Şimdi Ara

cift kisilik oda hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iki kisi olsak ve cift kisilik tek oda ayarlasak kisi basi 1000 lira desek tek oda oldugundan dolayi 1000 lira mi olur yoksa 2000 lira mi odenir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki kisi tek oda parasi mi oder yani ?

• 1000 lira odersin ;) maksadin otelden yilbasi icin yer ayirtmaksa elini cabuk tut :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Beyler iki kisi olsak ve cift kisilik tek oda ayarlasak kisi basi 1000 lira desek tek oda oldugundan dolayi 1000 lira mi olur yoksa 2000 lira mi odenir ?

Sallıyorum. 2000

• quote:

Orijinalden alıntı: loveboy85

1000 lira odersin ;) maksadin otelden yilbasi icin yer ayirtmaksa elini cabuk tut :)

Hayir. Temmuz ayi icin . Bu arada cift kisilik odalarda her kisiden para kesmiyorlar yani ? Bu arada evli olmadigimiz halde ayni odada kalmaya izin var mi

• otellerde kişi başı para alınır diyebiliyorum
  • quote:

quote:

1000 lira odersin ;) maksadin otelden yilbasi icin yer ayirtmaksa elini cabuk tut :)

Hayir. Temmuz ayi icin . Bu arada cift kisilik odalarda her kisiden para kesmiyorlar yani ? Bu arada evli olmadigimiz halde ayni odada kalmaya izin var mi

Otellerde cok kaldigim icin cevaplayayim. Zincir otellerde evli olmana gerek yok kisilerin reşit olmasi yeterlidir. Mesela hilton,novotel, ibis otel gibi. Ama bir sehirin yerel oteliyse evlilik cuzdani olmadan kalamiyorsun ornek Gaziantep Ravanda Otel gibi. İki kisilik tek yatakli veya cift yatakli oda alsan bile fiyati 100 liraysa 100 lira odersin ister tek kal ister cift.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Otellerde cok kaldigim icin cevaplayayim. Zincir otellerde evli olmana gerek yok kisilerin reşit olmasi yeterlidir. Mesela hilton,novotel, ibis otel gibi. Ama bir sehirin yerel oteliyse evlilik cuzdani olmadan kalamiyorsun ornek Gaziantep Ravanda Otel gibi. İki kisilik tek yatakli veya cift yatakli oda alsan bile fiyati 100 liraysa 100 lira odersin ister tek kal ister cift.

Alanyada 100-150 lirasi dusunuyorum. Evlillik cuzdani istemez sanirim turistik otel seciyoruz cunku? Tatil.com a baktim. 6 gun gunluk 120 lira olan hotel 720 degilde 1440 lira aliyor. Tek oda cift kisi sectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 30 Aralık 2012; 1:06:31 >

• vay be quad büyüdü e otele kız götürecek daha dün 15 yaşında olduğunu hatırlarım

bu arada ankarada tavsiye otel var mı
  • Daha az once Booking.com dan rezervasyon yaptirdim yilbasi icin. İki kisi tek yatakli oda sectim ve yine her zamanki gibi 4 yildizli oteli 118 tl ye rezerve ettirdim :) ben her ay en az 1 kere otelde kaliyorum ve genelinde cift kisi kalirim. Tek kisi kaldigim zamanlardada ayni paraydi :) ama sizinki tatil icinse yani bir tatilkoyunun otelinde kalacaksan fiyat kisi basi olarak gecer.

• quote:

Daha az once Booking.com dan rezervasyon yaptirdim yilbasi icin. İki kisi tek yatakli oda sectim ve yine her zamanki gibi 4 yildizli oteli 118 tl ye rezerve ettirdim :) ben her ay en az 1 kere otelde kaliyorum ve genelinde cift kisi kalirim. Tek kisi kaldigim zamanlardada ayni paraydi :) ama sizinki tatil icinse yani bir tatilkoyunun otelinde kalacaksan fiyat kisi basi olarak gecer.

alanya dusunuyorum.. otel olur iste sahile yakin. Normal otel olmaz. O zaman her kisiden para aliyorlar demek.

• quote:

quote:

Daha az once Booking.com dan rezervasyon yaptirdim yilbasi icin. İki kisi tek yatakli oda sectim ve yine her zamanki gibi 4 yildizli oteli 118 tl ye rezerve ettirdim :) ben her ay en az 1 kere otelde kaliyorum ve genelinde cift kisi kalirim. Tek kisi kaldigim zamanlardada ayni paraydi :) ama sizinki tatil icinse yani bir tatilkoyunun otelinde kalacaksan fiyat kisi basi olarak gecer.

alanya dusunuyorum.. otel olur iste sahile yakin. Normal otel olmaz. O zaman her kisiden para aliyorlar demek.

Aynen. Hatta reklam yaparken hersey dahil KİSİ BASİ şu kadar soylerler. İki kisi hersey dahil 5 yildizliysa kalcagin otel 1500 liraya pekte ucuz sayilmaz. Nisan ayi gelmeden yer ayirtma bnce. Ultra hersey dahil 6 gece 7 gun 5 yildizli oteller gunlugunu 69 tl den veriyolardi gecen yil.

• Genelde olay şöyle olur, daha geçen hafta oteldeydim aynı şey.

Diyelim adam başı 100 TL, tek kişilik oda 150-170 arası gibi bir şey olur.
  • Soruya bak ya ayni tabaktan yemek yersiniz artik tek bardaktan su icersiniz ole is mi olur aga tek kisi fiyati olur hotellerde

• quote:

quote:

quote:

Aynen. Hatta reklam yaparken hersey dahil KİSİ BASİ şu kadar soylerler. İki kisi hersey dahil 5 yildizliysa kalcagin otel 1500 liraya pekte ucuz sayilmaz. Nisan ayi gelmeden yer ayirtma bnce. Ultra hersey dahil 6 gece 7 gun 5 yildizli oteller gunlugunu 69 tl den veriyolardi gecen yil.

Yalnız bu aylarda daha iyi olmaz mı yaz için ? Nisan ayına doğru tatil zamanı yaklaşıyor ve odalar da dolar yavaş yvaş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.