Hacı abi arnavut ciğeri yapacaksın. En iyi ciğer türü Kimyon, karabiber, kırmızı pul biber. Soğanı suda beklet biraz sonra limonla sıvı yaş ile karıştır beklet biraz. Ekmeğin arasına koy ciğeri ohh yanınada kola
cemale sorun bu işleri
ne tür ciğer hocam? tavuk, dana, kuzu? tavuk ciğerse; kabukları soyulmuş domatesi at tavaya suyunu verdikten sonra küçük küçük doğradığın ciğerleride at, ciğerler piştiğinde üstüne tuz, kekik, pul biber at. öyle ye.
eğer kuzu veya dana ciğerse bunların yanına sos gitmez. yanına ister sumaklanmış soğan, ister soğan-maydonoz ikilisi konur ve yenir.
gerçi ciğer ne cinsi olursa olsun şişte yenir ve sos olmaz. bakma tavada yapılanınada sos olmaz ama neyse :)
geçen gün yine ciğercinin önünde takılıyoruz. Ciğerci sallıyor. Yok kimyon iyi gider yok acı iyi gider. Dedim abi sus. Ama o benim dediklerimi miyaaavv diye anladı o ayrı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme