| 

Başımdan gecen bir şeyi anlatıcam nasıl insanlar var burda görün ve iyilik yapmayın kimseye. hesap kupon satıcısı zart degilim olmadımda hesaplara seni özledik kuponu yükleyince kendim 2-3 sipariş gectim alacak bir şey bulamadım. Kupon olan son hesabı kullanması için BEDAVA forumdan birine verdim. Hesaba 1hafta sonra girdim baktım Bu şahış bir adet kot rengi ceket siparişi vermiş ama iade süreci devam ediyor yazıyordu. Sanırım begenmedi iade edecek dedim sifre felan degiştirmedim. Aradan 1ay gecti baktım sipariş durumu aynı, ellemedim. Aradan 2ay gecti sipariş durumu yine aynı artık sifreyi degiştiricem hesabın dedim ve canlı destege girip iade neden bu kadar uzadı diye sordum ama sormaz olsaydım. canlı destek cevap olarak size bu konu hakkında mail ile bilgilendirme yapılmış zaten dedi. tabi bizim o maile girip baktıgımız yok. Eee nolmuş, sonuc neymiş dedim. Mavi firması iadeyi reddetmiş acıklamada da '' İade olarak gönderilen ürün firmamıza aittir. Ancak 8-10 yıl önce piyasaya sunulan ve aşırı derecede yıpranmış yırtılmış kullanılmış. Satış konusu olan ve gönderilen ürünle rengi modeli hiç bir alakası olmayan üründür. İade talebi reddedilmiştir '' buna benzer bi red acıklaması yapmış. Ben bunu okuyunca utandım canlı destegi kapattım yerin dibine girdim, peşpeşe sigara yaktım. şimdi bu kanı bozuk arkadasa sesleniyorum. sen ne biçim bir insansın bedava verdiğim kuponla indirimli mavi marka acık mavi renk kot ceket alıyorsun iade talebi oluşturup yine aynı markanın 8-10yıllık yırtık gri renk yıllarca kullandıgın yırtık ezik tshirt ü iade yolluyorsun. eger sıkıntı yaşamayacaksam bu kanı bozugun adını soyadını tel nosunu yazdığı adresini burdan paylaşmak istiyorum. bir daha böyle konuların altına ''kullanmadığınız kupon varsa kullanıyım felan yazanlara'' iyilik felan yaparsam Allah benim belamı versin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 4 Temmuz 2021; 14:5:54 >  | 

| 

Yeni Kayıt

2 Mobil

Konudaki Resimler

Hızlı 

iOS

Android