Şimdi Ara

Çig Köfteci Yemek Ismarladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar biraz önce çig köfteciye gittim tam çig köfte alacakken adam menemen yapmıs gel beraber yiyelim dedi ama cok ısrar ettı mecbur kabul ettım.Tabagıma da baya fazla koydu tadı cok guzeldı harıkaydı 10 numaraydı..Sonra bi dürüm yaptırdım eve geldim saygılar

• Bursalı beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menemenin içine uyku ilacı attı ve seni evine kadar izledi. Gece dikkat et
  • Ne güzel işte. Beraber yiyiştiniz menemeni. Zaten tek yemek olmazdı menemen ya hani men e men
  • Yedikten sonra " abi karnım doydu sağolasın çiğ köfte almayayım " deseydin :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsada yesek.

• Bizim de var tanidik o da ismarliyor arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Küflü ekmek yedim?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahaahaah bizim,kahvede çok oluyo öyle.yemesem dovecekler

• Başka bir gün yanına gazoz da ikram ederse nazikçe reddet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

Yedikten sonra " abi karnım doydu sağolasın çiğ köfte almayayım " deseydin :D

Döverdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

menemenin içine uyku ilacı attı ve seni evine kadar izledi. Gece dikkat et

• Yazık yav adam belki yalnızlıktan bıktı 1 kez masa da böyle muhabbet edeceği biri olsun istedi belki de.

İnsan tabi tedirgin olur da mahallenin esnafı ise tanıdıksa sorun olmaz bence.
  • xxbursankaraxx X kullanıcısına yanıt
    menemene ilaç atmıştır bu gece uyuyunca böbreklerin kendi kendine çıkıp gidecek çiğ köfteciye
  • Uyuma ciddiyim, mesajı editlerim, bi arkadaşımın kuzeni ölmüştü. sabaha kadar uyumaman lazım, bana ulaş, sakın uyuma, uyursan ölürsün, çok kötü işler içindensin, hepsini anlatamam, buradan olmaz, sakın uyuma ama lütfen ben editleyip anlatıcam, bu kişiler karanlık kişiler, sakın uyuma ne olur, bana ulaş, ben mesajı editleyip anlatıcam, ulaş bana, sakın uyuma, sakın, arkadaşımın kuzen öldü, kollarında uyudu ve can verdi, bu işler karanlık işler, bana ulaş, sakın uyuma dostum, hayır uyuma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

Yedikten sonra " abi karnım doydu sağolasın çiğ köfte almayayım " deseydin :D

adam dedi ama ben kabul etmedim aldım
  • Menemeni yiyince böyle bir mayışma,uyku gelmesi oldumu ? Bir böbrekleri yokla derim.

• Bu konu aynen açılmıştı sanki hatta 3. Ve 4. Yorumlarda aynen yapılmıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Little big Metal

Uyuma ciddiyim, mesajı editlerim, bi arkadaşımın kuzeni ölmüştü. sabaha kadar uyumaman lazım, bana ulaş, sakın uyuma, uyursan ölürsün, çok kötü işler içindensin, hepsini anlatamam, buradan olmaz, sakın uyuma ama lütfen ben editleyip anlatıcam, bu kişiler karanlık kişiler, sakın uyuma ne olur, bana ulaş, ben mesajı editleyip anlatıcam, ulaş bana, sakın uyuma, sakın, arkadaşımın kuzen öldü, kollarında uyudu ve can verdi, bu işler karanlık işler, bana ulaş, sakın uyuma dostum, hayır uyuma.

Ufak bir uykum vardı onuda kaçırdın saolasın Bu kadar uyuma yazısını aynı anda okumamıştım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.