Şimdi Ara

Cihazımı Bilgisayara Bağlamak için Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar XP olan bilgisayarımda Telefonumun internetini kullanacağım.fakat Bilgisayara telefonumun driver ını yüklemek gerekiyormuş fakat ben driver ını bulamadım. Biri Driverin linkini ve nasıl kullanılacağını anlatırsa harika olur.

Not : Telefonum GM Discovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trakyacopy

Arkadaşlar XP olan bilgisayarımda Telefonumun internetini kullanacağım.fakat Bilgisayara telefonumun driver ını yüklemek gerekiyormuş fakat ben driver ını bulamadım. Biri Driverin linkini ve nasıl kullanılacağını anlatırsa harika olur.

arkadaşım xp de zor oluyor.. bilgisayar win 7 olursa otomatik kendi yüklüyor... diğer bir yol kablosuz modem kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Arkadaşlar XP olan bilgisayarımda Telefonumun internetini kullanacağım.fakat Bilgisayara telefonumun driver ını yüklemek gerekiyormuş fakat ben driver ını bulamadım. Biri Driverin linkini ve nasıl kullanılacağını anlatırsa harika olur.

arkadaşım xp de zor oluyor.. bilgisayar win 7 olursa otomatik kendi yüklüyor... diğer bir yol kablosuz modem kullanmak

Hocam maalesef şimdilik win7 yapma gibi bir şansım yok.

• Up

• Kablosuz modemin varsa ftp ile yaparsin benim. nternetim yok ama kablasuz modemin var pc dden bise alacak veya pc ye bise aktaracam zaman modem ile aktariyorum hem daha hizli kablodan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcht38 -- 15 Mayıs 2014; 8:47:27 >
  • Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Up

Hocam modem driverini yuklemeniz gerek. Bunun devaminda cevirmeli baglanti ayarlarini yapip baglanabilirsiniz.

• Sorunu çözdüm yardım etmek isteyen herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.