Şimdi Ara

Çiğ köfte dürüm ve Ayran SS'Lİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi almaya gidiyorum geldiğimde ss atarım

• Hanimiş Canım çekti valla
  • Her gün yiyorum daha bikmadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ikilinin tadı hiçbir şeye benzemez, hem de hesaplı Dürüm+Ayran: 2,50 TL sevgilinle gidip fazla ödemeden hesabı kapatırsın.
  • Bilindik bir çiğköfte markasında görevliyim. İsteyen arkadaşlar olur ise sadece elden olacak şekilde kilosu 10 lira gibi bir fiyata artı 25 adet lavaş şeklinde alabilirsiniz. Haftalık istihkakımı satmak istiyorum aslında. 5 kg hakkım var.
  • Alın ss ler yiyorum şuanda sizinde canınız çeksin 2 dürüm 1 ayran aldım 6 TL

• Şimdi biri gelip "çakma çiğköfte" diyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Liraya Çiğ Köfte
    14 yıl önce açıldı
    KURTLU KAYISI YİYORUM SS Lİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çakma hepsi beyler inanmayın
  • siz çiğ köfte yediğinizi sanın o dürümleri askerde denemiştim para verseler yemem çiğ köfte made in urfa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert Ural

Alın ss ler yiyorum şuanda sizinde canınız çeksin 2 dürüm 1 ayran aldım 6 TL

Afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Afiyet olsun

Sağol hocam ama bitti acayip acı doldurmuşum ağzım yanıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Afiyet olsun

İmza konu uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-334F3CF19 -- 24 Eylül 2012; 16:26:44 >

• Adıyamanlı bir arkadaşımın taze çekilmiş yağsız sinirsiz kıymadan yaptığı çiğ köftenin üzerine tanımam.. Kendisinin etsiz çiğ köfte satan dükkanı da var
    Piyasada uzun zamandır etten yapılma çiğ köfte satılması sağlık nedenlerinden dolayı yasak olduğu için çoğu genç arkadaşlar gerçek çiğ köftenin tadını bilmiyor malesef..
    Bol isot + acı biber salçası vs malzeme ile çok hafif haşlanmış ince bulguru yoğuruyorlar ve bu yapılan köftenin maliyeti çok ucuz.. Etsiz çiğ köfte sektöründe korkunç kar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Adıyamanlı bir arkadaşımın taze çekilmiş yağsız sinirsiz kıymadan yaptığı çiğ köftenin üzerine tanımam.. Kendisinin etsiz çiğ köfte satan dükkanı da var
    Piyasada uzun zamandır etten yapılma çiğ köfte satılması sağlık nedenlerinden dolayı yasak olduğu için çoğu genç arkadaşlar gerçek çiğ köftenin tadını bilmiyor malesef..
    Bol isot + acı biber salçası vs malzeme ile çok hafif haşlanmış ince bulguru yoğuruyorlar ve bu yapılan köftenin maliyeti çok ucuz.. Etsiz çiğ köfte sektöründe korkunç kar var..

bayileri kg sunu 5tl aliyor. dürüm 2.5dan satiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

Kendin yapsan, kilosunu 2.5 liraya rahat imal edersin.
  • Çiğ köfteyi çok severim.Müthiş bir lezzet.
  • Arkadaşlar bişey diyeceğim bizim burdaki yer 2.00 tl dürüm + ayran veriyor bu işte bir şeylik yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks

Arkadaşlar bişey diyeceğim bizim burdaki yer 2.00 tl dürüm + ayran veriyor bu işte bir şeylik yok mu

bizim burda(ankara) dürüm+ayran 3 lira.bence normal, toptan aldıkları için ucuza geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

quote:

Orijinalden alıntı: frux

Adıyamanlı bir arkadaşımın taze çekilmiş yağsız sinirsiz kıymadan yaptığı çiğ köftenin üzerine tanımam.. Kendisinin etsiz çiğ köfte satan dükkanı da var

Bazı firmaların köftesinde + ceviz içi,badem ve safran baharatı bulunuyor,bu firmaların bayileri kg sini 5 tl'nin çok üzerinde alıyor.Örneğin bizim bayilerimiz kilosunu 10 tl + kdv den alıyor.

5 gr safran : 150 TL
    1 kg ceviz içi : 30 TL
    1 kg badem içi : 20 TL

• sıra gecesi yapilan yerde beklenip yenilebilir yediğiniz çğ köfte değil bulgur dikkat edin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.