Şimdi Ara

Çıkma motor rezaleti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
7.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Elden cikarin nedir yahu senin canın yandı başkasının da yansın nakış tumas başka si çeksin derdini öyle mi bu zihniyete karşıyım maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 bin lira çıkma motordan sonrasını okumadım
  • Bekara karı bosamak kolaydır hesabı akıl vermek kolay ama 10.000 TL ye rektifiye ettirip en az 200.000 KM kullanmak varken ve genelde ustalar 1 yıl garanti verirken cıkma motor almak yanlıs bir secim olmus.İcabında 20.000 TL bile verip sandık motor alınmıs olsa o da dogru bir tercih olabilirdi ama bu son derece yanlıs bir tercih olmus.
    Gecmıs olsun.
  • ben 2000 motor arabayı 4000 civarına toplattırdım hadi dizel olsun 7-8 tutardı, sıfır motor fiyatı 9,500 idi.
  • Kendi motorunuzu geri taktirin araca cikma motoru iade edin paranizi kurtara bildiginiz kadar kurtarin. sonra da kendi motorunuzu adam akilli bir serviste onarim yaptirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedForce24

Elden cikarin nedir yahu senin canın yandı başkasının da yansın nakış tumas başka si çeksin derdini öyle mi bu zihniyete karşıyım maalesef
    Ömür boyu nufusuna mı geçirecek bende senin akıl mantık anlayışına hayran kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.000 ve çıkma motor ? arkadaş bilgi cagindayiz , bilgiye ulaşmak o kadar kolay ki. Çıkmanın amacı ucuza mal etmek. 12.000 verdikten sonra sıfır motor takardim. Muhtemelen dışarıdan bakınca, davranış , konuşmanız vs safın önde gideni olduğunuz izlenimi veriyor. Eğer saf isen hiç uğraşma seni tokatlayabildiği kadar tokatlayacak. Eğer hakkını arayan gerektiğinde cirkeflesebilen biriysen git önce o usta bozuntusunu döv, sonra motoru bedavaya yaptır.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    Arabanı alir satarsın ama arabayı başkasına kakalamazsın benim demek istediğim bu anlamadıysan seninde ondan farkın yok demektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 12bine daha önce dediğim gibi sadece motor alınmadı, usta parasida var. Ha yine fazla olabilir bu miktar ama her mesajda sadece bu para verilir mi diye yaziliyor. Lütfen yol yordam bilen birisi yorumlasin.

• Nicolai Tesla kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun kardeşim ne yazık ki burası ilkel bir ülke olduğu için hukuk falan işlemez aslında devletin hem satıcıya tamirciye çok ama çok ağır bir yaptırım yapması gerekir hemde sana bir yaptırım yapması gerekir ne yazık ki her türlü yol mevcut bu ülkede şunu belirteyim hukuksal olarak yapılacak birşey yok iki seçenek var önünde ya aracı biraz daha harcayarak yaptırır binersin tabi dikiş tutarmı oda ayrı bir dert yada çevrende güçlü insanlar varsa çökersin o tamirciye seve seve yapmak zorunda kalır bu yol biraz şiddet içerir ama herkes yaptığının bedelini ödemeli bana kalırsa ama çoluk çocuk ailen falan varsa o da sıkıntı tekrar çok geçmiş olsun :(
  • Geçmiş olsun kardeşim inşaallah seni fazla üzmeden halledersin. Bu işleri swapçılar iyi bilir. Burada konu açan bi arakadaş vardı. Bi kaç swap konusu açmıştı.
    Tabi olan olmuş bi de dediğin gibi başına gelmeden olay olduktan sonra konuşmak kolay.
    Ama böyle olacağını önceden kestirebilsen komple motor şanzıman swap yapıp en azından sonrasında kafan rahat olabilirdi.
    İnşaallah işlerin rast gider de fazla üzülmeden açılmadan kurtarırsın.

• Motorun neden değiştiğini bilsen iyi olurdu. Motoru komple değişmek gerekecek ne olmuş olabilir?

• Babamın 2006 d4d corollası var. Geçen hafta çekip bir abime atmıştım km yi, hala sanayiye uğramadan kullanıyor.

600.000 km az kaldı.
    Çıkma motor rezaleti

• Geçmiş olsun bence hukuki olarak arayın hakkınızı, 2 bin lirayı o dolandırıcıya değil avukata verin.

• O ustanın kafasını kıramadın mı? Şerefsizin tekine denk gelmişin

• eee sonuç?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.