Şimdi Ara

Çiğ köfte için acı sos nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
27.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etsiz çiğköfte satan yerlerde acı sos oluyor. adıyörem, adıyamn, çiğköftem gibi markaların acı sosları nasıl yapılır. yardım.

• düşününce ağzımı su basti çiğ köfteci varsa sölesin
  • Yok mudur tarifini bilen kimse?
  • deneme bence çıkartırken yanarsın acayip hemde
  • tarifini satıyolar 1 milyara çok ciddiyim ama bildiği şeyler şöyle haşlanmış et suyu 3xisot 1xpulbiber urfalı yaparken görmüştüm köfteciyle konuşuyodum 1 2 malzeme daha var nerden biliyosun falan demişti o 1 2 malzeme ne asıl sorun o :S
  • dostum her çif köfteciye gitğinde 2 tane iste, haftada 2-3 tane zaten anca yersin sonuçta ketçap mayonez değilki bu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerlon08

tarifini satıyolar 1 milyara çok ciddiyim ama bildiği şeyler şöyle haşlanmış et suyu 3xisot 1xpulbiber urfalı yaparken görmüştüm köfteciyle konuşuyodum 1 2 malzeme daha var nerden biliyosun falan demişti o 1 2 malzeme ne asıl sorun o :S

Tarifi satıyorlar mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süs biberini al öğüt lapa yap, içine sirke tuz domates salçası at..salça gibi kurut
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirya

süs biberini al öğüt lapa yap, içine sirke tuz domates salçası at..salça gibi kurut

Yarın deneyeceğim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

quote:

Orijinalden alıntı: kerlon08

tarifini satıyolar 1 milyara çok ciddiyim ama bildiği şeyler şöyle haşlanmış et suyu 3xisot 1xpulbiber urfalı yaparken görmüştüm köfteciyle konuşuyodum 1 2 malzeme daha var nerden biliyosun falan demişti o 1 2 malzeme ne asıl sorun o :S

Tarifi satıyorlar mı

banada komik gelmişti

• komagene ninki galiba nar eksisinin icine kimyon pul biber isot karabiber yenibahar ve cok azda zencefil var tabi bence damak tadimin aciklamalarina gore
  • beyler çiğ köfteciye kaptırılan paralara yazık. sanki 1 tabak et satıyormuş gibi 20 tL para istiyorlar. ben yeni bişey keşfettim. Bim'de hazır çiğköfte harcı satılıyor 2-3 lira civarı alıp onu yapın hiçbir farkı yok. yanına bir marul alın. acı sos işini de çok kasmayın çay bardağı altlığına nar ekşisi koyun onun içine pul biber atın iyice karıştırın sosunuzda hazır. yiyin güzelce. bu saydıklarım 5 TL tutuyor. 5 tl'ye çiğ köftaciden sadece tadımlık alabilirsiniz. benim tarifim doyurucudur
  • Çok canım çekti şimdi offffff
  • Hort olacak ama. Çiğköftecide çalıştığım için biliyorum, bunun tarifi nar ekşisi + isottur. Yalnız ne kadar koyulacağını bilmiyorum deneye deneye tutturursunuz.

Edit : Zaten söylenmiş fail olduk emi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio7 -- 20 Ağustos 2012; 3:00:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.