Şimdi Ara

CikCik Ban Sorununu Çözemiyorum Yardım Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaŞlar cafe işletiyorum Cikcik diye bi okey var müşterilerimin % 90 ı saatlerce burdan okey oynuyor. Ama Lakin burdan Banlandıklarında bilgisayar bi daha 1 ay boyunca bu cikcik e girmiyo modemi ac kapat makinayı ac kapat işlemiyor Mac mı Fiziksel mi ne adresi varmış bunu deiştirmezsen girmez miş felan bunun hakkında Bana yardım cı Olabilecek var mı Gercekden yardıma ihtiyacım var ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adwera58 -- 11 Haziran 2009; 13:25:07 >

• adamların çok iyi bir Sistemden Uzaklaştırma ( banned ) sistemi var. Nasıl oluyorda yapıyorlar bilmiyorum ama Harddiski banlıyorlar. Bende Zamanında çok oyun oynadım bu sitede ve biçok akadaşım qibi küfürleşirken ban yedim :) neyse Şimdi Bu olayı Kökünden Kaldırmanın yollarını anlatayım size Önce Buradan Programı indiriyorsunuz. Bu programın Adı PB DOWNFORCE 0.2

http://rapid share.com/files/84904868/Emuredy-GameGarden-Ban.rar.html

Not : Anti-virus Programınız indireceginiz programı virus olarak qörüp silebilir. bunun için onceden antivırus programınız kapatın. Ben Kullanıyorum Vırus yok içnde meraklanmayın.

İndirdiginiz Dosyanın içinde 3 tane Dosya çıkıcak Bunlardan PBDownForce yazan dosyaya çift klik yapıp çalıştırıyoruz. basit bir program karşımıza çkıyor. START SPOOFİNG yazan butona basıyoruz ve olayı bitiriyoruz. Bunu yazmamın sebebi ben çok çektim bu banı kırmakla siz ugraşmayın. :) ve Programı İndirmeye çalışırken FİLE NOT FOUND mesajını alırsanız. bildirin Ltf. Hadi iYi eglenceler..

• indirdim programı ama dediginiz gibi içinden 3 tane deyil 7 tane cıktı PBDownForce ye tıkladım dediginiz işlemleri yaptım ama nafile Olmadı olmuyor acil yardım lütfen hasılat yarı yarıya düştü :s
  • hasılatı o kadar etkilediyse format atın bilgisayara kesin çözüme ulaşın... ayrıca dns ayarlarını değiştirmeyi dener misiniz? bağlantı simgesinden özellikler oradan tcp ip ordan yine özellikler dns ben seçecem seçeneğini işaretle ve bunlardan ikisini gir.. 208/67/222/222 ve 208/67/220/220 ya da 4/2/2/2
  • 30 40 tane bilgisayar var hangi birine format atıyım :S Off yaw Teşekkürler Bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adwera58 -- 11 Haziran 2009; 13:59:22 >
  • gece iş bitince sabahlayacaksın öyleyse bugün :) sonra müşterileri uyaraccaksın bu sitede küfür etmeyin sonra bilgisayarımız bozuluyor, küfür edene masrafı ödetirim filan dersin az korkarlar bi daha etmezler küfür!!
  • :D Küfür etmezLer Sence bu söyledigine sen inanıyon mu :):) tşkler yinede

Başka Fikri Olan Var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Abi sen zaten anladıgım kadarı ile cafecisin :) Sanırsam IP sabit senin. Modem aç kapa zaten işe yaramaz :( İş yerime gidince bir deneyeyim onu inşallah size olumlu bir şekilde dönderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuskunYolcu -- 11 Haziran 2009; 21:04:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuskunYolcu

Abi sen zaten anladıgım kadarı ile cafecisin :) Sanırsam IP sabit senin. Modem aç kapa zaten işe yaramaz :( İş yerime gidince bir deneyeyim onu inşallah size olumlu bir şekilde dönderim.

Evet Kardeşim Cafeciyim Biratane dengesiz müşteri banlat mış masaları girmniyor oyuna müşteri de oyun için geliyo :S 20 yaşından küçük almıyorum işlere baya etkisi oldu bunu çözmem Lazım Oyun yetkililerine mail attım adamlara bana söyleyin küfür etmesin diyo :S iyice dellendirdiler hangi birine ne diyeyim

YARDIMA İHTİYACIM VAR fiziksel adres deiş felan diyolar acık ca anlatan biri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adwera58 -- 11 Haziran 2009; 21:09:19 >
  • bence cikcik denen sitenin iletişim adresini bul ve mail at. ben engelliyemiyorum. sitenize girmek isteyen müşterilerim de malesef giremiyorlar. sitenizin internet kafeler için bir çözümü varmı filan de. olmadı rica et banı kaldırsınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.