Şimdi Ara

Çiftçiye Pc'i Nasıl Anlatırız? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir Çiftçiye Bilgisayarı Nasıl Anlatırız?Onun Anlayacağı Şekilde

Tşkler.

• tarlayı sürerken traktörün kaç pulluğu var ordan yola çık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 21 Eylül 2007; 0:13:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

tarlayı sürerken tarktörün kaç pulluğu var ordan yola çık..

Ben Anlamadım ama Çiftçi Anlarmı?
  • konu dışına aç kesin sonucunu bulursun.
    ama çiftçi be yapıcak pc yi adama anlamıyor diye işine yaramayacak pc satmaya kalkmıyorsun dimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dumanist.gokhan

konu dışına aç kesin sonucunu bulursun.
    ama çiftçi be yapıcak pc yi adama anlamıyor diye işine yaramayacak pc satmaya kalkmıyorsun dimi.

Yok Bea okuldan hoca sordu Siz Degerli Üstatlara Saorayım Dedim
  • bunun yeri konu dışı
  • Konuyu "Konu Dışı" Bölümününde Açıcam.

Syq.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O-Zee AKA Contecau -- 21 Eylül 2007; 0:21:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • he konu dışı ama laf açılmışken bir anımı anlatayım. Bingölde köyde okulun lojmanında asker öğretmen olarak görev yapıyoruz.

Çobanın biri misafir oldu. Eve buyur ettik.
    Evde bilgisayarı gördü. Bu ne dedi. Dedim bilgisayar. (kasayı gösterek) bu ne dedi. Buzdolabı o da bilgisayarın hediyesi dedim:)

Bana bilgisayarın ne işe yarar ki ama buzdolabını sevdim bundan anama alırım. Karşılığında kaç baş(koyun) istersin demişti :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hoca

he konu dışı ama laf açılmışken bir anımı anlatayım. Bingölde köyde okulun lojmanında asker öğretmen olarak görev yapıyoruz.

Çobanın biri misafir oldu. Eve buyur ettik.
    Evde bilgisayarı gördü. Bu ne dedi. Dedim bilgisayar. (kasayı gösterek) bu ne dedi. Buzdolabı o da bilgisayarın hediyesi dedim:)

Bana bilgisayarın ne işe yarar ki ama buzdolabını sevdim bundan anama alırım. Karşılığında kaç baş(koyun) istersin demişti :))

Ben de köyde öğretmen olduğum zamanlarda muhtara bilgisayarı belletirdim.. Bana ısrarla öğret derdi.. Ben de word'ü açar, Valiliğe okulun onarımı ile ilgili dilekçe yazdırırdım. Çimento, kum falan isdetirdim (tabi hiç bi zaman vermediler, o ayrı) Belli bi zaman geldi gitti, öğrendi de..

Çiftçiye bilgisayarı nası öğretiriz?
    "Hüseyin emmi, desteklemeler yatmış, bilgisayardan öğrendim " derseniz. Bilgisayarın çok faydalı bir aygıt olduğunu anlar.. Hatta size sık sık gelerek:" Ne oldu desteklemelerin 2. taksidi yatmış mı?" diye sorar, tabi "Hüseyin emmi"belli bir zaman kafanızı ağrıtabilir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.