Şimdi Ara

[Çiftlikbank] TOSUN PAŞA'dan yeni açıklamalar var!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üyelerin milyonlarca lirasını alarak Uruguay'a kaçan Mehmet Aydın, Çiftlik Bank Whatsapp grubundan az önce bir ses kaydı yayınladı. Üyeleri, eski eşini, ortaklarını ve devleti suçlayan Mehmet Aydın "borcumu ödeyeceğim" dedi.

    ...“Bu kanalları da suçlamıyorum boş konuşmayı seven bir milletiz. Çünkü şirketimizi incelediniz. Devlete karşı boynumuz kıldan ince, gelin inceleyin dedik ancak yapılan incelemelerde hakkımızda haksız karar verildi. Bunun birçok sebebi var; bunlardan en büyüğü ise basının içinde bulunan satılık kalemlerin bizi hedef tahtasına koyması oldu. Şirketimiz 18 ay boyunca tek bir kişiyi mağdur etmemiş, Türkiye’de 215 milyon lira yatırım yapmıştır ve bu yatırımları tüm belgeleri ile üyelerine sunmuştur. Bununla yetinmeyip bakanlığa bizzat kendim yalvardım lütfen banka hesaplarımızı açabilmemiz için bize bir yazı verin bu kadar insan mağdur olacak dedim fakat bizi dinlemediler.” dedi.

    ..."Bu darbeden sonra psikolojim iyice bozuldu. Kime güveneceğimi şaşırdım yaklaşık 30 milyon lira yolsuzluk yapılmış. Eşimle ayrılmama evliliğimin bitmesine neden olmuştu. Boşanmak için 80 bin lira tazminat istediler, basına 5 bin lira istedik dediler. Bu kadar yalancılıkla, bu kadar hainlikle, bu kadar entrika ile daha fazla uğraşmak istemedim. Ve herkesin hakkını ödeyebilmek için Türkiye’de ceza evinde kalmak yerine Uruguay’da işlerime devam edip insanlara haklarını iade etmek için sonuna kadar çalışacağım.”

    Haberin devamı için:https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/tosun-ses-kaydi-yayinladi-devleti-sucladi-2293192/

    Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Söyledikleri gerçek olabilir mi? Hak verilebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 17 Mart 2018; 1:7:0 >







  • Zeytinyağı gibi üste çıkmiş.

    Devletin yerinde olsam getiririm Uruguay dan Dombiliye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uruguay vatandaşlığını 1 yıl önce almış olm hayırdır lan. bunun dediği olaylar 5 6 aylık değilmi aminyum? sanrıım yakalanacağını anladı. (kesin konuşmim milletin günahını almıyım ama bir sayfada görmüştüm uruguay vatandaşlığını 1 yıl önce almış söylim dedim.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-25FF972DA -- 17 Mart 2018; 1:17:38 >
  • Jetfadıl yeni talimat vermiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de bi mağdur çıkartmayı başardık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kaydını dinledim. Öncelikle okuduğu yazıyı önceden yazmış ona göre okuyor ama bunu kağıttan değil bilgisayar ekranından okuyor mouse nin tıklama sesinden anlarsınız aradaki kesilmelerin sebebi sayfayı aşağıya kaydırırken okuduğu yeri kaçırması neyse asıl önemli olan bu adamın neden bu kadar kuru bir öksürüğe kapılması uruguayda şu an hava 21 derece, belli ki soğuk bir yerde bu adam. Ayriyetten ben olsam 3,5 milyonluk nüfusu olan bir ülke de yaşayıp da ben burada yaşıyorum demem. Ses kaydının 4.17 saniyesinde öten kuş karadeniz bölgesinde yaygın olan çalı horozunun sesi e bu adamda aslen giresunlu olduğu için kendi bildiği yere kaçmış olmasıda bir ihtimal. Son olarak arkada yoğun bir şekilde bitmain (bitcoin makinası) sesi geliyor. Bence karadeniz bölgesinde en çok elektirik harcayan yerler başta olarak araştırılmalı, o öksürük sigara değişikliğinde oluşan öksürük bana da oluyor. demeekki tosun sigara değiştirmiş tütün ekilen yerlerinde bir gözden geçirilmesi lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.