Şimdi Ara

ÇIKMA EKRAN VS ORJINAL EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar geçen gün telefonumun ekranı kırıldı.Ekrani değiştirdim ama sanki diğer ekranım daha iyiydi hem hassasiyet hemde renk falan olarak ayrica telefon çok kasmaya başladı sürekli donuyor kendiliginden açılıp kapanıyor aşırı ısınıyor daha önce bu kadar sorun yoktu ama en son hoparlör de bozuk ses ve cizirdamaya başladı acaba bunlar bu cikma ekran dan dolayı mıdır? Merak ettiğim bu çıkma ekranla orjinal ekranın farkı nedir nasıl ayırt ederiz birbirinden. yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler NOT; Telefonum S3 270Tl ye mâl oldu bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atucan -- 8 Kasım 2015; 21:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• s3 lerin orjinal ekran degisimleri kasayla birlikte yapilir,seninki gibi cam ekran ayriminda aradaki hava basinci sebebiyle dokunmatik kalibresi bozulur cok normal bir durum bu,orjinal amoled ekranlarda siyahlar tam siyahtir yan sanayilerde genelde hafiften laciverte kacar maximum parlaklikta,diger sorunlar hakkinda pek fikrim yok acikcasi

• Kardeşim siyah ve beyazlar dedigin gibi fakat kasayla beraber değiştirdim ama yinede çıkma olabilir mi diye icimde bi kuşku var yinede eger çıkma olursa telefonun performansına ve Parçaların çalışmasını etkiler mi?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.