Şimdi Ara

Çift Monitör Kullanımı - Yardım -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde 2 tane analog ( VGA) monitör var. Ekran kartımda Sapphire 6850. Bu vakte kadar tek monitör kullandım.Bazı sebeplerden dolayı da ikinci monitör gerekiyordu. Asıl monitörüm ekran kartının içinde gelen dönüştürücü ile DVI-I çıkışına bağlı. Ancak diğer monitörü nereye bağlayacağım?? Bu konuda çok cahilim beni aydınlatabilir misiniz?

Ekran kartında da şu girişler bulunuyor : DVI, DVI-D , HDM , DisplayPort.

Kasanın arkasından görüntü :

Çift Monitör Kullanımı - Yardım - Çift Monitör Kullanımı - Yardım -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekoksoy -- 25 Aralık 2013; 12:53:20 >

• slm,

hardware olarak; gene aynı şekilde bir dönüştürü alman gerekiyor. VGA -> DVI yapan bir aparat. Ayrıca yabancı forumlarda kendime göre monitör ararken iki monitör kullanılabilmesi için; bu yazılımı kullarken memnum kalmıs bir kullanıcı yorumu okudum belki işine yarar. Yazılımı kullanmadım. Araştırıp öyle kur istersen. displayfusion

kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwave

slm,

hardware olarak; gene aynı şekilde bir dönüştürü alman gerekiyor. VGA -> DVI yapan bir aparat. Ayrıca yabancı forumlarda kendime göre monitör ararken iki monitör kullanılabilmesi için; bu yazılımı kullarken memnum kalmıs bir kullanıcı yorumu okudum belki işine yarar. Yazılımı kullanmadım. Araştırıp öyle kur istersen. displayfusion

kolay gelsin.

cevabın içni teşekkür ederim. Bir kaç forumda okuduğum kadarıyla DVI-D to vga işe yaramayacağını söylemişler. Yani DVI-I analog ve dijital görüntüyü aktarırken DVI-D sadece dijital görüntüyü aktarıyormuş. Yani ben kalkıp aparat alsam ( DVI-D dönüştürücü) bi işe yaramayacak mı?

Program için teşekkür ederim.

• Link Tıkla

burda 2 vga ekranı olan kullanıcı aşağıdaki DVI-D dönüştürücü ile takmış fakat görüntü alamamış. Nette biraz baktım ve de vga to DVI-D/ HDMI/ DisplayPort olan versiyonları var ama hiç birini kullanmadım. Ama DVI-D den vazgeçip direk HDMI veya DisplayPort yönelebilirsin. Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyoruz :D
  • quote:

Link Tıkla

burda 2 vga ekranı olan kullanıcı aşağıdaki DVI-D dönüştürücü ile takmış fakat görüntü alamamış. Nette biraz baktım ve de vga to DVI-D/ HDMI/ DisplayPort olan versiyonları var ama hiç birini kullanmadım. Ama DVI-D den vazgeçip direk HDMI veya DisplayPort yönelebilirsin. Kullanan arkadaşlardan cevap bekliyoruz :D

Okudum yorumları, tam olarak zaten aklımdaki soruları sorup, olmayacağıda söylenmiş. Ne yazik ki onlarda dijital görüntüyü aktardıkları için, analog görüntüyü ileteceklerini sanmıyorum. İlgin için çok teşekkür ederim hocam.

• onemli değil. pek yardım edemedim ama. Vatan bilgisayarda böyle bir kablo var.link belki işine yarar.
  • ekoksoy kullanıcısına yanıt
    dönüştürücü alman yeterli ben zamanında kullanmıştım sıkıntı olmadı gerçi nvidia kart vardı ama sorun çıkmaz büyük olasılık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çift monitör tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katanaone K kullanıcısına yanıt
    hangi dönüştürücüyü kullanmıştınız? yani hdm-vga mı?
    2 sini de dvi dönüştürücü ile bağlarsan sorun olmaz alıp denemedin mi bu zamana kadar dvi dönüştürücü 5 lira internet cafelerde bulabilirsin
  • quote:

slm,

kolay gelsin.

link için çok teşekkürler çok işime yaradı
  • katanaone K kullanıcısına yanıt
    Siz tam olarak anlamamışsınız konuyu. Bir adet DVI girişi, bir adet DVI-D, HDM ve Displayport girişi var ekran kartında. Hali hazırda zaten DVI girişine bağlı monitörüm var. Ben de DVI-D dönüştürücü bulup alsam olur mu demeye çalıştım. Ancak DVI-D analog görüntüyü aktarmayacağı için - diğerleride dahil- olmuyor. Ancak adaptörlü Hdm veya Displayport ile bu işi hallemiş insanlar mevcut. Ülkemizdede - vatanda var- bu adaptörlü dönüştürücüler mevcut. Kendimi sorumu kendim vermiş gibi oldum ama amacım buydu zaten, birileri bu şekilde denedimi vs diye bu konuyu açtım. Sizin dediğiniz değil yani benim problemim.
  • @ wolwerine0

Rica ederim. Yabancı forumda görmüştüm yazıyım dedim. Programın kullanılması da iyi olmuş. Diğer arkadaşlarda kullanır.
    Dostum girişleri farklı gözüksede dvi bağlayabilir görüntü alabilirsin ekran kartındaki DVD-D girişine bağlayıp dene istersen olacakır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.