaktır
    quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

sen akfanı yorma daha yaşın ufak sen keyfine bak bu tip olayları tecrübe ederek anlarsın bi kıza tutulursun o zmn herşeyi kavrarsın ne ne demek
  • Ohoo güzel kardeşim sen bi kız ve erkeğin birbirini sevmesi olayını direk o üç harfli dediğin ama Türkçe yazınca 4 harfli olan seks'e bağlamışsın (yanlış anlamadıysam 3 harfli dediğin şeyi).... Olay iki kişinin birbirine arkadaşlıktan öte biraz daha fazla ilgi duyması , birbirlerine karşı özel ilgi duymalarıdır
    Yaş daha ufak senin, bi kıza aşık olduğun zaman kavrarsın "çıkmak" ne demek , ve o kızla "çıkmak" için neler yaparsın
  • anlamsız çocukça bir topic sanırım..ben sadece çıkmak kelimesi neyi ifade eder diye sordugunu sanmıştım..

neyse herkes bir gün büyür
  • yaff
    aşık oldum da

oldugum kız bişey deildi

b*k oldum o aralar :))

sonra bıraktım

şimdi 5 kişiyi birden sewiyorum war mı boyle bi iş

neyse konuyu dagıtmıyım

peki bu randewulaşma orta okul da kullanılan çıkmak cümlesiyle aynı şeyi mi ifade eder???
  • Ortaokulu bitir bu yazdıklarına gülceksin ......

Çok saçma şeyler yazıyosun bu arada, biraz düşünüp yaz; böyle kendini kanıtlama havasında yazarak sadece küçük görünüyosun kardeş... Abi nasihatı haa bunlar, fırça gibi algılama

Aşık olsan o kıza "bişey değildi" demezsin Bi de 5 kişi sevilmez, 5 kişiden hoşlanılır... Bu topiğin tüm içeriğini hayatında kendin bulcaksın burda anlatılmaz sana bunlar
    quote:

Orjinalden alıntı: Junger

yaff
    aşık oldum da

oldugum kız bişey deildi

sonra bıraktım

neyse konuyu dagıtmıyım

peki bu randewulaşma orta okul da kullanılan çıkmak cümlesiyle aynı şeyi mi ifade eder???

• quote:

Ortaokulu bitir bu yazdıklarına gülceksin ......

Çok saçma şeyler yazıyosun bu arada, biraz düşünüp yaz; böyle kendini kanıtlama havasında yazarak sadece küçük görünüyosun kardeş... Abi nasihatı haa bunlar, fırça gibi algılama

Aşık olsan o kıza "bişey değildi" demezsin Bi de 5 kişi sevilmez, 5 kişiden hoşlanılır... Bu topiğin tüm içeriğini hayatında kendin bulcaksın burda anlatılmaz sana bunlar
    quote:

yaff
    aşık oldum da

oldugum kız bişey deildi

sonra bıraktım

neyse konuyu dagıtmıyım

yaff cıktım bitti ondan sonra bunu diyorum da

yani ben bi mantıklı yanını göremedim bu şeyin?

sdaece kasılıyosn boşuna başkasına sarkma yok oyle yok boyle

hoşlanmayla sewme arasında ne fark war peqi? :D

NOT : ilkokul döneminde birlikte kantine gitmekle aynı manayı taşıyan eylem.
    başka bi siteden buldum cok garip bişey gerçi bunu yapanlar da wardır tabi

bide çıkıp utanıp kimseye solemeyelimlere yatanlarıda görüyorum oda ayrı bir iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimonKolonyasi -- 19 Kasım 2006; 22:18:59 >

• Ohoooo kardeş sen aşk'ın a'sını hissetmemişsin ben sana neyini anlatiyim şimdi Sen sadece kızlardan hoşlanıyosun, özel bi duygun yok senin anladığım kadarıyla....

Zamanla öğrencen, boşuna sorma, anlatabilen çıkcağını sanmam
    quote:

quote:

Ortaokulu bitir bu yazdıklarına gülceksin ......

quote:

yaff
    aşık oldum da

oldugum kız bişey deildi

sonra bıraktım

neyse konuyu dagıtmıyım

yaff cıktım bitti ondan sonra bunu diyorum da

yani ben bi mantıklı yanını göremedim bu şeyin?

sdaece kasılıyosn boşuna başkasına sarkma yok oyle yok boyle

hoşlanmayla sewme arasında ne fark war peqi? :D

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.